amsterdamli Burun Estetiği Ameliyatı

walla nasil koyacamki bilmiyorum..ve su an hala sis..bence once insin iyice..bende mesajlari doldurayim, boylece sana ozel mesajdan msn adresi yazarim, ordan gorursun :) ne dersin? sen ne zaman oldun peki? memnunmusun?

sıslıkler ınerse memnun olcam su anda ıyı hıssedıyorum kendımı ama kımse anlamıyor amelıyat oldugumu estetık oldugunu da yapayda durmuyo

sıslıkler ınerse memnun olcam su anda ıyı hıssedıyorum kendımı ama kımse anlamıyor amelıyat oldugumu estetık oldugunu da yapayda durmuyo

hmm evet bende simdi profiline girip baktim fotolara ama bence burnun guzel..zaten dogal durmasi daha iyi diyorlar ama..ne bileyim..peki amaliyattan once fotolarin varmi? istersen sen bana msn ver ben seni ekleyim? ne dersin..sana benim burnumu gostereyim ama sis haliyle

peki sen nezman amaliyat oldunki? cunki yazilanlara ve soylenenlere gore..burun ucundaki sisler en az 1 sene ve en fazla 3 senede tamamen inermis..benim proffesorum 36 aya kadar kesinlikle sisler kalmaz diyor

sac ıcın yazan eskı fotograflarım soldan kotu duruyordu zaten ozelden mesaj atıyorum sana =)

aaa sac icin yazan oncemi..bak bunu sanmamistim..sen niye amaliyat oldunki peki? zaten guzelmis burnun? simdide guzel

ıste bı profılden ıyı dıgerınden kotuydu az once yanlıs yazmısım soldan cok dıkkat cekmıyordu sagdan fecıydı benım zaten ıc duvarım yapıldı aslında ben de dısını da yaptırdım o arada baya bı fark var ama anlatamam sana :)

hmm anliyorum seni ama fotoraflardan fazla belli degil oyleyde :) bu arada benim msn acik

Evettt!! Heycançok basti yaa! carsamba gunu ucuyorum!! Yok canim,anlasmali otel degil biz kendimiz gidicez o otele.

Dogru canim, anlasmali otel the marmara otel, biz kendi yerimizi ayarlamistik bile oyuzden marmara otelinde kalmicaz.

Simdiden gecmis olsun canim hersey cok guzel olacak. Bizi habersiz koyma tamammi tatlim
Sizin otelin ucreti ne kadar peki?

kizlar bana ban koydusmuslardi hollanca yazdigim icin(A) bir ameliyat olacak arkadaslar icin sakin olur alci alindikdan sonra panik yapmayin hepsi siz ver sabirli olmak cok onemli stres yapmayin cunku sislikler inince burnunuz cok guzel gorunecek sislikler 3 ay cok azaliyor onun icin sabirli olmak cok onemli yasemin simdiden cok gecmis olsun insallah ameliyatin cok iyi gecer istetigin gibi olur birde aklinda ne varsa cekinmeden doktoruna sor aklinda ne geciyorsa yada simdiden bir liste yap sormak istetigin seyleri cok onemli canim

canim 7 hafta cok az bekle sabirli ol 3 oldugunda ozaman gorursun bende senin gibi 7 haftadaken beyenmiyordum sabirla bekledim sislikler gectikce cok guzel oluyor fazla stres yapma kafana takma 3 ayda sisliklerin cogu iniyor ama 6 ay 1 yil suruyor onlarin hepsi sis

yasemin!!!!!!!!!!! yarin aksam gidiyorsun, iyi yolculuklar canim
guzel haberler yaz bize...unutma

Yelo Çook tesekkur ederim canim...simdi bavulumu hazirladim, daha yeni bitirdim, yarin isten sonra hemen schiphole gidiyorum.. cok heycanliii... kesinlikle yazicam, otelde internet wifi varsa persembe gunu (gorus gunumun) nasil gectigini bile hemen paylasirim..

Simdiden gecmis olsun canim hersey cok guzel olacak. Bizi habersiz koyma tamammi tatlim
Sizin otelin ucreti ne kadar peki?

Çok tesekkur ederim, insAllah hersey guzel geçer istedigimiz guzel buruna sahip oluruzz! kisibasi 90tl gunlugu.. `habersiz koymamm hemen herseyi detayina kadar paylasirim sizinleee! buarada sanada az kaldi..

Çok tesekkur ederim, insAllah hersey guzel geçer istedigimiz guzel buruna sahip oluruzz! kisibasi 90tl gunlugu.. `habersiz koymamm hemen herseyi detayina kadar paylasirim sizinleee! buarada sanada az kaldi..

Aa canim bu daha pahaliya gelmiyormu peki? anlasmali otel 75 euro geceligi

Simdiden bol sansa sana tatlim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…