- 22 Aralık 2022
- 688
- 735
- 33
- 31
- Konu Sahibi mervebulgan35
-
Cuma 8. Gün olacak gidip bakacağım.telefon yok asla ulaşamıyorum zaten sadece buraya gelerek öğrenebilirsiniz gizli bilgi olduğu için kimseye söylemezler dediler.Merhabalar size on sonuç ne Zaman çıkar dediler. Ben geçen hafta pazartesi verdim sıvı
Benim ikilide yaş riski dendi fetal DNA da turner sendromu cikti ondan amniyosentez verdim. Bugün 10 gün ama çıkmamış. Ben direk verdiğimiz yerdeki genetik arıyorum hastanenin sizde öyle yapin
Labaratuvar bağlat ilgili hastanenin sonra amniyosentez verdim de onlar genetik bağlıyor ordan TC ile sorguluyor sadece çıktı çıkmadı diyorCuma 8. Gün olacak gidip bakacağım.telefon yok asla ulaşamıyorum zaten sadece buraya gelerek öğrenebilirsiniz gizli bilgi olduğu için kimseye söylemezler dediler.
Yarın arayayım o zaman teşekkür ederimLabaratuvar bağlat ilgili hastanenin sonra amniyosentez verdim de onlar genetik bağlıyor ordan TC ile sorguluyor sadece çıktı çıkmadı diyor
Aradım henüz çıkmamış pazartesi tekrar arayacağımLabaratuvar bağlat ilgili hastanenin sonra amniyosentez verdim de onlar genetik bağlıyor ordan TC ile sorguluyor sadece çıktı çıkmadı diyor
Benim yarin 13 gün 11 gibi ariycam bakalım inşallah sonuç alırızAradım henüz çıkmamış pazartesi tekrar arayacağımumqrım gecikmesi hayırlara işarettir
Kuzum benimki çıkmış temiz darısı senin başına. İki haftaya kesin sonuç çıkar. Normalde Çarşamba günü sonucum çıkmış onay zamanı 25.11 gözüküyor bana hayırlı haberini verirsin inşallahAradım henüz çıkmamış pazartesi tekrar arayacağımumqrım gecikmesi hayırlara işarettir
Gözünüz aydın çok mutlu oldum sizin adınıza.inşallah benimki de temiz çıkar dua edin bana da bu mübarek cuma günüKuzum benimki çıkmış temiz darısı senin başına. İki haftaya kesin sonuç çıkar. Normalde Çarşamba günü sonucum çıkmış onay zamanı 25.11 gözüküyor bana hayırlı haberini verirsin inşallah
Telefonda mı söylediler sonucu? Hangi hastanede yaptırmıştınız?Kuzum benimki çıkmış temiz darısı senin başına. İki haftaya kesin sonuç çıkar. Normalde Çarşamba günü sonucum çıkmış onay zamanı 25.11 gözüküyor bana hayırlı haberini verirsin inşallah
fetal dna testi yaptırmış mıydınızBugün amniyosentez sonucu öğrendim Allah’ıma bin şükürler olsun temiz çıktı son sonuç ise 2 3 hafta sonra dedi Farklı çıkabilir mi yaptıran var mı
Umarım seninde güzel sonucunu pazartesi alırızGözünüz aydın çok mutlu oldum sizin adınıza.inşallah benimki de temiz çıkar dua edin bana da bu mübarek cuma günü
Amniyosentez yapan doktorumuzun iletişim numarasını almıştık eşim direk msj atıp sormuş msjla sonucu atmışti sağolsun. Amniyosentez verdiginiz doktoru bağlatin. Devlet hastanesi yaptikTelefonda mı söylediler sonucu? Hangi hastanede yaptırmıştınız?
Şimdi çıkmış gidiyorum söylemedi telefondaAmniyosentez yapan doktorumuzun iletişim numarasını almıştık eşim direk msj atıp sormuş msjla sonucu atmışti sağolsun. Amniyosentez verdiginiz doktoru bağlatin. Devlet hastanesi yaptik
İnşallah çok zor temiz sonuç ama umut kesilmez allahtan inşallah dualarımı duyarUmarım seninde güzel sonucunu pazartesi alırız
Maalesef down çıktı ön sonuç da.devlet 2-3 hafta bekleyeceğiz kesin sonuçla yasal müdahale yaparız diyor ama ben beklemek istemiyorum özele gideceğim beneğimin daha fazla büyümesi beni kahredecek çünküAmniyosentez yapan doktorumuzun iletişim numarasını almıştık eşim direk msj atıp sormuş msjla sonucu atmışti sağolsun. Amniyosentez verdiginiz doktoru bağlatin. Devlet hastanesi yaptik
Kaç haftalık şu an,Allah yardımcınız olsun,ben de ön sonuca göre sonlandırma yapmıştım kesin sonuç da aynı çıktı zatenMaalesef down çıktı ön sonuç da.devlet 2-3 hafta bekleyeceğiz kesin sonuçla yasal müdahale yaparız diyor ama ben beklemek istemiyorum özele gideceğim beneğimin daha fazla büyümesi beni kahredecek çünkü
Şu an 18 in içindeyiz.ön sonuçla yapamayız dediler halbuki testi verirken yapılır demişlerdi.siz kaçıncı haftada sonlandırdınız ve hangi yöntemleKaç haftalık şu an,Allah yardımcınız olsun,ben de ön sonuca göre sonlandırma yapmıştım kesin sonuç da aynı çıktı zaten
Biz çok geç öğrendik ultrasonda ağır bulguları vardı,26 haftalıktı sonlandırma yapıldığında,fetosit yapıldı kalbi durduruldu en travmatik an buydu benim için,sizin haftanız küçük olduğu için bu işleme gerek kalmazŞu an 18 in içindeyiz.ön sonuçla yapamayız dediler halbuki testi verirken yapılır demişlerdi.siz kaçıncı haftada sonlandırdınız ve hangi yöntemle
Çok üzüldüm ama şöyle birşey düşünün hiç bilmeden doğumdan sonra görseydik daha yıpratıcı bir süreç olurdu. Bana ozelde on sonuçla direk müdahale edebileceklerini söylemişlerdi. Hala kesin sonuç bekliyoruz. Haftası küçük daha. Allah en kısa sürede kucağınıza sağlıklı sıhhatli pamuk gibi bir bebiş nasip etsinMaalesef down çıktı ön sonuç da.devlet 2-3 hafta bekleyeceğiz kesin sonuçla yasal müdahale yaparız diyor ama ben beklemek istemiyorum özele gideceğim beneğimin daha fazla büyümesi beni kahredecek çünkü
Ama yapılmazsa canlı doğmaz mı bebek.onu da istemiyorum can çekişecek gibi olmaz mı kafayı yiyeceğim düşünmektenBiz çok geç öğrendik ultrasonda ağır bulguları vardı,26 haftalıktı sonlandırma yapıldığında,fetosit yapıldı kalbi durduruldu en travmatik an buydu benim için,sizin haftanız küçük olduğu için bu işleme gerek kalmaz
Umarım özel de bekletmez.yqrın özele gideceğim.zaten zor olan süreci devlet hastanesi ile daha da zorlaştırmak istemiyorumÇok üzüldüm ama şöyle birşey düşünün hiç bilmeden doğumdan sonra görseydik daha yıpratıcı bir süreç olurdu. Bana ozelde on sonuçla direk müdahale edebileceklerini söylemişlerdi. Hala kesin sonuç bekliyoruz. Haftası küçük daha. Allah en kısa sürede kucağınıza sağlıklı sıhhatli pamuk gibi bir bebiş nasip etsin
Çok üzüldüm sizden haber bekliyordum bende. Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşAllah. Sizin farklı sorunlarda vardı sanırım ödemliydi hidrosefali demişlerdi sanırım.Ama yapılmazsa canlı doğmaz mı bebek.onu da istemiyorum can çekişecek gibi olmaz mı kafayı yiyeceğim düşünmekten
Umarım özel de bekletmez.yqrın özele gideceğim.zaten zor olan süreci devlet hastanesi ile daha da zorlaştırmak istemiyorumsizin kaçıncı hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?