- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
yani ben de evladıma ciğerin g.tünden dökülsün, s.ktir git bu evden, o..pu ol da kucak kucak gez dicem?Annelerimiz kendi annelerini kopyalamış. Annesinde karşı çıktığı her şeyi bize yapıyor.
Beğenmediğimize benziyoruz en çok. Ufff yaaa!!!
iyi ama o eve hala daha gidiyorsun. muhtemelen evladina da bu laflari isittireceksin ileride.yani ben de evladıma ciğerin g.tünden dökülsün, s.ktir git bu evden, o..pu ol da kucak kucak gez dicem?
ben ölmeyi tercih ediyorum
nereye gidiyim ? ne b.k yiyim? lanet olsun keşke tatili az bir meslek seçseymi,şim.ben zaten kurban bayramında yarıyıl tatilinde bu b.ktan yere gelmiyorum sadece yaz tatilinde.geldiğimde para saçıyorum bu eve ama yine o...puyum yine o..puyum.iyi ama o eve hala daha gidiyorsun. muhtemelen evladina da bu laflari isittireceksin ileride.
sahil kenarinda yazlik bir ev tut 3 aylik orda kal. ya da her sene bir cik yurtdisina bir ulke gez. biliyorum yalniz tadi cikmaz ama bu kadar laf isitmeye sinir hastasi olmaya dger mi? bak agzindan ne kotu laflar cikiyor.nereye gidiyim ? ne b.k yiyim? lanet olsun keşke tatili az bir meslek seçseymi,şim.ben zaten kurban bayramında yarıyıl tatilinde bu b.ktan yere gelmiyorum sadece yaz tatilinde.geldiğimde para saçıyorum bu eve ama yine o...puyum yine o..puyum.
en iyisimi gidip cidden o.puluk yapayım da o lafı hakkıyla işiteyim
nereye gidiyim ? ne b.k yiyim? lanet olsun keşke tatili az bir meslek seçseymi,şim.ben zaten kurban bayramında yarıyıl tatilinde bu b.ktan yere gelmiyorum sadece yaz tatilinde.geldiğimde para saçıyorum bu eve ama yine o...puyum yine o..puyum.
en iyisimi gidip cidden o.puluk yapayım da o lafı hakkıyla işiteyim
hahahah sen de o..pusun :) gel kız beraber yapalım bu i,şi sonra da be beni doğuran kadının karşısına geçip ""artık bana o..pu diyebilirisin layıkıyla kabul ediyorum bu kelimeyi çünkü artık ben gerçek bir o..puyum " diyimYapsanda öylesin yapmasanda bırak günahını alsınlar canım. Benimkilerde aynı. Kız kardeşimi evde erkek arkadaşıyla oturrurken yakaladılar ama söz geçti mi ben o.yum boşverseneeee
hahahah sen de o..pusun :) gel kız beraber yapalım bu i,şi sonra da be beni doğuran kadının karşısına geçip ""artık bana o..pu diyebilirisin layıkıyla kabul ediyorum bu kelimeyi çünkü artık ben gerçek bir o..puyum " diyim
Allah muhafaza... Sıfatın kutsallığına yakışır bir anne olursun İnşallah.yani ben de evladıma ciğerin g.tünden dökülsün, s.ktir git bu evden, o..pu ol da kucak kucak gez dicem?
ben ölmeyi tercih ediyorum
canım 28 yaşına geldim hala itinayla ağzımın orta yerine ediyor sen kaç yaşındasın?Töbe yarabbi hahaha böyle anne babalara cidden müstehak valla ama işte napıcaksın
aynı aynı beni doğuranın anası da onu umursmamış sevmemiş sevgi göstermemiş hep yalnız bırak mış şimdi anasından gördğünü bana itinayla uyguluyorAllah muhafaza... Sıfatın kutsallığına yakışır bir anne olursun İnşallah.
Bu tür söylentiler dolaşır durur ama araştırmadım, gerçeklik payını biliyorum desem yalan olur.
Annemin eleştirdiğim bazı yönlerini kendimde bulabiliyorum mesela.
Çekim yasası ile ilgili bir durum sanırım. İstemediğimizi çekmeme konusunda dikkatli olmakta yarar var.
Zalimlik yönünden benzeşir mi anneannenle annen?
samimi yorumun için tşk ederimIlk defa bir konunuza cevap yaziyorum ama daha onceki konularinizi da okumustum. Psikolojik durumunuz sıkıntılı hale gelmiş artık. Lutfen bir an once ordan ayrilin. Annenizle iletisim kurmayin artik. Yazin çok bunalirsaniz bir arkadaş onermis 2 qylogina yzlik kiralayin. Mersin'de hatay da filqn ucuz yerler var. Begenirseniz cevrecde olusur orda. Kendinoze ezdirip hakaret isitmeyin artik. Sadece şunu söyleyebilirim kimsenin ahi kalmiyor. Anneniz eninde sonunda elinize bakacaktir. Bu arada yillarca yalniz yasadim mecburi 35 yasimda evlendim. Yalniz gezmeyi de tatile gitmeyi de iyi bilirim. Hayat sizin lutfen degerini bilin ve kimseye kendinizi kullandirtmayin.
evli misiniz? şu an görüşüyor musnuz annenizle?Neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Butun konularinizi biliyorum ben de ailemden turlu iskenceler gormus biriyim ve cok icten soyluyorum bunu. Neden artik hayatiniza devam etmiyorsunuz? Gorusmeyin lutfen annenizle, siz cok degerli oldugunuzun farkinda degilsiniz. Olsaniz kendinizi bu kadar uzmeye izin vermezdiniz.
Bosa konusmuyorum bu arada 17 yasinda evden ayrildim ben. Her zaman da uzulup sizlanmak yerine gorusmemeyi tavsiye ederim. Herkes anne olamiyor benimki de hic olmadi. Ama ben artik annemden nefret bile edemiyorum hicbir sey hissetmiyorum. Iyi kotu hayatimda degiller ve huzurumu bozmuyorlar. Neden denemiyorsunuz huzurlu olmayi?
evli misiniz? şu an görüşüyor musnuz annenizle?
peki kendi başınıza mı nişanlandınız? aileniz olmadan? zor olmaz mı bu? yarın birgün erkek başıma kakar diye düşünüyorum ben çünkü muthemelen böyle bir durum olsa benişm de yanımda kimse olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?