- Konu Sahibi amsterdamli
-
burnunu gormek ıstedımmumkun mu acaba?
walla nasil koyacamki bilmiyorum..ve su an hala sis..bence once insin iyice..bende mesajlari doldurayim, boylece sana ozel mesajdan msn adresi yazarim, ordan gorursun :) ne dersin? sen ne zaman oldun peki? memnunmusun?
sıslıkler ınerse memnun olcam su anda ıyı hıssedıyorum kendımı ama kımse anlamıyor amelıyat oldugumu estetık oldugunu da yapayda durmuyo
sıslıkler ınerse memnun olcam su anda ıyı hıssedıyorum kendımı ama kımse anlamıyor amelıyat oldugumu estetık oldugunu da yapayda durmuyo
1,5 ay oldu bu arada olalı
hmm evet bende simdi profiline girip baktim fotolara ama bence burnun guzel..zaten dogal durmasi daha iyi diyorlar ama..ne bileyim..peki amaliyattan once fotolarin varmi? istersen sen bana msn ver ben seni ekleyim? ne dersin..sana benim burnumu gostereyim ama sis haliyle
sac ıcın yazan eskı fotograflarım soldan kotu duruyordu zaten ozelden mesaj atıyorum sana =)
sac ıcın yazan eskı fotograflarım soldan kotu duruyordu zaten ozelden mesaj atıyorum sana =)
aaa sac icin yazan oncemi..bak bunu sanmamistim..sen niye amaliyat oldunki peki? zaten guzelmis burnun? simdide guzel
ıste bı profılden ıyı dıgerınden kotuydu az once yanlıs yazmısım soldan cok dıkkat cekmıyordu sagdan fecıydı benım zaten ıc duvarım yapıldı aslında ben de dısını da yaptırdım o arada baya bı fark var ama anlatamam sana :)
Evettt!! Heycançok basti yaa! carsamba gunu ucuyorum!! Yok canim,anlasmali otel degil biz kendimiz gidicez o otele.
Dogru canim, anlasmali otel the marmara otel, biz kendi yerimizi ayarlamistik bile oyuzden marmara otelinde kalmicaz.
ben ekledimsen kabul et
Evettt!! Heycançok basti yaa! carsamba gunu ucuyorum!! Yok canim,anlasmali otel degil biz kendimiz gidicez o otele.
:78:
yokk canim iste, ilk basi oku..ben burda oldum, yani hollandada :)) oldu bitti yani..cok fazlada memnun degilim acikcasi..yani hani angelina jolie gibi olmadi burnum hahahahafazla dogal duruyor bence ama..simdi tam 7 hafta oldu amaliyat olali..doktor kenakort ignesi vurdu 3 hafta once..sisi insin diye ama hala acayip sis...bakalim..1 sene diyorlar beklicez artik.. peki sen oldunmu?
yasemin!!!!!!!!!!! yarin aksam gidiyorsun, iyi yolculuklar canim
guzel haberler yaz bize...unutma
Simdiden gecmis olsun canim hersey cok guzel olacak. Bizi habersiz koyma tamammi tatlim
Sizin otelin ucreti ne kadar peki?
Çok tesekkur ederim, insAllah hersey guzel geçer istedigimiz guzel buruna sahip oluruzz! kisibasi 90tl gunlugu.. `habersiz koymamm hemen herseyi detayina kadar paylasirim sizinleee! buarada sanada az kaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?