An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Var mı canım değişik hissettiğim bişeyler benim daha 10 gün var inşallah hamiş oluruz yaa
İnş cnmm tek duamız o.. yum döneminden beri mide bulantım var rahatsz edici derece de bi kaç gün önce kahverengi bi leke gördüm dün akşm sa sol kasığıma birden sancı girdi batma gibi arka arkaya iki kez herşyi belirtiden saymaya başladım sol ayağım kasılıyo bde çok topuğuma bşy saplanıyo snki sbh uyanınca oluyo o da

Canım diğerleri belki psikolojik diyebilirim ama kahverengi leke psikolojik olamaz bence inşallah hamilelik belirtisidir yani güzel haberi alırız inşallah

Canım diğerleri belki psikolojik diyebilirim ama kahverengi leke psikolojik olamaz bence inşallah hamilelik belirtisidir yani güzel haberi alırız inşallah
İnş canım bklyrm bklm nolck ümitlenmk istemyrm kaç aydr moralim bozuldu ztn :/

Çok tşkr ederim güzel dileklerin için inş Allah kalbi her isteyenin rahmine düşürür bebişini :)
Ben kadarlık evlisin canım kaç yaşındasın ben 9. Aya gireceğim 24 yaşındayım korunmaktık 7 şudur ama olmadı da hayırlısı olsun artık

Ben kadarlık evlisin canım kaç yaşındasın ben 9. Aya gireceğim 24 yaşındayım korunmaktık 7 şudur ama olmadı da hayırlısı olsun artık
Bnde 26 yaşındaym 7 aylık evlym hiç korunmadık ben kontrol ettrdm bnde sorun yok, eşimde varikosele bağlı sperm sayısı düşüklüğü çıktı ameliyt oldu bu ay dha çok ümitlendim o yüzden

Bnde 26 yaşındaym 7 aylık evlym hiç korunmadık ben kontrol ettrdm bnde sorun yok, eşimde varikosele bağlı sperm sayısı düşüklüğü çıktı ameliyt oldu bu ay dha çok ümitlendim o yüzden
Tatlım bu sperm sayısını artıran kütler var eşine onları deneyebilirsin baya faydalı oluyormuş hareketi ve sayıyı artırıyormuş bilgin olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum haber alınca beni etiketle olur mu

Ay cnm çok sağol ztn ben evlendiğimizden beri keçi boynuzu pekmezi yediriyorm zorla da olsa 23 milyn çıktı testte kalitesi süper ama sayı düşüktü amelytla yükselir dedi doktr kısa sürede bide bu ay ilk defa gün aşırı çalışma oldu ondn önce sadece yumurtlama günü yapıyodk inş etkisi olmştr. Sende bni etiketle cnm haberdar olalım güzel sevinçler paylaşalım inş :)

Hadi bakalım kızlar hayırlı haberlerle gelin de neşemiz yerine gelsin yahu
Ben öyle çok çok heyecanlı değilim sanki.yani ikinci olacak varsa çok mutlu olacağım. İlk tedavi ayım olmazsa tekrar tedavi olur muyum onu da bilmiyorum :)bildiğim tek şey evlat dünyanın en güzel tadı. Allahım hayırlı ömürler nasip etsin çocuklarımıza.

Etiketlerim kuzum benim bat 30 Kasım ovu testi kullandım bu ay en koyu günün ertesi günü ve sonraki 3 günü değerlendirdik bugün yumurtlama olalı 4 gün oldu ve nedendir bilmiyorum ama ara ara bel ağrım var benim bekim hiç ağrımaz yada soğuk alıyorum psikolojik olarak vücudum uyduruyor bilmşyorum

Senin ikinci çocuğun mu olacak nasip olursa canım benim daha ilk inşallah o güzel mutluluğu biZlerde yaşarız rabbim bütün isteyen kadınlara anne olmayı nasip etsin tarifsiz birşey bemcede

Senin ikinci çocuğun mu olacak nasip olursa canım benim daha ilk inşallah o güzel mutluluğu biZlerde yaşarız rabbim bütün isteyen kadınlara anne olmayı nasip etsin tarifsiz birşey bemcede
Evet inşallah allahım nasip etsin isteyen herkese.çok güzel bir duygu.herkes yaşasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…