- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Dğl mi ya tabi aynen .El kızı da itelensin,hor görülüp sen elsin elli karı bulunur da ,bir ana baba gelmez denilsin.Keske böyle yapmasalardı da ,maddi şeyler bekleselerdi.Boyle inadıma nispet yaolmasalardı ,ben onları başıma taç ederdim20 aylik ogluma "kurban olurum sana aşkim" diyerek seviyorum. Buyuyumce o da bana boyle hitap etse bunca emegimin karsiliginda cok mutlu olurum. Insan evladindan maddi bisey beklemiyor da boyle seyler duymayi istiyor. Ilerle ins oglum evlenince bana nasil hitap etcegine karisan bi eşi olmaz. Zira 30 aydir uyku nedir unuttum, omurumu ona adadim, az biraz sevgi sozcugu de duymak hakkim bence.
Yok yok o kadarına utanır :))Ben 6 aylık evliyim.Benim esimde annesine çok düşkün.evlendikten 1 ay sonra bizi yatılı yanlarina çağırmaya başladılar yazlığa .önceleri susuyordum sonra anlattım durumu gitmek istemediğini ama bu arada güçlü durdum yatiya gitmedm ama her hafta sonu 3 saat yol günü birlik gidip geldim.buna rağmen neden yatiya gelmiyorsunuz diye anne babadan trip kocadan da surat yemeye başladım da allahtan o arada zaten yaz mevsimi gecti . Bir sure de kis icerisinde neden gelmiyorsunuz cumlelerini duymaya başladım ki gitmedigim bir gun var bir gun yok.iki gun görüşmeseler canım oglum çok ozledim nerdesin sen falan diye sariliyorlar birbirlerineevde ne olsa yanina gitmeye kalmadan yetistiriyir annesine.misafir mi geldi evde yapilan yemek mi
kimbilir belki onu da anlatıyordur
Basiniza tac etmenize gerek yok cocugunuz var mi bilmiyorum yazmamissiniz ama olunca anlarsiniz empati duygunuz gelisir. Kimseyi alip baş tacı yapmayin zaten, ama bence o onun annesi tabiki sevecek diyerek kendinize pozitif yükleyin, hayat boyle negatif yuklenerek gecmez.Dğl mi ya tabi aynen .El kızı da itelensin,hor görülüp sen elsin elli karı bulunur da ,bir ana baba gelmez denilsin.Keske böyle yapmasalardı da ,maddi şeyler bekleselerdi.Boyle inadıma nispet yaolmasalardı ,ben onları başıma taç ederdim
Allah nasip ederse bi oğlum olacak .Bana el kızı diyip hor görürlerse her şeyi yüklerim .Onun karısı benim annesi değil .Kocam kalkipta senin köfte dudaklarını yerim derse annesine benim de böyle düşünmem çok normal .Sizi de anlıyorum ne yaşadığımı bilmiyorsunuz sonuçtaBasiniza tac etmenize gerek yok cocugunuz var mi bilmiyorum yazmamissiniz ama olunca anlarsiniz empati duygunuz gelisir. Kimseyi alip baş tacı yapmayin zaten, ama bence o onun annesi tabiki sevecek diyerek kendinize pozitif yükleyin, hayat boyle negatif yuklenerek gecmez.
Tabiki bilmiyorum herkes yaşadigini bilir. Sag salim dogsun ins bebeginiz. Bakin hamileymissiniz bebeginizi boyle strese sokmaya da hakkiniz yok, siz mutlu hamilelik gecireceksiniz ki mutlu bir bebek dogurabilesiniz. Takmayin kafaya gülün gecin.Allah nasip ederse bi oğlum olacak .Bana el kızı diyip hor görürlerse her şeyi yüklerim .Onun karısı benim annesi değil .Kocam kalkipta senin köfte dudaklarını yerim derse annesine benim de böyle düşünmem çok normal .Sizi de anlıyorum ne yaşadığımı bilmiyorsunuz sonuçta
AminTabiki bilmiyorum herkes yaşadigini bilir. Sag salim dogsun ins bebeginiz. Bakin hamileymissiniz bebeginizi boyle strese sokmaya da hakkiniz yok, siz mutlu hamilelik gecireceksiniz ki mutlu bir bebek dogurabilesiniz. Takmayin kafaya gülün gecin.
gorumce fragmani izletmis te siz yakalayamamışsınızGörümcem nişanlıyken senin çok kuman olacak hazır ol demişti .Gülüp geçmiştim .Kastettiği buymuş demek ki .
köfte dudaklarini yerim ne ya anneyi sevmeninde bir adabi olmaliAllah nasip ederse bi oğlum olacak .Bana el kızı diyip hor görürlerse her şeyi yüklerim .Onun karısı benim annesi değil .Kocam kalkipta senin köfte dudaklarını yerim derse annesine benim de böyle düşünmem çok normal .Sizi de anlıyorum ne yaşadığımı bilmiyorsunuz sonuçta
Aynen :))gorumce fragmani izletmis te siz yakalayamamışsınız
Kadinlar gunduz vakitleri analarina gidiyolar, istedikleri zaman anneleriyle akraba ziyareti gun vs yapiyorlar, gun icinde defalarca tlf da konusuyorlar amaaaa erkek annesine gidince cumle kursa suc asla ana ogul gezemez pes ya pes!! Iyi ki oglum yok sirret bir gelinim olsaydi oglumla herseyime karissaydi fena yapardim! Kv ler uc gunlyk dunyada ogullariniza 4 elle sarilin
Verdiğiniz cevap sizi baglar:)) Herhalde kuyruk açınız var:) Bugün boşan san elsin de kocan anasi yla sonsuza dek aile. Kocan ve kv umarım 4 değil 24 milyon kez birbirleriyle bağlı mutlu olurlar. Çooook amin. Hadi bye byee4 elle sarılmak yerine başka bişeyde yapabilirsiniz ama banlancam !!!!
Verdiğiniz cevap sizi baglar:)) Herhalde kuyruk açınız var:) Bugün boşan san elsin de kocan anasi yla sonsuza dek aile. Kocan ve kv umarım 4 değil 24 milyon kez birbirleriyle bağlı mutlu olurlar. Çooook amin. Hadi bye byee
Ben de kizimi o şekilde severim ama karşılık beklemem. Çocukları kosulsuz sevmek lazım. Sonuçta sizin çocuğunuz olmayı o seçmedi siz de ona bir ömür bahşetmiyorsunuz veren Allah sahibi Allah. Dogurdugumuza göre doğru düzgün bakmak zorundayız essek kadar olduğunda bana askim demese de olur. Burada sorun sadece seslenmesi olsaydı görmezden gelinirdi. Adam karısıyla evli ama evin hanımı annesi.20 aylik ogluma "kurban olurum sana aşkim" diyerek seviyorum. Buyuyumce o da bana boyle hitap etse bunca emegimin karsiliginda cok mutlu olurum. Insan evladindan maddi bisey beklemiyor da boyle seyler duymayi istiyor. Ilerle ins oglum evlenince bana nasil hitap etcegine karisan bi eşi olmaz. Zira 30 aydir uyku nedir unuttum, omurumu ona adadim, az biraz sevgi sozcugu de duymak hakkim bence.
O sizin dusunceniz.ben boyle hissediyorum duymak da beni dunyanin en mutlu insani yapar. Siz de boyle seyi umursamiyorsaniz o da sizin dusunceniz.Ben de kizimi o şekilde severim ama karşılık beklemem. Çocukları kosulsuz sevmek lazım. Sonuçta sizin çocuğunuz olmayı o seçmedi siz de ona bir ömür bahşetmiyorsunuz veren Allah sahibi Allah. Dogurdugumuza göre doğru düzgün bakmak zorundayız essek kadar olduğunda bana askim demese de olur. Burada sorun sadece seslenmesi olsaydı görmezden gelinirdi. Adam karısıyla evli ama evin hanımı annesi.
Tamam işte konu sahibinin düşünceleri de bu şekilde gelmiş anlatıyor paylasiyor siz gülüm geçin aldırmayın diyorsunuz ama o kadar basit değil demek ki yapamıyor. Sadece şunu söylemeye çalışıyorum azıcık empati kurun birebir aynı şeyleri yaşamadan anlayamayız.O sizin dusunceniz.ben boyle hissediyorum duymak da beni dunyanin en mutlu insani yapar. Siz de boyle seyi umursamiyorsaniz o da sizin dusunceniz.
N deyim hamile kadina hanimefendi? Derdine dert mu katayim? Doldurusa mi getireyim hamile kadini? Aaane hakla bunu yapar size bosanmi deyim?ne demem mutlu eder sizi? Kadina pozitif bakmasini soylemek de mi suc oldu? Trajediden beslenmeyin artik biTamam işte konu sahibinin düşünceleri de bu şekilde gelmiş anlatıyor paylasiyor siz gülüm geçin aldırmayın diyorsunuz ama o kadar basit değil demek ki yapamıyor. Sadece şunu söylemeye çalışıyorum azıcık empati kurun birebir aynı şeyleri yaşamadan anlayamayız.
Sizinle polemik yasamak için yazmıyorum ben bunları. Ne var bunda büyütecek önemseme manasına gelen sözleri söylemek yerine şöyle diyebilirsiniz sonuna kadar haklısın (ki hakli) sabret hamlesin bebegine odaklan doğunca daha mantıklı düşünürsün belki baba olunca empati kurar veya destek almayı kabul eder ya da olmuyor dersen kendi hayatını kırarsın gibi gibi...N deyim hamile kadina hanimefendi? Derdine dert mu katayim? Doldurusa mi getireyim hamile kadini? Aaane hakla bunu yapar size bosanmi deyim?ne demem mutlu eder sizi? Kadina pozitif bakmasini soylemek de mi suc oldu? Trajediden beslenmeyin artik bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?