- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.214
- 158
Hakkınızda hayırlısı olsun o halde.haklısınız.Hem de ne takma .Ben de Allah'a sığındım .Halimi bilen.O nasip etmezse olmaz hiçbir şey .
böyle davranarak anasından soğutuyor yalnız. bence al karşına adam akıllı konuş.Annenle bi problemim yok aranız hep iyi olsun ama bu şekilde baskın baskın konuşarak annem de annem dersen o zaman kıskanmak değil de yalnız hissediyorum kendimi de duygularını suçlamadan konuşarak anlat kuzum benden sana tavsiye. en azından daha önce konuştuysan son kez konuş güzel bi dille kavgacıIyi tarafları vardır .Hakkını yiyemem .Merhametli ,eli açıktır .Ama olumsuz yönleri çok fazla.Evde büyük bi kavga olsa hemen anne babasına anlatır .Ailesinden daha üstün kimse yok onun hayatında .Ya zaten diyor bana ben çok zor bir insanım Herkes kaldıramaz diye .Ya çok üzdü , yıprattı.
Sevilecek yanlarını bile yok etmiş bence de.Ben en cok esınızı sevmenize sasırdım.
Bu adamı sevmekte, ne bileyim....
Allah nasip ederse Bi oğlum olacak hicbir zaman oglumun bana senin agzını yerim demesini istemem normal sartlarda saygı sevgi duysun yeterKadinlar gunduz vakitleri analarina gidiyolar, istedikleri zaman anneleriyle akraba ziyareti gun vs yapiyorlar, gun icinde defalarca tlf da konusuyorlar amaaaa erkek annesine gidince cumle kursa suc asla ana ogul gezemez pes ya pes!! Iyi ki oglum yok sirret bir gelinim olsaydi oglumla herseyime karissaydi fena yapardim! Kv ler uc gunlyk dunyada ogullariniza 4 elle sarilin
Anasının incileri mi dökülür o öyle der ama anası eve yerleşmek için bebegi kullanabilrŞimdilik öyle bişey yok.Yani eşim en başta demişti .Anneme kesinlikle baktırmam diye .Ben kimseye mihnet etmem zaten .Izne ayrılır bakarım ,sonra bulurum birini .
Bi kere bu konuyu güzelce konuştum cnm.Konuyu drekt kıskançlığa getirdi .Kıskanmasan böyle şeyi dile getirmezsin ,biz böyle büyüdük ben başka türlü davranamam diyor .Sadece anne degil .Dokuz yasinda bir yigeni var.Onun yüzünden bile neler söyledi bana .Beni babası olarak görüyor .Büyürken babasi uzaktaydı .Onu da sineye çek diyor .Kendi kafası rahat olsun ,doyasiya yaşasın sevgisini .Tek dert bu .Kısacası beni arada bırakma ,içine at problem çıkarma derdinde.böyle davranarak anasından soğutuyor yalnız. bence al karşına adam akıllı konuş.Annenle bi problemim yok aranız hep iyi olsun ama bu şekilde baskın baskın konuşarak annem de annem dersen o zaman kıskanmak değil de yalnız hissediyorum kendimi de duygularını suçlamadan konuşarak anlat kuzum benden sana tavsiye. en azından daha önce konuştuysan son kez konuş güzel bi dille kavgacı
olma umarım ise yarar yaramazsa ben elimden geleni yaptım dersin vicdanın rahat olur
Aman cnm boşver .Böyle nispet yapar gibi davranmasınlar da ,bakmasınlar istemem.Ben o zaman eşime hak vermiştim .Ama bu dediğin aklıma geliyor son zamnlarda bakmak ister mi acaba diye .Aman huzur falan bişey kalmazAnasının incileri mi dökülür o öyle der ama anası eve yerleşmek için bebegi kullanabilr
Aynen canım inşallah olmaz öyle Bi şey benim kaynana gibi rahatına düşkünse gelmez bebekli eveAman cnm boşver .Böyle nispet yapar gibi davranmasınlar da ,bakmasınlar istemem.Ben o zaman eşime hak vermiştim .Ama bu dediğin aklıma geliyor son zamnlarda bakmak ister mi acaba diye .Aman huzur falan bişey kalmaz
1 yıl oldu yaklaşık.Abisiyle hiç samimiyetim yok .O adam anlamaz bunun kafasından .Gayet seviyeli ailesine karşı .Me zamandır evlisiniz ?
Eğer abisi ile aranız iyiyse rica edin konuşsun abi olarak kardeşiyle.
Iyi değilse de bi aile terapistine gitmeyi teklif edin.
Ypk ona da olmam derse bu adamla Ömür geçer mi bilemedim.
Ben onu görür görmez çok istedim evlenmeyi .Gözüm kör olmuştu sanki .Aşk mı artık ne adı bilemem .Oda bunun farkinda .Ama şu da va4 evlendi değişti.Evlilik öncesi bu kadar değildi .Ben en cok esınızı sevmenize sasırdım.
Bu adamı sevmekte, ne bileyim....
Valla canım eğer düzelmezse ömrünü çürütme.1 yıl oldu yaklaşık.Abisiyle hiç samimiyetim yok .O adam anlamaz bunun kafasından .Gayet seviyeli ailesine karşı .
Allah nasip ederse benim de bir erkek evladım olacak .Rabbim doğru düzgün yetiştirmek nasip etsin .Bu aile konusunda hiç eşime benzeşim istemem .Çünkü acırım karısına .I da bi ana kuzusu.Burdan bütün annelere de seslenmek isteriyorum: Benim de iki erkek evlatlarım var. Lütfen onları "Aşkım, erkeğim, var olma sebebim, hayatımın anlamı" gibi laflarla sevmeyin. Bunların ve ona göre davranışların sonuçlarını sonra burda okuyoruz
Eşinizden gelmiştir o güven size .Ben benimkine yapsam kapı orda der biliyrm.Sizin inadınıza yapıyorlar. Bizimkilerde De bu kadar olmasa da Bu tip şeyler vardı. Annesi biz her gittiğimizde ağlardı. Birde sarılıp öperlerlerdi birbirlerini. Başka birşey yoktu hemen hemen. Birgün al dedim oğluşunu paşa paşa kullan ben gidiyorum bundan sonra da sarılıp uyursunuz. Babası bak gördün mü diye bağırdı kv me. Korkudan olsa gerek bir daha hiç sesleri çıkmadı.
Allah nasip ederse benim de bir erkek evladım olacak .Rabbim doğru düzgün yetiştirmek nasip etsin .Bu aile konusunda hiç eşime benzeşim istemem .Çünkü acırım karısına .I da bi ana kuzusu.
Desin valla ne olacak? Devam etse boşanacaktım. Asıl o sizden alıyor güveni. Böyle korkarsanız yokluklarından. Şu çektiğiniz çilenin adı bile yok. Ama boşanma sebeplerinin içinde yer alıyor.Eşinizden gelmiştir o güven size .Ben benimkine yapsam kapı orda der biliyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?