- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Madem sizinle konuşmamak için tlf. kırdı daha niye gidiyorsunuz yanına gitmeyin. Yalnız kalmayımda ne olursa olsunmu diyorsunuz. O zaman ne yaparsa yapsınlar şikayet etmemelisiniz çünkü oraya gitmeyi siz istiyorsunuz hemde kötü davranacaklarını bile bile. Çocuk değilsiniz işiniz gücünüz var oraya gitmekteki ısrarınızı anlayamadım. Farzedin onlar yok hayatınızda o zaman ne yapacaktınız?canım benim benimle konuşmak istemediği için aramamı istemediği için telefonuu kırdı yani eve ulaşabileceğim bir tel yok
Gerçekten inanmakta zorluk çekiyorum yapabileceğin o kadar çok şey varki kendine bir uğraş edinebilirsin tatile çikabilirsin kitap okuyabilirsin internetten dizi-film izleyebilirsin. Bunlari çekmektense yanliz kalmayi tercih ederim ben.canım biliyorumseni konularıma yazıyorsun ama ne yapayım koskoca iki ay yapayalnızım yapayalnız .okullar tatil oluyor tüm ark.lar ailelerinin yanına gidiyor sap gibi orda mı kalayım vakit nasıl gececek
Evet ya neden oyle oluyo.benm annem annesini bwgenmiyo ama tipkisinin aynisi mimikleri bile.bende anneme benzemekten cok korkuyorumAnnelerimiz kendi annelerini kopyalamış. Annesinde karşı çıktığı her şeyi bize yapıyor.
Beğenmediğimize benziyoruz en çok. Ufff yaaa!!!
Korktuğumuz için olmasın?Evet ya neden oyle oluyo.benm annem annesini bwgenmiyo ama tipkisinin aynisi mimikleri bile.bende anneme benzemekten cok korkuyorum
Korkmayipta napmak gerekki.abim ogun bana ayni annem gibisin dedi.esim israrla degisme sakin diyo.bunun bi yolu olmaliKorktuğumuz için olmasın?
Sanırım istemediklerimizi dile getiriyor veya düşünüyoruz. Evren de bize bunları sunuyor.Korkmayipta napmak gerekki.abim ogun bana ayni annem gibisin dedi.esim israrla degisme sakin diyo.bunun bi yolu olmali
Kizim olursa onu kayitsiz sartsiz sevmek istiyorum.abisi olursa oglumun yeri ayri demek istemiyorum.
Cok seymi istiyorum yaa offfff
Çekim yasasi dimi bu soyledikleriniz.kuantumdu galiba yalnis bilmiyosamSanırım istemediklerimizi dile getiriyor veya düşünüyoruz. Evren de bize bunları sunuyor.
İstediklerimize yoğunlaşsak onları çekeceğiz.
Kizim olursa onu kayitsiz sartsiz sevmek istiyorum. (Doğru düşünce şekli)
abisi olursa oglumun yeri ayri demek istemiyorum. (Doğru değil, istemediğini çekmiş oluyorsun)
Oğlumu kızımı eşit şartlarda yetiştirmek istiyorum. (olması gereken)
Kendimizi olumlu düşünmeye alıştırırsak yararı olur inancındayım.
çünkü ben bu eve zaten yarıl yıl tatilinde kurban bayramında gelmiyorum sadece yaz tatillerinde geliyorum her defasında da belki, bu sefer iyi davranır diye düşünüyorumBu kadar şikayetçi olup hala anne yanında kalmak mazoşistliktir. İhtiyaç olur anlarım da aynı nefreti duyacağını bile bile gitmek...
O anne bir gün pişman olur diye bekliyorsanız daha çok beklersiniz, ne zaman siz ayak kesersiniz, kendinizden mahrım edersiniz, oğlu-gelini de onu umursamaz o zaman "ah be kızım da iyiymiş" deme ihtimali var..
çünkü ben bu eve zaten yarıl yıl tatilinde kurban bayramında gelmiyorum sadece yaz tatillerinde geliyorum her defasında da belki, bu sefer iyi davranır diye düşünüyorum
Evet canım çekim yasası. Verdiğim linkte detaylara erişebilirsin.Çekim yasasi dimi bu soyledikleriniz.kuantumdu galiba yalnis bilmiyosam
Ben o olayi cozemedim ya.tmm isteklerim var ama olmasini istemedigim seylerde var.amannn yine kafam karisticokmu safim nedir.
canım 28 yaşına geldim hala itinayla ağzımın orta yerine ediyor sen kaç yaşındasın?
saygıdeğer arkadaşım yazmışsın ya bu derece arkadaşsız ve ki,msesiz olmanız ilginç diye şimdi şöyle bir durum var.yeterince arkadaşım var ama hani okullar tatil oluyor ya yaz tatilinde işte o zaman evli arkadaşlarla zaten rahat görüşemiyorum bekar olan arkadaşlarım da kendi memleketlerine dönüyorlar ve ben yalnız kalıyorum güzel kardeşim yani arkadaşsız olduğumdan değil anlatabildim mi sevgili kardeşim?Sizinki kasinmak artik baska hicbisey degil.otur evinde bi kopek bi kedi besle dunyanin en guzel seyi en iyi arkadaslari.sana ihtiyacin olan sevgiyi sunucaktir.karsiliksiz sevmeyi ogretir.ama bi yandan da psikolojiniz bozuk o hayvanlara da zulm edebilirsiniz diye korkuyorum.2 ay yalnizliktan kimse olmez.bu derece arkadassiz ve kimsesiz olmanizda ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?