Merak ettim çocuğunuza kim bakacakÇalışıyorum zaten .Inşallah söylediğin şeyler olmaz.Çünkü eşime ne kadar kızsam da içimde halen sevgisi var.Eger kendi evladını da sevmeyip yine ailesini ön planda tutacaksa ne diyim ki öyle insanlıktan nasibini almayanlar da var demek .Çocuğunu görüyor mu şimdi eşin
Onun anne babasına mi kurban olucaksin..Anne babası kim ki kurban ol diyor onlara..Sinirlendim burdan ya..Evlenmeseydi o zaman ne diye milletin başına bela oluyorlarYok bacim bir insan neyse odur degismez. Benimki de oyle tam bi anacik sadece memur oldugu icin parasi deger gorur ailesinin evinde. Ve ailesi onu dislayacak hanimkoylu oldun diyecek diye odu kopar. Senin kaynananin cahilliginin 2 kati olan bi kaynana var bende kadina deger verilmez para verilmez ana baba bulunmaz kadin bol bulunur vs der.
Ama is kendi kizlarinin problemli evliligine gelince benim kizlarim altin gibi vs der...
Ben umursamiyorum artik bu gibi seyleri eskiden kocam doldurusa gelir beni her hafta bosardi korkardim (anne babam yok) daha sonra hukuki haklarimi ogrendim dun hatta kavga ettik ana babama kurban ol bosarim seni dedi bence bosamazsan adam degilsin dedim...
Cesur ol, kendine guven. Cocugun yoksa da cocuk yapma. Varsa da dikkat et ahlaki onlara cekmesin.
Onun anne babasına mi kurban olucaksin..Anne babası kim ki kurban ol diyor onlara..Sinirlendim burdan ya..Evlenmeseydi o zaman ne diye milletin başına bela oluyorlar
Begenmeyenlere saygilar umarım oğlunu zun evleneceği kadın sizi çooook sever:))
Yolunuz açık olsunBenimkini yurtdışına kaçırma gibi hain planlarım varKayinvalide uçağa bomba koydurmazsa sağ salim gideriz
Haklısınız eşimden yüz buluyor.Diger geline asla yapamaz bunları .Çünkü abisi bi ara gidip gelmeyi kesmişti, eşinin kalbini kırmışlarmış o yüzden .Benimki de bana ,ben asla abim gibi olmycam .Karı sözüne bakıyor falan gibi söylemişti .Şöyle cahil cahil konuşunca dyrm heralde arada annesi kaçıyor bunun içine
Bakıcı birini bulcm yaniMerak ettim çocuğunuza kim bakacak
Iyi tarafları vardır .Hakkını yiyemem .Merhametli ,eli açıktır .Ama olumsuz yönleri çok fazla.Evde büyük bi kavga olsa hemen anne babasına anlatır .Ailesinden daha üstün kimse yok onun hayatında .Ya zaten diyor bana ben çok zor bir insanım Herkes kaldıramaz diye .Ya çok üzdü , yıprattı.annesi yokken nasil
Kadinlar gunduz vakitleri analarina gidiyolar, istedikleri zaman anneleriyle akraba ziyareti gun vs yapiyorlar, gun icinde defalarca tlf da konusuyorlar amaaaa erkek annesine gidince cumle kursa suc asla ana ogul gezemez pes ya pes!! Iyi ki oglum yok sirret bir gelinim olsaydi oglumla herseyime karissaydi fena yapardim! Kv ler uc gunlyk dunyada ogullariniza 4 elle sarilin
[/QUOTESòzlerine dikkat et .Benimle aynı evde mi yaşıyorsun .Ben annemle işteyken konuşurum iki dakika hal hatır sorar kapatırım .Gece teli elime alıp ta ailemle konuşmam .Neden biliyor musun zaten geceden geceye görüyoruz birbirimizi .O vakit ölsün istemem .Ayrıca anam babamla aşkım bitanem diye konuşmaya edep duyarım eşimin yanında .Ya bir değil iki değil .Kurban olurum kurban olurum .Ben de insanım .Çocuğun varsa sakın evlendirme .
Keşke o da bu psikolojik baskının farkına varsa artıkAilecek hasta bunlar, okurken içim şişti resmen.
Niye sorun kendinizdeymiş gibi neden böyle hissediyorum normal mi diye kendinizi sorguluyorsunuz ki? Anormal derecede anne bağımlılığı var eşinizde.
Ben şunu da anlamıyorum; insan çocuğunu tabiki sever ama abartıp kendine bağımlı hale getirmesi ne kadar saçma. Hatta Allah sıralı ölüm verirse anne baba olarak biz olmayınca eşine çocuklarına bağlı olsun bizsiz yapamayacak gibi davranmasın diye düşünmeli ebeveynler.
Eşiniz annesini hem anne hem eş yapmış kendine, yazarken bile rahatsız oldum kurduğum cümleden. Ama olay bu, eş eştir anne annedir. İkisini de doğru yere koyarsa dengeyi kurarsa anne gelinini, gelin de kv sini kıskanmaz.
Neden damatlar kayınpederlerini kıskanmıyorlar? Hiç bir kadının eşine canım babam , onun gibisini bulamam ama senin gibisini çok bulurum dediğini duymadım. Yada kayınpederin damadıyla sürekli yarış halinde olduğunu görmedim. Çünkü erkekler biraz düz mantık, bütün bu karışıklıkları kadınlar çıkarıyor. Kv niz eşinizde psikolojik baskı kurmuş abin gibi olma diye diye. Eşiniz de o gazla abarttıkça abartmış, hamile kalmanıza ayrı üzüldüm. Çünkü bu adam düzelmez,üç beş seneye de psikolojik rahatsızlıklar yaşamaya başlarsınız bu insanlarla uğraşa uğraşa.
Umarım varır demek istiyorum ama eşinizi ailesi kendine epeyce bağımlı yapmışlar. Ya farklı bir şehre ya uzak bir mahalleye taşınıp eş ailesiyle mesafe koyacaksın arana. Eşin istiyorsa gidip görüşsün, sen fazla muhatap olmazsan saçmalıklarını da görüp üzülmezsin.Keşke o da bu psikolojik baskının farkına varsa artık
Uzaktayız şu an zaten .Ama eşim tayin kovalıyor her gün .Ben iki üç yıl daha tayin olamam .Ben giderim sen sonra gelirsin diyor .Uzakta bile bu kadar sıkıntılar oluyor. Aynı şehirde benim eşim o dengeyi sağlayamaz .Arada benim evliliğim harcanir.Zaten açık açık dyor .Orda olsam her gün ya onlar gelir ,ya da ben giderim diye Gayet net o konuda .Umarım varır demek istiyorum ama eşinizi ailesi kendine epeyce bağımlı yapmışlar. Ya farklı bir şehre ya uzak bir mahalleye taşınıp eş ailesiyle mesafe koyacaksın arana. Eşin istiyorsa gidip görüşsün, sen fazla muhatap olmazsan saçmalıklarını da görüp üzülmezsin.
Belki baskı yapacaktır cocugunuza bakip hayatınıza dahil olmak için. Aman uzak durunBakıcı birini bulcm yani
Şimdilik öyle bişey yok.Yani eşim en başta demişti .Anneme kesinlikle baktırmam diye .Ben kimseye mihnet etmem zaten .Izne ayrılır bakarım ,sonra bulurum birini .Belki baskı yapacaktır cocugunuza bakip hayatınıza dahil olmak için. Aman uzak durun
Eşiniz önünde sonunda o dediğini yapacak. Belli ki takmış. Yolculuğunuz çoook uzun ve yorucu hazır mısınız buna?Uzaktayız şu an zaten .Ama eşim tayin kovalıyor her gün .Ben iki üç yıl daha tayin olamam .Ben giderim sen sonra gelirsin diyor .Uzakta bile bu kadar sıkıntılar oluyor. Aynı şehirde benim eşim o dengeyi sağlayamaz .Arada benim evliliğim harcanir.Zaten açık açık dyor .Orda olsam her gün ya onlar gelir ,ya da ben giderim diye Gayet net o konuda .
haklısınız.Hem de ne takma .Ben de Allah'a sığındım .Halimi bilen.O nasip etmezse olmaz hiçbir şey .Eşiniz önünde sonunda o dediğini yapacak. Belli ki takmış. Yolculuğunuz çoook uzun ve yorucu hazır mısınız buna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?