- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
Sizin gibi zihniyette olan kayinvalidelerin topunun köküne kibrit suyuKadinlar gunduz vakitleri analarina gidiyolar, istedikleri zaman anneleriyle akraba ziyareti gun vs yapiyorlar, gun icinde defalarca tlf da konusuyorlar amaaaa erkek annesine gidince cumle kursa suc asla ana ogul gezemez pes ya pes!! Iyi ki oglum yok sirret bir gelinim olsaydi oglumla herseyime karissaydi fena yapardim! Kv ler uc gunlyk dunyada ogullariniza 4 elle sarilin
aaa direk kavgacı cıktı seninki de kuzum.O zaman anladigi dilden davrancan.Hic karşına alıp konuşma boşver anlamaya çalışmıyorBi kere bu konuyu güzelce konuştum cnm.Konuyu drekt kıskançlığa getirdi .Kıskanmasan böyle şeyi dile getirmezsin ,biz böyle büyüdük ben başka türlü davranamam diyor .Sadece anne degil .Dokuz yasinda bir yigeni var.Onun yüzünden bile neler söyledi bana .Beni babası olarak görüyor .Büyürken babasi uzaktaydı .Onu da sineye çek diyor .Kendi kafası rahat olsun ,doyasiya yaşasın sevgisini .Tek dert bu .Kısacası beni arada bırakma ,içine at problem çıkarma derdinde.
Aynen canım konuşa konuşa yoruldum zaten sağ ol tavsiyelerin içinaaa direk kavgacı cıktı seninki de kuzum.O zaman anladigi dilden davrancan.Hic karşına alıp konuşma boşver anlamaya çalışmıyor
seni baksana. Sen de at içine hiç ona bitbitlanma diklesmede sende iyi ol yalandan anasıyla hatta kötü davranırsa falan mahsus boşver senin annen senin falan tarzında konuş.Yalandan yüzlerine gül içinden soversin çok eğlenceli oluyor ben laftan anlamayana öyle yapıyorum ah canım benim diyip allahın salahi
diye sövüyorum
28 yaşında şu an cnm.Kücuk degil yani .25 e kadar hiç annesinin yanından memleketinden ayrılmamışValla canım eğer düzelmezse ömrünü çürütme.
Zira ben 25 yasında ama anne ve Eş kavramının ayrımını bilmeyen ikisini kıyas yapan adamların sağlıklı bi psikolojiye sahip olabileceğine inanmıyorum.
rica ederim kuzum boşver dert etme sinirlenir bozuldukça eşine hiiç çaktırmadan sinirini, bana yaz hıncını çıkart hiç önemli değil huzursuzluk çıkmasın takma kafanaAynen canım konuşa konuşa yoruldum zaten sağ ol tavsiyelerin için
28 de durum daha vahim.28 yaşında şu an cnm.Kücuk degil yani .25 e kadar hiç annesinin yanından memleketinden ayrılmamış
"Ben karısı olarak seviyorum, sen annesi olarak" diyemiyor musun?Ya en basitinden bir konu oluyor eşimi çok sevdiğimden bahsediyorum .Gayet normal şekilde .Istediğin kadar sev benim kadar sevemezsin diyor .
Dile gerdikçe kıskanç olacak adınız, rahatsız oldukça siz yapmaya devam edecekler.. ohh olsun diyecekler. Üzerine gitmeyin sabredin normal karşılayın. Kaşımayın yarayı.. sizi anlayacak insan değiller belli ki. Davranışları anormal ve aşırı.. ama anlatamazsınız. Benim de eltide ne yaşadılarsa gözlerini bende açtılar. Benim eşim de benzerdir. Gün geliyor görüyorlar iç yüzlerini ama sabretmek lazım.Arkadaşlar sıkıntım tam olarak bu .Eşim annesine çok düşkün .Sürekli kurban olurum ,aşkım diye sever.Bir yere gideriz gözü hep üstündedir ,iyi mi rahat mı.Onun yanında bana yakın bile davranamyr.Bana güzel bişey söylenmişse ,o drekt anneye de söylenecek yoksa zoruna gider kıskanır .Abisi eşine çok düşkün .Annesi ilk zamanlar buna görecz bakalım seni de diyordu .Anlamıyorum üstünde baskı kurmuşlar diye mi böyle .25 e kadar anasının dizinin dibindeymis.Oyle bir işlemiş ki bunu .Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın .Kibirli bir insan.Zamanında beni de çok küçümsedi .Ha kibirlencek bir eğitimi biseyi de yok .Paradan başka o da ayrı bir konu .Bişey giyiyorum .Annesi beğenirse eşim çok güzel diyor .Annesi beğenmezse oda beğenmiyor ya daha neler neler .Anlamıyorum beynini mi yıkamışlar bu adamın .Görümcem ve yeğenine de aynen böyle .Onlar başka ,onlar farklı kimseye değişmem .E ben neyim peki ?Kaynanamın çok lafını hakaretini işittim .Böyle olmasa belki bu kadar içerleyip,kıskanmazdım .Ya en basitinden bir konu oluyor eşimi çok sevdiğimden bahsediyorum .Gayet normal şekilde .Istediğin kadar sev benim kadar sevemezsin diyor .Iyice nefret ettirdiler kendilerinden .Arkadaşlar benim durumda olup kıskanmamayı başarabilen var mı ?Bu adam degisir mi diycem de can çıkmadan huy çıkmazmış.
Ben olduğum için bunu yapabiliyorlar zaten .Dişli ailem de ailem diyen bi insana yapamazlardı .Daha benim kocam anama babama laf söyler bide utanmadan.Kocan niye aranıyor sormuyor demezler ,tek laf etmezlerAna baba bulunmaz es bulunurmus ya esinde bi ters huylusuna denk gelirlerse görürler o zman
Yok cnm olur mu k zaman ekşir o suratıSüz de babanıza düşmeye başlayın. Yanında arayın babacım seni özlüyorum vs. Empati kurmasına yardımcı olur. Ya da bir göbek kordonu bulup ana oğulu Yanyana getirip ilgili yerlere montaj yapacaksınız ne bu ayol?
Bu adamla sinir hastası olursun, kendin için birşeyler yapmalalısınBen olduğum için bunu yapabiliyorlar zaten .Dişli ailem de ailem diyen bi insana yapamazlardı .Daha benim kocam anama babama laf söyler bide utanmadan.Kocan niye aranıyor sormuyor demezler ,tek laf etmezler
Kendimi övmek için söylemiyorum ben üniversite mezunu öğretmenim .Eşim iki yıllık bölümü tamamlamamış yarıda bırakmış .Ama ben onu sevdim ,insan olsun hiç önemli değil dedim .Ama kaynana o ezikliği hep yaşadı .Ezikliğini bastırmak için de benim oğlum çalışan istemiyordu ki ev hanımı istiyordu ,git istediğine sor diyip durdu .Hatta hep eğitimli çalışan insanlarla sevgili olmus bilmem ne .Yani demem o ki öyle ezik ki bunu bile konu yapıp ,alttan alta bana kendini bişey sanma demeye getirdi .Kendin demissin cahil iste. Oglu da cahil . Bende de var adam okumus tahsilli ama gel gor ki anacı . Armut dibine duser misali mesele anne olunca hak hukuk yok ; bencillik tavan. Eskiden cok takiyordum simdi umurumda da degil gitmiyorum gelmiyorum hic de umrumda degil . Elbette oglu bu durumdan dolayi yapacagini yapiyor ama yine umrumda degil ... Ben davamda hakli olduktan sonra kim ne yapmis kim ne demise esim de olsa takmiyorum . Anasinin davasini evde gudup duruyor gizli gizli bende bir rahatlik ohhh yuzlerini eltimle seytan gorsun ikisinin de. Kayinvalidemin en son sozu et tirnaktan ayrilmaz dı oglunu da al defol git dedim . Oglu da gidebilirdi sorun degildi . En guzeli takmaman canim benim taksan da duzeltemezsin aynini ben de yasiyorum . Yeni evliyken k.validemde kalmistik bir gece uc katli evde esime bagiriyordu surekli ben de oglun benim yanimda uyuyacagiz dedim bana aaa senle mi uyuyacak demisti daha ben ne diyeyim canim benim. İcine girmeden insan yok ya bu kadar da olmaz diyor ama oluyor ; kadin yillarca kumasi gibi kiskandi beni ; esim eve bir sey yapsa ben dedimdi de yapmadin di olurdu vs. Allah yardimcimiz olsun en iyi tavsiye ikisini de takmamak keyfine bakmak he he diyip bildigini yapmak .
Yapilcak şey belli ,göze alabilene tabiBu adamla sinir hastası olursun, kendin için birşeyler yapmalalısın
İnanamıyorum...Kendimi övmek için söylemiyorum ben üniversite mezunu öğretmenim .Eşim iki yıllık bölümü tamamlamamış yarıda bırakmış .Ama ben onu sevdim ,insan olsun hiç önemli değil dedim .Ama kaynana o ezikliği hep yaşadı .Ezikliğini bastırmak için de benim oğlum çalışan istemiyordu ki ev hanımı istiyordu ,git istediğine sor diyip durdu .Hatta hep eğitimli çalışan insanlarla sevgili olmus bilmem ne .Yani demem o ki öyle ezik ki bunu bile konu yapıp ,alttan alta bana kendini bişey sanma demeye getirdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?