sevgili hayalkiz,canim gecmis olsun insallah hayirli sonuclar alirsin,bende benim canavara yaptirmistim anne karninda idrar torbasi buyuktu,benimkini cerrahpasanin profu riza madazli yapti hemde universitede tanidigim ender doktorlardan,korkacajk bisey yok ,merak etme insallah ayirli sonuclar alirsin
amniosentezden sakın korkma çünkü hiç bişey hissetmiyosun nerdeyse hiç bi acı olmuyo ama ondan sonraki bekleme süreci çok zor geçiyo ben yaptıralı 1 hafta oldu beklemek çok kötü inşallah iyi bi sonuç alırız hepimiz.bende 1/140 artmış down sendromu riski çıktı o yüzden yaptırdım ve çok endişeliyim allah herkesin yardımcısı olsun ve herkesin bebeğini ona bağışlasın.
Sevgili HAYAL KIZ mutluluğumu seninlede paylaşmak istedim bugün doktordan telefon geldi ve 3 haftalık stresli bekleyişim mutlu bir şekilde son buldu bebeğimde hiçbir problem yokmuş herşey normal dedi doktor ve o an dünyalar benim oldu.
Canım 2 gün sonra senin için başlıycak o stresli bekleyiş ister istemez kötü şeyler aklına gelicek ama sakın endişelenme kötü şeyler aklına gelince bebeğini düşün sen üzülünce onunda üzüldüğünü düşün ve moralini yüksek tut lütfen sen güçlü ol ki bebeğin daha güçlü olsun ben eminim senin amniosentezindede hiçbir problem çıkmıycak herşey normal çıkıcak emin ol içini ferah tut dualarım seninle.BOL ŞANSLAR ALLAH YARDIMCIN OLSUN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM.
kızlar pazartesı gunu amnıyosentezı oldum valla acımıyor dıyenlere küsüm canım çok yandı gerçektende belkıde doktorun elıne bağlı bışey bu ama amaaa bugun doktor aradı ve sonucun ıyıye doğru gittiğini soyledı çok sevındım anlataammam sızlere o kadar sıkıntı çekmiştimki ama yınede kesın sonucu beklıyorum allah herkesın bebeğini bağışlasın annecıklerıne.......
Çok mu acıdı?
Canım nerde yaptırdın hangi hastane?Ne kadar ücret verdin? Ne kadar sürdü?Rapor aldın mı?
Geçmiş olsun inşallah bebeğin çok sağlıklıdır.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?