amniyon sıvısı fazla olması

Selam kızlar durumlar nedir nasılsınız ben hastanedeyim hala 2 defa suyum çekildi şuan takip ediyorlar durumu bizde durumlar böyle

Selam kızlar durumlar nedir nasılsınız ben hastanedeyim hala 2 defa suyum çekildi şuan takip ediyorlar durumu bizde durumlar böyle
Ay ben de seni merak ediyordum. Benim durum stabil. Hadi inşallah az kaldı dayan biraz daha. Güzel bir Doğum geçireceğine inanıyorum.

AFI ölçmüyorlar mı senin cnm tek çap mı söylüyor sadece
Evet tek çap söylüyorlar. Bir de doktor en son ölçtüğünde 25 cmdi Afı sanırım. Sonra doktorlar tek çap ölçtü. Şimdi doktorum artık her muayenede ölçmüyor, benim artmıyor ya bir de sebebi yok ya ondan. Çok önemsemedi doktor artık.
Senin kaç?

Su çektiklerinde 40 tı şuan 32 cnm benim

Bugünlere şükür cnm mevlam neyler neyleree güzel eyler dua istiyorum bolca
Ediyorum İnan senin için inşallah tam zamanında hayırlı sağlıklı bir şekilde gelir yavrun. Dert etme, strese girme. Allah her şeyin en hayırlısını bilendir.

Merhabalar paylaşımlar eski ama ben yine de sorayım. 28+6 da ilk kez suyumun fazla olduğunu söyledi doktorum. Tekrardan tokluk şekerine baktirmamı söyledi. Endişelenecek bir şey olur mu sizce?Şeker yüklenmesinde sınıra yakın çıkmıştı. Ama şeker çıkmamıştı .İnşallah sorun yaşamadan atlatmak nasip olur.

Merhaba kızlar doğurdunuzmu suyunuz azaldı mı? Benimde suyum çok artmış 26. Haftaya girdim 23.5cm olmuş. Bebekte sorun yok. Şeker yüklemeside yaptırdım. Sınırın biraz altında çıktı.

Merhaba, doktor bana da sıvı biraz fazla görünüyor dedi. Eğer bebekte bir sorun yoksa sıvı fazlalığı tatlı ve meyve çok tüketiliyorsa diye biliyorum. Benim merak ettiğim sıvı fazlalığından dolayı bebek hareketlerini daha az hissediyor olabilir miyiz? Ben 20 haftalık gebeyim ve çok fazla hissedemiyorum

Merhaba bende 27 haftama girdim.detayli ultrasyonum ve şeker yuklemem normal ve temiz çıkmıştı.ama dün doktorum bebeğimin aag bobreginde büyüme olduğunu ve suyununw fazla olduğunu söyledi.ama korkma normal bı durum doğuma kadar geçebilir .geçmezse çocuk doktoruna bilgi verirrz doğumdan sonra dedi..ve ben çok korkuyorum sizin bebisiniz şuan nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…