- Konu Sahibi amsterdamli
-
Kizlar bende Hollandadan gidecegim Istanbula, ameliyatim 2 kasimda Emre beye olacagim..
31 ekim gidecegim 9 kasimda dönecegim Insallah hersey guzel olur..
peki gunu nasil aldin yani nekadar zaman sonraya bende almanyadan gelmek istiyorum.telefonlami konustun gun aldin yoksa daha once muayene olmusmuydun
Aldim canim, neden olmadi anlamadim..
(bu arada son kararimi verdim okadar arastirdikdan sonra, emre ilhana olmaya karar verdim, bugun aradim ekimde bos yer varmis onu aldim, seninde aklinda emre ilhan varsa beraber gidebiliriz
Kizlar bende Hollandadan:) Bende Kasim ayinda Emre Ilhana ameliyat olacagim. Ama dogruyu soylemek gerekirse biraz korkuyorum. Hergun hep dusunuyorum allahim nasil olur, pisman olurmuyum, yapmasammi acaba(
Kizlar bende Hollandadan gidecegim Istanbula, ameliyatim 2 kasimda Emre beye olacagim..
31 ekim gidecegim 9 kasimda dönecegim Insallah hersey guzel olur..
Kizlar bende Hollandadan:) Bende Kasim ayinda Emre Ilhana ameliyat olacagim. Ama dogruyu soylemek gerekirse biraz korkuyorum. Hergun hep dusunuyorum allahim nasil olur, pisman olurmuyum, yapmasammi acaba(
canim bende hollanda kaliyor bu yaz turkiyeye gittim memleketimde ameliyat oldum alcilar acildiginda cok guzel duruyordu hic bir sorun yoktu taki sisikler inene kadar sislikler indikce burunum ne kadar yamuk oldugunu gordum ozaman kadar hollandaya donmustum 3 ay oldu ama sonuctan hic memnun degilim yanlardan yine iyi gorunuyor cok az kemer kalsada ama onden cok berbat bende hollanda 2ci ameliyati dusunuyorum hollandada biraz arastirma yapmistim Prof nolst trenite randuvu aldim is sorunum olmasaydi turkiyede istanbulda cok iyi doktorlar var ama yurtdisinda kaldigimiz icin gidip gelmek zor oluyor calisan biriyim izin gunlerim yok birde tek basima turkiyeye gitmeye cesaret edemiyorum cunku orda yanlizsin ameliyat oldugunda yaninda kimse yok 2 hafta orda kalman lazim off kendi ameliyatini biraz anlatirmisin senin prof Nolst trenite hakkinda boyle konusman beni biraz korkuttu cunku 2ci ameliyatim olacagi icin cok titiz davraniyorum
insallah iyi gecer canim istedigin bir burun olur nasil emre beyde karar verdin buradakilerin sayesindemi yoksa kendin arastirdinmi cunku bazilari doktorlarin reklamlarini yapiyorlar. birde dondugunude unutma bilmek isterim nasil oldu felan butun detaylari bilmek isterim:)
fatos ist'de tanidik yada akrabalarin yok mu? bende 5 gun oldu burun ameliyati olali daha alcilarim bile duruyor.Ameliyattan 4-5 saat sonra taburcu ettiler beni.Bende belcikadan ama suan tr deyim:)Tr de estetik isleri daha bi ilerde gidiyo avrupaya nazaran.
gercektenmi onumuzdeki ay biraz erkenya nasil ayarladin kac gun kalacaksin gittiginde ameliyat olacakmisin yoksa konusmak icinmi isterdim ama gelemem ancak seneye olabilir ben izinden yeni dondum canim birde calisiyorum izin gunlerimde kalmadianlatsana nasil ayarladin ailenin tepkisi nasil ne kadar oduyorsun?
gecmis olsun canim emre beye oldun demi? alcilarin ne zaman alinacak kac gun kalacaksin Istanbulda?
gecmis olsun canim emre beye oldun demi? alcilarin ne zaman alinacak kac gun kalacaksin Istanbulda?
Canim ben mail yazmistim emre beye, numaramida yazmistim sekreteri burcu hanim aramisti istedigim tarihte yer yoktu ve iptal ederse biri beni haberdar ediceklerdi. O biride iptal etmis bana verdiler o tarihi. ben ameliyattan sonra 7 gun sonra geri donucem, aslinda 10 gun kalmak gerekiyomus kontrol icin ama okadar zamanim yok okulum ve stajim basladigi icin. Ailemden sadece annem biliyor, gerisine supriz olucak.. bir tarafi tikali burnumun onu yaptirmisken onuda yaptirdim derim.. tepkileri aslinda çokta umrumda degil, çok lafci insanlar var cevremde ama kendilerine gelince kendilerine en buyuk haklari gorurler.. o yuzden sallamiyorum artik kimseyi. Aynaya baktigimda burnuma baktigimda mutsuz olan benim sonuçta.. '
Emre beyin fiyatlari sabitmis 5500tl. 2200 euro yani. birde yaninda otel masraflari var anlasmali oldugu otele gidersen gunlugu 75 euro (iki kisilik oda).
insAllah hayirlisi olur burnun ile fatos, seneye olursun ameliyatini.. yanliz erkenden tarihini belirle, cok cabuk doluyormus cunki.. sana mail ile burnumun halini gonderirim oldugumda, :) ( bi msnlesemedik gitti..)
slm guzelim sen ne zaman olucaksin,suan tr demisin?
vallahi canim ben önce hasan findika olmak istiyordum tv de o kadar cok reklami cikiyorki
ama bu forumu bulunca baktimki herkes emre beyden cok memnun ve yaptigi burunlar cok dogal duruyor
birde KBB uzmani olmasi cok iyi cunku bende sinuzit felan da var..
insallah burada sizinle paylasirim tabi detaylari ameliyattan sonra[/QUO
cok gecmis olsun insallah iyi gecer ama benim aklimda bir suru soru isareti var tek basinami gideceksin? simdi ameliyat oldun hollandaya geleceksin kontrollara gidemiyeceksin burdaki doktorlara gittindede neden burda olmadida gittin orda oldun felan fazla ilgelenmezle off niye hollandada boyle iyi burun ameliyati ve estetigi yapan doktor yok bir tane olsa bile yeter
Canim ben mail yazmistim emre beye, numaramida yazmistim sekreteri burcu hanim aramisti istedigim tarihte yer yoktu ve iptal ederse biri beni haberdar ediceklerdi. O biride iptal etmis bana verdiler o tarihi. ben ameliyattan sonra 7 gun sonra geri donucem, aslinda 10 gun kalmak gerekiyomus kontrol icin ama okadar zamanim yok okulum ve stajim basladigi icin. Ailemden sadece annem biliyor, gerisine supriz olucak.. bir tarafi tikali burnumun onu yaptirmisken onuda yaptirdim derim.. tepkileri aslinda çokta umrumda degil, çok lafci insanlar var cevremde ama kendilerine gelince kendilerine en buyuk haklari gorurler.. o yuzden sallamiyorum artik kimseyi. Aynaya baktigimda burnuma baktigimda mutsuz olan benim sonuçta.. '
Emre beyin fiyatlari sabitmis 5500tl. 2200 euro yani. birde yaninda otel masraflari var anlasmali oldugu otele gidersen gunlugu 75 euro (iki kisilik oda).
insAllah hayirlisi olur burnun ile fatos, seneye olursun ameliyatini.. yanliz erkenden tarihini belirle, cok cabuk doluyormus cunki.. sana mail ile burnumun halini gonderirim oldugumda, :) ( bi msnlesemedik gitti..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?