Ana delisi eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rutky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak ettim çocuğunuza kim bakacak

Onun anne babasına mi kurban olucaksin..Anne babası kim ki kurban ol diyor onlara..Sinirlendim burdan ya..Evlenmeseydi o zaman ne diye milletin başına bela oluyorlar

Onun anne babasına mi kurban olucaksin..Anne babası kim ki kurban ol diyor onlara..Sinirlendim burdan ya..Evlenmeseydi o zaman ne diye milletin başına bela oluyorlar

Bir gun annesiz babasiz kalacak o zaman esit duruma gelecegiz bakalim o zaman kime kurban edecek :)
Evlendigim adamda ki yonetme arzusu, kendi ve yakinlarini ilahlastirma durumu onun kisiligini zaten ele veriyor..
Bakalim patlak tekerlekli arabamiz daha nereye kadar gidecek.

Begenmeyenlere saygilar umarım oğlunu zun evleneceği kadın sizi çooook sever:))

Bütün hayatları bir tutmayın. Anne gerçekten oğlunun /kızının hayatını mutlu görmek isterse sevgi verir , yarismaz.

Bu anneliği yakışmaz çünku. Anne demek huzur demektir. Aile demek huzur vermektir.

Böyle bi adamı nasıl sevebiliyosunuz? Annesinin ağzını yiyosa gitsim anasıyla yaşasın gitsin anasıyla uyusun. Hasta bunlar hasta aç gözünü. Hamileymişsin bi de bile bile lades!

Ailecek hasta bunlar, okurken içim şişti resmen.

Niye sorun kendinizdeymiş gibi neden böyle hissediyorum normal mi diye kendinizi sorguluyorsunuz ki? Anormal derecede anne bağımlılığı var eşinizde.

Ben şunu da anlamıyorum; insan çocuğunu tabiki sever ama abartıp kendine bağımlı hale getirmesi ne kadar saçma. Hatta Allah sıralı ölüm verirse anne baba olarak biz olmayınca eşine çocuklarına bağlı olsun bizsiz yapamayacak gibi davranmasın diye düşünmeli ebeveynler.

Eşiniz annesini hem anne hem eş yapmış kendine, yazarken bile rahatsız oldum kurduğum cümleden. Ama olay bu, eş eştir anne annedir. İkisini de doğru yere koyarsa dengeyi kurarsa anne gelinini, gelin de kv sini kıskanmaz.

Neden damatlar kayınpederlerini kıskanmıyorlar? Hiç bir kadının eşine canım babam , onun gibisini bulamam ama senin gibisini çok bulurum dediğini duymadım. Yada kayınpederin damadıyla sürekli yarış halinde olduğunu görmedim. Çünkü erkekler biraz düz mantık, bütün bu karışıklıkları kadınlar çıkarıyor. Kv niz eşinizde psikolojik baskı kurmuş abin gibi olma diye diye. Eşiniz de o gazla abarttıkça abartmış, hamile kalmanıza ayrı üzüldüm. Çünkü bu adam düzelmez,üç beş seneye de psikolojik rahatsızlıklar yaşamaya başlarsınız bu insanlarla uğraşa uğraşa.

Kadinlar gunduz vakitleri analarina gidiyolar, istedikleri zaman anneleriyle akraba ziyareti gun vs yapiyorlar, gun icinde defalarca tlf da konusuyorlar amaaaa erkek annesine gidince cumle kursa suc asla ana ogul gezemez pes ya pes!! Iyi ki oglum yok sirret bir gelinim olsaydi oglumla herseyime karissaydi fena yapardim! Kv ler uc gunlyk dunyada ogullariniza 4 elle sarilin

annesi yokken nasil
Iyi tarafları vardır .Hakkını yiyemem .Merhametli ,eli açıktır .Ama olumsuz yönleri çok fazla.Evde büyük bi kavga olsa hemen anne babasına anlatır .Ailesinden daha üstün kimse yok onun hayatında .Ya zaten diyor bana ben çok zor bir insanım Herkes kaldıramaz diye .Ya çok üzdü , yıprattı.

Keşke o da bu psikolojik baskının farkına varsa artık

Keşke o da bu psikolojik baskının farkına varsa artık
Umarım varır demek istiyorum ama eşinizi ailesi kendine epeyce bağımlı yapmışlar. Ya farklı bir şehre ya uzak bir mahalleye taşınıp eş ailesiyle mesafe koyacaksın arana. Eşin istiyorsa gidip görüşsün, sen fazla muhatap olmazsan saçmalıklarını da görüp üzülmezsin.

Ana kuzusu...böyle bir adamla bir ömür geçermi? Tamam annesidir sevsin ama senide köşeye atmasın

Uzaktayız şu an zaten .Ama eşim tayin kovalıyor her gün .Ben iki üç yıl daha tayin olamam .Ben giderim sen sonra gelirsin diyor .Uzakta bile bu kadar sıkıntılar oluyor. Aynı şehirde benim eşim o dengeyi sağlayamaz .Arada benim evliliğim harcanir.Zaten açık açık dyor .Orda olsam her gün ya onlar gelir ,ya da ben giderim diye Gayet net o konuda .

Eşiniz önünde sonunda o dediğini yapacak. Belli ki takmış. Yolculuğunuz çoook uzun ve yorucu hazır mısınız buna?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…