- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
Detaylı ultrasonda yutkunma sorunu olup olmadığı belli oluyor aslında. Benim yutkunma sorunu yok şükür çünkü midesinde su var.aynen bazen sebepsiz de olabiliyormus ama doktorum yutkunma sorunumu var acaba felan dedi korktum cok ama dua ediyorum baska care yok bende 32 de gidicem erken dogum riski oluy birde su fazla olunca
bilmiyorum çapını sölemedi ama yok midesinde su var yutuyor dedi zaten ama bazen yarık dudak ve damakta olabiliyor dedi gerci dudagını gördük ama damagu göemeyiz dedi valla en iisi sakin olmak allah ne zaman ol derse o zaman gelirler bence sende cok takma cnm streste ii değilDetaylı ultrasonda yutkunma sorunu olup olmadığı belli oluyor aslında. Benim yutkunma sorunu yok şükür çünkü midesinde su var.
Sizin ne zamandır böyle? Bir de kaç cm bi çap?
Aynen öyle sakin olmamız gerekiyor. Allah’a emanetiz sonuçta O verdi inşallah sağsalim kucağımıza almayı da nasip eder.bilmiyorum çapını sölemedi ama yok midesinde su var yutuyor dedi zaten ama bazen yarık dudak ve damakta olabiliyor dedi gerci dudagını gördük ama damagu göemeyiz dedi valla en iisi sakin olmak allah ne zaman ol derse o zaman gelirler bence sende cok takma cnm streste ii değil
amin cmnm inşallahAynen öyle sakin olmamız gerekiyor. Allah’a emanetiz sonuçta O verdi inşallah sağsalim kucağımıza almayı da nasip eder.
İnsanın psikolojisini maalesef ki çok bozuyorlar.
Allah hakkımızda her şeyin en hayırlısını versin.
cok gecmiş olsn böyle bir ihtimalde var ama tabiiki sağlıklı olanda cok suyu fazla olup allah büyük herkes bebegıne sağlıkla kavusur umarunKızlar kimseyi korkutmak istemem ama bebeğimin özofagus atrezili doğacağını yani yemek borusunun gelişemediğini söylediler bir sürü doktor. Doğduğunda aneliyat olacakmış çocuk cerrahı arıyoruz mide cebi var ama küçük görünüyor sizde midesine tekrar tekrar baktırın benden tavsiye
Sizin çapı kaçtı suyunuzunAynen öyle sakin olmamız gerekiyor. Allah’a emanetiz sonuçta O verdi inşallah sağsalim kucağımıza almayı da nasip eder.
İnsanın psikolojisini maalesef ki çok bozuyorlar.
Allah hakkımızda her şeyin en hayırlısını versin.
Tek çap 10 cm sizin de mi fazla?Sizin çapı kaçtı suyunuzun
Hayır havuç suyu fazlalaştırır bu yüzden sıvısı az olanlar havuç suyu tüketmeli. Fazla olanlar sakın tüketmesin daha da çoğalır yoksa.Ibrahim saracoglu amniyon sıvısı az veya fazla olan gebelerin hergün havuç tüketmesi gerektiğini, havucu suyu dengeledigini söylemişti. Araştırın isterseniz. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim
Evet tek çap 128 mm 12.5 cm yaniTek çap 10 cm sizin de mi fazla?
Aa öyle mi? Geçmiş olsun umarım hiçbir sorun olmadan doğar. Benim konseyde baktılar proflar iyi doktorlar herkes baktı çok şükür midede yemek borusunda vs bir sorun yok. Sebepsiz bizimkisi. Peki size test yapmadılar mı? Parvovirüs, şeker yükleme? Bir de kaç aydan beri bu böyle? Az kalmış şükür doğuma, benim de mayıs başında inşallah Doğum.Benim midesini de küçük gördüler bebeğimin yemek borusu gelişmediği için suyunu yutamıyor diyor doktorlar Konya’da yaşamama rağmen doğumu Ankara hacettepede yapıcam çünkü dedikleri gibiyse doğar doğmaz ameliyat olacak bebeğim
Test derken şeker yüklemesi yapıldı bide virüs testi yapıldı amniyosentez önerdiler kabul etmedimAa öyle mi? Geçmiş olsun umarım hiçbir sorun olmadan doğar. Benim konseyde baktılar proflar iyi doktorlar herkes baktı çok şükür midede yemek borusunda vs bir sorun yok. Sebepsiz bizimkisi. Peki size test yapmadılar mı? Parvovirüs, şeker yükleme? Bir de kaç aydan beri bu böyle? Az kalmış şükür doğuma, benim de mayıs başında inşallah Doğum.
Evet bana da aynı testleri yaptılar, amniyosentezi ben de kabul etmedim. Umarım sorunsuz bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız hayırlısıyla.Test derken şeker yüklemesi yapıldı bide virüs testi yapıldı amniyosentez önerdiler kabul etmedim
Amin inşallah ben her ihtimale karşı cerrahı falan ayarladım inş sorunsuz yaparız doğumuEvet bana da aynı testleri yaptılar, amniyosentezi ben de kabul etmedim. Umarım sorunsuz bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız hayırlısıyla.
İnşallah. Benim Doktorum zaten perinatolog ve doğum yapacağım hastane tam donanımlı olduğu için tercih ettim. Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda.Amin inşallah ben her ihtimale karşı cerrahı falan ayarladım inş sorunsuz yaparız doğumu
kime göründüznü konyada acab aBenim midesini de küçük gördüler bebeğimin yemek borusu gelişmediği için suyunu yutamıyor diyor doktorlar Konya’da yaşamama rağmen doğumu Ankara hacettepede yapıcam çünkü dedikleri gibiyse doğar doğmaz ameliyat olacak bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?