- Konu Sahibi mervebulgan35
-
Canım Allah yardımcın olsun rahim Fettah ismi hürmetini yolunu açsın zorluklarını kolaylaştırsın sana dua edecez buradaBugün gittim hastaneye sonucum çıkmış onda da down diyor.yqrın heyete gireceğim direk işleme alacaklar.çok gerginim devlette mi özlede mi yapmalıyım nelerle karşılaşacağım yanıma ne almam lazım o kadar karışık ki kafam
Allah razı olsun zaten zor bir süreç umarım daha fazla zorlanmam hem psikolojik hem fiziksel olarak.rabbim bana sabır versin inşallah.Canım Allah yardımcın olsun rahim Fettah ismi hürmetini yolunu açsın zorluklarını kolaylaştırsın sana dua edecez burada
Benim de kafam çok karışıktı hiç bunları düşünmemiştim,kıyafet alın yanınıza terlik ped vs ihtiyaç olur,Allah yardımcınız olsunBugün gittim hastaneye sonucum çıkmış onda da down diyor.yqrın heyete gireceğim direk işleme alacaklar.çok gerginim devlette mi özlede mi yapmalıyım nelerle karşılaşacağım yanıma ne almam lazım o kadar karışık ki kafam
Psikolojik olarak iyileşmek daha zor haklısınız ama herşey bitecek fetosid yapılmadı mı Allah kolaylık versinYatış yaptık ilaç verdiler rahimden birde ağızdan.çok kötüyüm bebeğim hareket ediuor karnımda.hiç durmadı sabajtan beri mahvoldum resmen.
Hayır yapılmadı kaçıncı haftadan sonra yapıyorlar onu bilmiyorum ama bana yapmadılar ama ilaçları verdiklerinden beri bebek hareket etmiyor karnım taş gibi olduPsikolojik olarak iyileşmek daha zor haklısınız ama herşey bitecek fetosid yapılmadı mı Allah kolaylık versin
Ayyy zor bir imtihan Rabbim kolaylaştırsın. Allah beterinden korusun devlet hasatnaesinde misiniz açılma olur inşallah hemenUltrasonda net bir şekilde yüz hatlarından belli oluyordu down sendromu
Hayır özel.henüz açılmw yokAyyy zor bir imtihan Rabbim kolaylaştırsın. Allah beterinden korusun devlet hasatnaesinde misiniz açılma olur inşallah hemen
Son durumunuz nasıl kendinizi nasıl hissediyorsunuzHayır özel.henüz açılmw yok
Allah yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci,Psikolojik olarak ben de çökmüş durumdaydım,ancak zaman her şeyin ilacı,diğer yavrularınız size teselli olacak,meleğiniz cennette sizi bekleyecek,durumunuz nasıl şimdiHayır özel.henüz açılmw yok
Yani sancı gelmemesi beni endişelendiriyor sezaryen olmak istemiyorum şu an her şeyi geçtim ameliyat olmak istememe odaklandım bir de eşim çok üzülüyor onun yanında biraz metanetli durmaya çalışıyorumSon durumunuz nasıl kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Âmin Allah razı olsun sanki tekrar hamile kalamayacakmış gibi korkuyorumAllah yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci,Psikolojik olarak ben de çökmüş durumdaydım,ancak zaman her şeyin ilacı,diğer yavrularınız size teselli olacak,meleğiniz cennette sizi bekleyecek,durumunuz nasıl şimdi
İyi misiniz? Ağrınız var mı sancıları hissediyor musunuz kaç saat geçti Allah yardımcınız olsun Rabbim kolaylaştırsınYani sancı gelmemesi beni endişelendiriyor sezaryen olmak istemiyorum şu an her şeyi geçtim ameliyat olmak istememe odaklandım bir de eşim çok üzülüyor onun yanında biraz metanetli durmaya çalışıyorum
Âmin Allah razı olsun sanki tekrar hamile kalamayacakmış gibi korkuyorum
Rabbim inşirah ferahlığı versin inşallahYani sancı gelmemesi beni endişelendiriyor sezaryen olmak istemiyorum şu an her şeyi geçtim ameliyat olmak istememe odaklandım bir de eşim çok üzülüyor onun yanında biraz metanetli durmaya çalışıyorum
Nasılsınız nasıl oldunuz acaba? Rabbim yardımcınız olsun evlatlarınıza uzun ömür versin inşallah Rabbim yine güzellikler nasip eder inşallahYani sancı gelmemesi beni endişelendiriyor sezaryen olmak istemiyorum şu an her şeyi geçtim ameliyat olmak istememe odaklandım bir de eşim çok üzülüyor onun yanında biraz metanetli durmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?