- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
bebeğinde sorun oldumu dogdugunda cnmBenim de hamilelikte suyum coktu, doktor son muayenelerde bunu soyluyordu, ben de "kötü mü" diye sorardim panikle, "suyun bol, iyi" derdi. Gidisati kötü olsa aciklardi mutlaka, çünkü benim pimpirikligimi bilirdi. Simdi kizim 2 yasinda.
Ben de soracaktim, E Esrahim Konya'da hangi doktorda takiptesiniz?
Sorun olmamisti şükür.bebeğinde sorun oldumu dogdugunda cnm
Ya çok çok geçmiş olsun inşallah tam zamanına kadar dayanır yavrunuz. Allahım kuvvet versin. Benim de aynı ne çoğalıyor ne azalıyor. Aynısı gibi işte fazla. Az kalmış sizin biraz daha dayanırsınız inşallah. Dualarım sizinle. Amniyodrenaj zor muydu?Selam kızlar var mı bir değişiklik sizde benim suyum daha da arttı nst de sancım da çıktı paArtesi günü hastaneye aldılar beni hacettepeye salı günü amniyodrenajla suyumun bir kısmını boşalttılar şükür sancılarım kesildi en az 34 e kadar tutacaz bebeğini diyorlar çok korkuyorum çok
Yarım saat sürdü 1 litre suyumu çektiler çok zordu o ilk iğneyi karnıma batırırken ömrüm gitti sonra suyu çekerken çok zorlanmadım ama değişik bir duygu. Sizin kaç haftalıktı bebişYa çok çok geçmiş olsun inşallah tam zamanına kadar dayanır yavrunuz. Allahım kuvvet versin. Benim de aynı ne çoğalıyor ne azalıyor. Aynısı gibi işte fazla. Az kalmış sizin biraz daha dayanırsınız inşallah. Dualarım sizinle. Amniyodrenaj zor muydu?
Teşekkür ederim. Gebelik şekerine daha bakılmadı. Ona da en son bakılacak sanırım.
Ben 30un içindeyim. Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha sorun yaşamazsınız.Yarım saat sürdü 1 litre suyumu çektiler çok zordu o ilk iğneyi karnıma batırırken ömrüm gitti sonra suyu çekerken çok zorlanmadım ama değişik bir duygu. Sizin kaç haftalıktı bebiş
Yok gebelik şekeri yaptırdım ben. Eski mesajı alıntıladınız. O zaman yaptırmamıştım.Gebelik şekeri testini nasıl yaptırmadınız ki? 26 haftada yapılan birşey o.
Çoktan yapılması gerekirdi şimdiye kadar aslında.
Ben 30un içindeyim. Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha sorun yaşamazsınız.
Haberleşelim yine inşallah şuan hazırlık yapıyorum yarın kontrolüm var ankaraya gidicem doktor yatacak gibi gel demişti valiz hazırlıyorum dua edin benim be bebeğim için eğer su tekrarladıysa yine çekecez dedi suyu
Yok gebelik şekeri yaptırdım ben. Eski mesajı alıntıladınız. O zaman yaptırmamıştım.
Haberleşelim yine inşallah şuan hazırlık yapıyorum yarın kontrolüm var ankaraya gidicem doktor yatacak gibi gel demişti valiz hazırlıyorum dua edin benim be bebeğim için eğer su tekrarladıysa yine çekecez dedi suyu
Tabiki dua ederim Allah yardımcınız olsun inşallah 40.haftaya kadar sağ Salim gelirsiniz. Allah yanınızda olsun. Stres yapmayın, üzülmeyin. Her şey Allah’tan. Çok güzel şeyler olacağına inanıyorum. Kendinize iyi bakın.
1 lt mi o kadarmı coktu yaaa allah allah bende 34+3 oldum bakalım kızla r inş beklerYarım saat sürdü 1 litre suyumu çektiler çok zordu o ilk iğneyi karnıma batırırken ömrüm gitti sonra suyu çekerken çok zorlanmadım ama değişik bir duygu. Sizin kaç haftalıktı bebiş
Hadi hayırlısı inşallah sağlıcakla tam zamanında alırsınız yavrunuzu kucağınıza. Ben de 30 oldum. Bakalım ne bekliyor bizi.1 lt mi o kadarmı coktu yaaa allah allah bende 34+3 oldum bakalım kızla r inş bekler
sende şeker varmıydı cnm birde cok takma yaa drlar herseyi sölüyo bana 34 ü bile bulmazsın demişti bence bebişler zmanında gelecekHadi hayırlısı inşallah sağlıcakla tam zamanında alırsınız yavrunuzu kucağınıza. Ben de 30 oldum. Bakalım ne bekliyor bizi.
Yok bende şeker çıkmadı şükür. Hiçbir şey çıkmadı. Sebepsiz olabilir diyorlar. Aynen takmıyorum artık her şey Allahtan. Zaman geçiyor bir şekilde. İnşallah kalan haftalar da sorunsuz güzelce geçer.sende şeker varmıydı cnm birde cok takma yaa drlar herseyi sölüyo bana 34 ü bile bulmazsın demişti bence bebişler zmanında gelecek
Evet çoktu malesef karnımda 3 çocuk büyütecek su var dedi doktorum1 lt mi o kadarmı coktu yaaa allah allah bende 34+3 oldum bakalım kızla r inş bekler
Ne yaptınız gittiniz mi?Evet çoktu malesef karnımda 3 çocuk büyütecek su var dedi doktorum
Evet dün gittim şuan için çok artmamış evde dinlen dedi rahatsız olursan sancın başlarsa hemen gel dedi önümüzdeki pazartesi tekrar randevu verdi cnm evindeyim yatıyorum şuanNe yaptınız gittiniz mi?
Hadi inşallah. İnşallah çoğalmaz sancı gelmez de son ana kadar sürdürürsünüz. Allah yardımcınız olsun.Evet dün gittim şuan için çok artmamış evde dinlen dedi rahatsız olursan sancın başlarsa hemen gel dedi önümüzdeki pazartesi tekrar randevu verdi cnm evindeyim yatıyorum şuan
Allah şifa versin sağlıkla kavuş inşallah canımSelam kızlar var mı bir değişiklik sizde benim suyum daha da arttı nst de sancım da çıktı paArtesi günü hastaneye aldılar beni hacettepeye salı günü amniyodrenajla suyumun bir kısmını boşalttılar şükür sancılarım kesildi en az 34 e kadar tutacaz bebeğini diyorlar çok korkuyorum çok
Amin cnm sağolasın inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebelerimiziHadi inşallah. İnşallah çoğalmaz sancı gelmez de son ana kadar sürdürürsünüz. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?