Ana delisi eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rutky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde böyle bir exim vardi
Ruh hastasi bunlar.

Banada kiskancmisim muamelesi yaptilar. Neler cektirdiler. Adimi yuva yikana bile cikardilar.
Kadin bana x seni atti beni secti dedigi bile olmustu

En son biraktim asklarini doya doya yasasinlsr diye ama yasayamislar sanirim. Exim dört yil oldu hala sapik gibi pesimi birakmiyor. Öyle aileden kurtulduguma bin sükürler olsun.

Me zamandır evlisiniz ?
Eğer abisi ile aranız iyiyse rica edin konuşsun abi olarak kardeşiyle.
Iyi değilse de bi aile terapistine gitmeyi teklif edin.
Ypk ona da olmam derse bu adamla Ömür geçer mi bilemedim.

böyle davranarak anasından soğutuyor yalnız. bence al karşına adam akıllı konuş.Annenle bi problemim yok aranız hep iyi olsun ama bu şekilde baskın baskın konuşarak annem de annem dersen o zaman kıskanmak değil de yalnız hissediyorum kendimi de duygularını suçlamadan konuşarak anlat kuzum benden sana tavsiye. en azından daha önce konuştuysan son kez konuş güzel bi dille kavgacı
olma umarım ise yarar yaramazsa ben elimden geleni yaptım dersin vicdanın rahat olur

Allah nasip ederse Bi oğlum olacak hicbir zaman oglumun bana senin agzını yerim demesini istemem normal sartlarda saygı sevgi duysun yeter

Bi kere bu konuyu güzelce konuştum cnm.Konuyu drekt kıskançlığa getirdi .Kıskanmasan böyle şeyi dile getirmezsin ,biz böyle büyüdük ben başka türlü davranamam diyor .Sadece anne degil .Dokuz yasinda bir yigeni var.Onun yüzünden bile neler söyledi bana .Beni babası olarak görüyor .Büyürken babasi uzaktaydı .Onu da sineye çek diyor .Kendi kafası rahat olsun ,doyasiya yaşasın sevgisini .Tek dert bu .Kısacası beni arada bırakma ,içine at problem çıkarma derdinde.

Anasının incileri mi dökülür o öyle der ama anası eve yerleşmek için bebegi kullanabilr
Aman cnm boşver .Böyle nispet yapar gibi davranmasınlar da ,bakmasınlar istemem.Ben o zaman eşime hak vermiştim .Ama bu dediğin aklıma geliyor son zamnlarda bakmak ister mi acaba diye .Aman huzur falan bişey kalmaz

Aman cnm boşver .Böyle nispet yapar gibi davranmasınlar da ,bakmasınlar istemem.Ben o zaman eşime hak vermiştim .Ama bu dediğin aklıma geliyor son zamnlarda bakmak ister mi acaba diye .Aman huzur falan bişey kalmaz
Aynen canım inşallah olmaz öyle Bi şey benim kaynana gibi rahatına düşkünse gelmez bebekli eve

Me zamandır evlisiniz ?
Eğer abisi ile aranız iyiyse rica edin konuşsun abi olarak kardeşiyle.
Iyi değilse de bi aile terapistine gitmeyi teklif edin.
Ypk ona da olmam derse bu adamla Ömür geçer mi bilemedim.
1 yıl oldu yaklaşık.Abisiyle hiç samimiyetim yok .O adam anlamaz bunun kafasından .Gayet seviyeli ailesine karşı .

Ben en cok esınızı sevmenize sasırdım.
Bu adamı sevmekte, ne bileyim....
Ben onu görür görmez çok istedim evlenmeyi .Gözüm kör olmuştu sanki .Aşk mı artık ne adı bilemem .Oda bunun farkinda .Ama şu da va4 evlendi değişti.Evlilik öncesi bu kadar değildi .

1 yıl oldu yaklaşık.Abisiyle hiç samimiyetim yok .O adam anlamaz bunun kafasından .Gayet seviyeli ailesine karşı .
Valla canım eğer düzelmezse ömrünü çürütme.

Zira ben 25 yasında ama anne ve Eş kavramının ayrımını bilmeyen ikisini kıyas yapan adamların sağlıklı bi psikolojiye sahip olabileceğine inanmıyorum.

Burdan bütün annelere de seslenmek isteriyorum: Benim de iki erkek evlatlarım var. Lütfen onları "Aşkım, erkeğim, var olma sebebim, hayatımın anlamı" gibi laflarla sevmeyin. Bunların ve ona göre davranışların sonuçlarını sonra burda okuyoruz

Allah nasip ederse benim de bir erkek evladım olacak .Rabbim doğru düzgün yetiştirmek nasip etsin .Bu aile konusunda hiç eşime benzeşim istemem .Çünkü acırım karısına .I da bi ana kuzusu.

Sizin inadınıza yapıyorlar. Bizimkilerde De bu kadar olmasa da Bu tip şeyler vardı. Annesi biz her gittiğimizde ağlardı. Birde sarılıp öperlerlerdi birbirlerini. Başka birşey yoktu hemen hemen. Birgün al dedim oğluşunu paşa paşa kullan ben gidiyorum bundan sonra da sarılıp uyursunuz. Babası bak gördün mü diye bağırdı kv me. Korkudan olsa gerek bir daha hiç sesleri çıkmadı.

Eşinizden gelmiştir o güven size .Ben benimkine yapsam kapı orda der biliyrm.

Eşinizden gelmiştir o güven size .Ben benimkine yapsam kapı orda der biliyrm.
Desin valla ne olacak? Devam etse boşanacaktım. Asıl o sizden alıyor güveni. Böyle korkarsanız yokluklarından. Şu çektiğiniz çilenin adı bile yok. Ama boşanma sebeplerinin içinde yer alıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…