An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Anladm cnm bnde aldım ovi testi inş kullanmama gerek kalmaz :) havalar soğuk bu dönemlerde sıcak tutmk lazım bedenimizi. Bel ağrın tam olarak nerde? Bnm daha çok popo başlangıç kısmı tam da bilmiyorz ki nasıl oluyo mesela bnm yum dönemindn sonra bulantım başladı aşırı hemde acaba hamilelik bulantısı nasıl dye düşünp duruyorm yani diğer bulantılardn farkı var mı fln sürekli okuyorum herkeste başka belirtiler var aynı değil ki :/

Benimde canım popo üstü yerlerde ağrı oluyor erken yumurtlamış olabilir misin kuzum bulantı İçin erken ama erken yumurtladıysan bulantı başlamış olabilir

Benimde canım popo üstü yerlerde ağrı oluyor erken yumurtlamış olabilir misin kuzum bulantı İçin erken ama erken yumurtladıysan bulantı başlamış olabilir
O zaman testte de çıkması gerekirdi salı günü yaptım erknden dayanamayp negatifti 27. Gün akşamı kesin adet olurum bn hiç sapma da olmaz 13. Gün dye tahmin ettim ve reglden sonra gün aşırı oldu. Keşke dha once ovi testi yapsaydım en azındn tahmin ederdim. Gastrit var bde gçn hdta hep ondan bulanıyodr dyodum yanıyodu çnkü şimdi yanma fln yok sbhtn başlıyo bi bulantıdr gidiyo. Dün akşm da duştn snra sol kasığa kramp girdi birden arka arkaya iki kere otururken herşydn şüphe eder oldum resmen bde dha önce olmayan şeyler bunlr. Kasılma fln oluyo mu belinde birden kramp gryo belime ağrı haricinde ayy yne çok yazdm ya

Yok kuzum kasılma olmuyor şu an göğüslerde de bir hassasiyet yok ama biraz önce sol kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi saniyelik bir olay gibi hayırlısı olsun ama söz verelim adetimiz geçmeden test yapmayalım destek olalım birbirimize üzülmek iştemiyorum çünkü

kızlar iyi akşamlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama gününden beri kasık, bel ağrım var halsizlik te cabası adetime 7-8 gün var ovulasyon testi yaptım bugün dayanamayıp silik çıktı 2.çizgi hamilelik olabilir mi? bi yardımcı olun

Tatlım öncelikle inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun ama ovu testinden gebelik öğrenebilmek için iki çizginin de sanki yumurtlamadaki gibi koyu çıkması gerekiyor sen bence adetin geçince idrar testi yap garanti olsun inşallah hamilesindir canım güzel haberi bize bildirirsin

Kızlar benimde bat 28 kasım 8 gün var gebeliğe dair hiç bir belirti yok denemelerde 6. Ayımız bata az kala günler geçmek bilmiyor inşallah hepimiz mujdeli haberlerimizi paylaşırız burdan

Kızlar benimde bat 28 kasım 8 gün var gebeliğe dair hiç bir belirti yok denemelerde 6. Ayımız bata az kala günler geçmek bilmiyor inşallah hepimiz mujdeli haberlerimizi paylaşırız burdan

Benim bat da 28 kasım ve ve gerçekten hiçbir belirti yok ama ins olur bu defa ( elim hep gebelik testine gidiyo yapsammi diye ama cok erken

Benim bat da 28 kasım ve ve gerçekten hiçbir belirti yok ama ins olur bu defa ( elim hep gebelik testine gidiyo yapsammi diye ama cok erken
Canım benimde belirtim Yok ama dünden beridir sırtımda felaket bir ağrı başladı dinlenince geçiyor ayakta durayım biraz fazla hareket edeyim tekrar başlıyor yumurtlamadan sonraki 5. Günüm bugün bundan başka da bir sıkıntım Yok inşallah olur ya bu ay çok ümitlendim

Benim yumurtlamadan sonraki 10. Günüm bugün 2 kasımda regl oldum 10 kasımda yumurtla çatladı. Bakalım ya hayırlısı (( 28 kasım gibi tekrar regl olurum diye düşünüyorum

Benim yumurtlamadan sonraki 10. Günüm bugün 2 kasımda regl oldum 10 kasımda yumurtla çatladı. Bakalım ya hayırlısı (( 28 kasım gibi tekrar regl olurum diye düşünüyorum
İnşallah adet olmazsın tatlım ya isteyen herkes hamile kalsa ne kadar güzel olur yıpranmasak bu kadar keşke

Sol kasığımda kasılma tarzı bir ağrı var ,kalcamin hemen üstünde bir ağrı var göğüslerim yanlardan dokununca ağrıyor .Bat 5 Aralık . Gebelik belirtisi olabilir mi öyleyse erken yumurluyorum. Bu tarz bişi yaşayıp hamile kaldığını öğrenen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…