amniyon sıvısı fazla olması

bebeğinde sorun oldumu dogdugunda cnm

Selam kızlar var mı bir değişiklik sizde benim suyum daha da arttı nst de sancım da çıktı paArtesi günü hastaneye aldılar beni hacettepeye salı günü amniyodrenajla suyumun bir kısmını boşalttılar şükür sancılarım kesildi en az 34 e kadar tutacaz bebeğini diyorlar çok korkuyorum çok

Ya çok çok geçmiş olsun inşallah tam zamanına kadar dayanır yavrunuz. Allahım kuvvet versin. Benim de aynı ne çoğalıyor ne azalıyor. Aynısı gibi işte fazla. Az kalmış sizin biraz daha dayanırsınız inşallah. Dualarım sizinle. Amniyodrenaj zor muydu?

Yarım saat sürdü 1 litre suyumu çektiler çok zordu o ilk iğneyi karnıma batırırken ömrüm gitti sonra suyu çekerken çok zorlanmadım ama değişik bir duygu. Sizin kaç haftalıktı bebiş

Yarım saat sürdü 1 litre suyumu çektiler çok zordu o ilk iğneyi karnıma batırırken ömrüm gitti sonra suyu çekerken çok zorlanmadım ama değişik bir duygu. Sizin kaç haftalıktı bebiş
Ben 30un içindeyim. Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha sorun yaşamazsınız.

Gebelik şekeri testini nasıl yaptırmadınız ki? 26 haftada yapılan birşey o.
Çoktan yapılması gerekirdi şimdiye kadar aslında.
Yok gebelik şekeri yaptırdım ben. Eski mesajı alıntıladınız. O zaman yaptırmamıştım.

Ben 30un içindeyim. Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha sorun yaşamazsınız.

Yok gebelik şekeri yaptırdım ben. Eski mesajı alıntıladınız. O zaman yaptırmamıştım.

1 lt mi o kadarmı coktu yaaa allah allah bende 34+3 oldum bakalım kızla r inş bekler

sende şeker varmıydı cnm birde cok takma yaa drlar herseyi sölüyo bana 34 ü bile bulmazsın demişti bence bebişler zmanında gelecek
Yok bende şeker çıkmadı şükür. Hiçbir şey çıkmadı. Sebepsiz olabilir diyorlar. Aynen takmıyorum artık her şey Allahtan. Zaman geçiyor bir şekilde. İnşallah kalan haftalar da sorunsuz güzelce geçer.

Evet dün gittim şuan için çok artmamış evde dinlen dedi rahatsız olursan sancın başlarsa hemen gel dedi önümüzdeki pazartesi tekrar randevu verdi cnm evindeyim yatıyorum şuan
Hadi inşallah. İnşallah çoğalmaz sancı gelmez de son ana kadar sürdürürsünüz. Allah yardımcınız olsun.

Allah şifa versin sağlıkla kavuş inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…