amsterdamli Burun Estetiği Ameliyatı

Merhaba yasemin son bir haftan kaldi!! nasilsin?
Sakin bizi unutma tecrubelerini bize yaz ok?

kizlar ameliyat olduktan sonra burayi unutmayin tecrubelerinizi paylasin cunku yurtdisindan turkiyede ameliyat olmak isteyenler icinde tecrube olur

yelocugum senin ameliyatinada az kalmadimi yoksa ertelettirdinmi'?

merhaba canim, ben 31 ekim Istanbula uçuyorum 2 kasim ameliyatim ertelemedim, vallahi dusunmedim degil :18:
3 haftam kaldi Allahim pisman etmesin..
Ameliyatimdan sonra hemen yazmaya çalisacagim olmazsa döndugumde butun tecrubelerimi size yazacagim,
yurtdisindan gidenlerin isi daha zor bence, cunku ailemiz yanimizda olmayacak kendi evimizde olmayacagiz
ve uçakla dönecegiz! simdiden uçaktakilerin gözlerini uzerimde hissediyorum )

yelosss:))))))))))))))))))))))))

Merhaba yasemin son bir haftan kaldi!! nasilsin?
Sakin bizi unutma tecrubelerini bize yaz ok?

unuturmuyum gelir gelmez yazicagim size!

Evet kizlar son bir haftam kaldi az korku ve az heycan basti simdiden!! ama cok sevinçliyim. Bugun cild yagi aldim bio oil diye, cildinin yenilemesine yardimci oluyomus, ameliyatdan sonra kullanirim belki iyi gelir..Fayda ederse sizede bildirirm burda

(yelooo kiz sanada az kalmis3 haftacik, iptal ettirmeyi sakin dusunme haa )

Kizlar birde annem refakatci olarak gelicekti yanimda, yanliz oda estetik olmayi karar verdi baska bir doktorda (dr hasanda). kim kime bakicak acep:) ins cabuk iyilesirimmm!!

Son düzenleme:

Evet yasemincik az kaldi! sen hangi gun uçuyorsun istanbula? turkiyeden yazabilirsen yaz bize..
ayy senin yerine ben heyecanlandim simdi :18:
Insallah hersey cok guzel olacak canim!

Evet yasemincik az kaldi! sen hangi gun uçuyorsun istanbula? turkiyeden yazabilirsen yaz bize..
ayy senin yerine ben heyecanlandim simdi :18:
Insallah hersey cok guzel olacak canim!

insAllah canimm!! ben carsamca aksami ucuyorum! gece trdeyim. Sabahindada gorusmeye gidicem dr ilhanile. Oldugumyerde wifi varsa kesinlikle yazicam size!

Evet yelo, Anali kiz ameliyat olucaz. Annem gitmisken trye bende faydalaniyim dedi heheh. Hem fiyat konusunda hemde doktorlarin tecrube konusunda tr super. Burdada consultlere gittim, tasarim yapmiyolar genelde, ve cok bisey bekleme gibisinden konusuyolar.

son 6 gunum bu arada..

Bencede Tr deki doktorlar super canim artik herkes tr ye gidiyor muayene icin! burada hic umursamiyorlar bile herseye stresstendir
diyorlar

siz oteldemi kalacaksiniz? kac gun kalacaksin Trde??

Bencede Tr deki doktorlar super canim artik herkes tr ye gidiyor muayene icin! burada hic umursamiyorlar bile herseye stresstendir
diyorlar

siz oteldemi kalacaksiniz? kac gun kalacaksin Trde??

Canim biz otelde kalicaz, pazartesi ameliyatim ve pazar sabah gidiyorum, cok az kalicam yanii. sali gunune kadar kalmam gerekmis aslinda ama bakicaz artik. bantlarimi kendim cikaricam demektir yani.. insAllah bi eksiklik cikmazda dr bey daha fazla kalmami isterse biletim yanar

bende az kalacagim, sali ameliyat ertesi hafta sali dönecegim yani tam bir hafta aslinda 10 gun daha iyi olurdu
ama dönmem gerek.. bende bantlarimi kendim cikaracagim acimaz insallah! bana yazarsin artik tecrubelerini
Allah yardimcin olsun canim!

evet canim cok dogru diyorsun aile yok onu bosver kontrollere gidemiyeceksin bisey oldugunda gidemiyorsun felan burdada gidersin controlle oda knoartsa oda fazla ilgenmiyor turkiyede yaptigin icin insallah iyi gecer cok kolay olur senin icin

Kizlar Emre beyden uçakla seyahat etmek için bir belge istemeyi unutmayin, bu forumda bir arkadas
öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…