- Konu Sahibi amsterdamli
-
fatosla yasemin kapsama alanı dısında yazıyo banlandılar mı acaba?
Deniz otelinde kalicaz canim. sen marmaradami kalicaksin?
amsterdam ekibi kayiplarda:)
evet tamponlari alirken benimde canim cok yandi
kizlar suan istanbuldalar galiba:)
walla sorma yaahep bururn burun herkez sikildi sayemde..cocuklar bile anne yinemi burun okuyorsun diyorlar hahaha o yuzden fazla girmez oldum, am simdi okuyorum, gercekten kizlar insallah istediginiz burna sahip olursunuz
Yaseminheyecan bastimi????
Deniz otelini kendiniz mi buldunuz yoksa Emre beyin asistanimi??
Yasemin siz kendinizmi buldunuz bu oteli? Ucret ne kadar peki? Burcu hanim bana anlasmali olduklari the marmara camlica oldugunu soyledi
Evettt!! Heycançok basti yaa! carsamba gunu ucuyorum!! Yok canim,anlasmali otel degil biz kendimiz gidicez o otele.
Allah yardimcin olsun canim! az kaldi guzel bir buruna sahip olacaksin
Valizini hazirladinmi?
Bugun hazirlicam canim.. ilk kez kucucuk bi bavulla gidicegim trye, normalde butun dolabimi tasirim, heheh. yuk olmasini istemiyorum, donuste tasimak zor olmasin diye. agir tasimak tehlikeli olur helede 7ci gunumde..korkuyorummm bazenn..
cnm senin ameliyat kasimdamiydi:)
Bugun hazirlicam canim.. ilk kez kucucuk bi bavulla gidicegim trye, normalde butun dolabimi tasirim, heheh. yuk olmasini istemiyorum, donuste tasimak zor olmasin diye. agir tasimak tehlikeli olur helede 7ci gunumde..korkuyorummm bazenn..
:78:
yokk canim iste, ilk basi oku..ben burda oldum, yani hollandada :)) oldu bitti yani..cok fazlada memnun degilim acikcasi..yani hani angelina jolie gibi olmadi burnum hahahahafazla dogal duruyor bence ama..simdi tam 7 hafta oldu amaliyat olali..doktor kenakort ignesi vurdu 3 hafta once..sisi insin diye ama hala acayip sis...bakalim..1 sene diyorlar beklicez artik.. peki sen oldunmu?
sıslık ınsın dıye ıgne yapılıyor mu? ne kadar degısıklık oldu pekı sende?
sıslık ınsın dıye ıgne yapılıyor mu? ne kadar degısıklık oldu pekı sende?
evet tabi sisler insin diye corticosteroid sikti burnuma hemde 2 tane, ama burnumda okadar odem varmiski hic hissetmedim bile, ilacin ismi kenacort, icinde triamcinolon var :)
sisler zaten inecek dedi doktorum, ama hizlanmasi icin sikti..benim nekadar mutsuz oldugumu gordugu icin diye hatta, bunu kendi soyledi :)
sis biraz indi, ama cokta fazla degisiklik olmadi acikcasi..3 hafta once sikmisti..sakin masaj yapma dedi..burda okudugum icin yapayimmi diye sormustumda..elleme dedi bana..sisler cabuk insin diye prednisonda verdi bana, bunlarda oral ilac..ama ignenin icindekine benzeyen bir corticosteroid.. simdi 3 hafta sonra yine controle gidecem..bakacak,ve belki yine sikacak 2 tane :) ama bana hemen inecek diye bekleme demisti, o yuzden 2ci controlu 6 hafta sonraya verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?