Amniyosentez ön sonucum temiz çıktı son sonuç Farklı çıkar mı

Cuma 8. Gün olacak gidip bakacağım.telefon yok asla ulaşamıyorum zaten sadece buraya gelerek öğrenebilirsiniz gizli bilgi olduğu için kimseye söylemezler dediler.

Cuma 8. Gün olacak gidip bakacağım.telefon yok asla ulaşamıyorum zaten sadece buraya gelerek öğrenebilirsiniz gizli bilgi olduğu için kimseye söylemezler dediler.
Labaratuvar bağlat ilgili hastanenin sonra amniyosentez verdim de onlar genetik bağlıyor ordan TC ile sorguluyor sadece çıktı çıkmadı diyor

Aradım henüz çıkmamış pazartesi tekrar arayacağım umqrım gecikmesi hayırlara işarettir
Kuzum benimki çıkmış temiz darısı senin başına. İki haftaya kesin sonuç çıkar. Normalde Çarşamba günü sonucum çıkmış onay zamanı 25.11 gözüküyor bana hayırlı haberini verirsin inşallah

Gözünüz aydın çok mutlu oldum sizin adınıza.inşallah benimki de temiz çıkar dua edin bana da bu mübarek cuma günü

Telefonda mı söylediler sonucu? Hangi hastanede yaptırmıştınız?

Telefonda mı söylediler sonucu? Hangi hastanede yaptırmıştınız?
Amniyosentez yapan doktorumuzun iletişim numarasını almıştık eşim direk msj atıp sormuş msjla sonucu atmışti sağolsun. Amniyosentez verdiginiz doktoru bağlatin. Devlet hastanesi yaptik

Amniyosentez yapan doktorumuzun iletişim numarasını almıştık eşim direk msj atıp sormuş msjla sonucu atmışti sağolsun. Amniyosentez verdiginiz doktoru bağlatin. Devlet hastanesi yaptik
Maalesef down çıktı ön sonuç da.devlet 2-3 hafta bekleyeceğiz kesin sonuçla yasal müdahale yaparız diyor ama ben beklemek istemiyorum özele gideceğim beneğimin daha fazla büyümesi beni kahredecek çünkü

Kaç haftalık şu an,Allah yardımcınız olsun,ben de ön sonuca göre sonlandırma yapmıştım kesin sonuç da aynı çıktı zaten

Kaç haftalık şu an,Allah yardımcınız olsun,ben de ön sonuca göre sonlandırma yapmıştım kesin sonuç da aynı çıktı zaten
Şu an 18 in içindeyiz.ön sonuçla yapamayız dediler halbuki testi verirken yapılır demişlerdi.siz kaçıncı haftada sonlandırdınız ve hangi yöntemle

Şu an 18 in içindeyiz.ön sonuçla yapamayız dediler halbuki testi verirken yapılır demişlerdi.siz kaçıncı haftada sonlandırdınız ve hangi yöntemle
Biz çok geç öğrendik ultrasonda ağır bulguları vardı,26 haftalıktı sonlandırma yapıldığında,fetosit yapıldı kalbi durduruldu en travmatik an buydu benim için,sizin haftanız küçük olduğu için bu işleme gerek kalmaz

Çok üzüldüm ama şöyle birşey düşünün hiç bilmeden doğumdan sonra görseydik daha yıpratıcı bir süreç olurdu. Bana ozelde on sonuçla direk müdahale edebileceklerini söylemişlerdi. Hala kesin sonuç bekliyoruz. Haftası küçük daha. Allah en kısa sürede kucağınıza sağlıklı sıhhatli pamuk gibi bir bebiş nasip etsin

Ama yapılmazsa canlı doğmaz mı bebek.onu da istemiyorum can çekişecek gibi olmaz mı kafayı yiyeceğim düşünmekten
Umarım özel de bekletmez.yqrın özele gideceğim.zaten zor olan süreci devlet hastanesi ile daha da zorlaştırmak istemiyorum sizin kaçıncı hafta?

Çok üzüldüm sizden haber bekliyordum bende. Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşAllah. Sizin farklı sorunlarda vardı sanırım ödemliydi hidrosefali demişlerdi sanırım.
Benimde bebeğim hidropsluydu direnmeyi seçtim ama 31. Haftada kalbi durdu hepsi çok zor süreçlerdi sizin test sonucunuzu da öğrenince gerçekten çok üzüldüm Rabbim kolaylık versin içinize ferahlık versin bir sonraki gebeliğiniz çok istediğiniz ikiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…