ana hakkı ana hakkı evlat hakkı nerde?

psikolojin hayli bozulmus...
ogrencilerini dusubdun simdi..
umarim hirsini onlardan almazsin
kendinden ziyade onlari dusun
ogrencilerin icin endiseleniyorum
ruh sagligin icin uzak dur ailenden

canım benim benimle konuşmak istemediği için aramamı istemediği için telefonuu kırdı yani eve ulaşabileceğim bir tel yok
Madem sizinle konuşmamak için tlf. kırdı daha niye gidiyorsunuz yanına gitmeyin. Yalnız kalmayımda ne olursa olsunmu diyorsunuz. O zaman ne yaparsa yapsınlar şikayet etmemelisiniz çünkü oraya gitmeyi siz istiyorsunuz hemde kötü davranacaklarını bile bile. Çocuk değilsiniz işiniz gücünüz var oraya gitmekteki ısrarınızı anlayamadım. Farzedin onlar yok hayatınızda o zaman ne yapacaktınız?

canım biliyorumseni konularıma yazıyorsun ama ne yapayım koskoca iki ay yapayalnızım yapayalnız .okullar tatil oluyor tüm ark.lar ailelerinin yanına gidiyor sap gibi orda mı kalayım vakit nasıl gececek
Gerçekten inanmakta zorluk çekiyorum yapabileceğin o kadar çok şey varki kendine bir uğraş edinebilirsin tatile çikabilirsin kitap okuyabilirsin internetten dizi-film izleyebilirsin. Bunlari çekmektense yanliz kalmayi tercih ederim ben.

Guzel kardesim ana olacak yastasin annendem ne bekliyosun daha? Sokak kopegi dedigin de kutsal insan da kutsal ana kutsal evet. Anlasamiyosan gorusme ama hakkini da yeme. Ogluna toleransli davraniyo diyosun ya hu sen bu yastan sonra ailenden ne bekliyosun ki? Gercekten bu forumda koca koca kadinlarin anne koca kv kp kardes kayin herkesten ilgi sevgi beklemesi beni sasirtiyor. Sen kendi kendine yeteceksin. Insanlara da sana verdikleri deger nispetinde deger vereceksin, bitti gitti

Kadin onu arama diye telefonu bile kirmis sen evine kalmaya gidiyosun neymis yalniz kalmayacaksin. Gez dolas tatile git film kitap arkadas yuru spor yap hayatini yasa yani neden istenmedigin yere gidip uzuluyosun? Izzetini boyle rencide edecegine yalniz kal daha iyi

Annelerimiz kendi annelerini kopyalamış. Annesinde karşı çıktığı her şeyi bize yapıyor.
Beğenmediğimize benziyoruz en çok. Ufff yaaa!!!
Evet ya neden oyle oluyo.benm annem annesini bwgenmiyo ama tipkisinin aynisi mimikleri bile.bende anneme benzemekten cok korkuyorum

Korktuğumuz için olmasın?
Korkmayipta napmak gerekki.abim ogun bana ayni annem gibisin dedi.esim israrla degisme sakin diyo.bunun bi yolu olmali
Kizim olursa onu kayitsiz sartsiz sevmek istiyorum.abisi olursa oglumun yeri ayri demek istemiyorum.
Cok seymi istiyorum yaa offfff

Korkmayipta napmak gerekki.abim ogun bana ayni annem gibisin dedi.esim israrla degisme sakin diyo.bunun bi yolu olmali
Kizim olursa onu kayitsiz sartsiz sevmek istiyorum.abisi olursa oglumun yeri ayri demek istemiyorum.
Cok seymi istiyorum yaa offfff
Sanırım istemediklerimizi dile getiriyor veya düşünüyoruz. Evren de bize bunları sunuyor.
İstediklerimize yoğunlaşsak onları çekeceğiz.
Kizim olursa onu kayitsiz sartsiz sevmek istiyorum. (Doğru düşünce şekli)
abisi olursa oglumun yeri ayri demek istemiyorum. (Doğru değil, istemediğini çekmiş oluyorsun)
Oğlumu kızımı eşit şartlarda yetiştirmek istiyorum. (olması gereken)
Kendimizi olumlu düşünmeye alıştırırsak yararı olur inancındayım.

Çekim yasasi dimi bu soyledikleriniz.kuantumdu galiba yalnis bilmiyosam
Ben o olayi cozemedim ya.tmm isteklerim var ama olmasini istemedigim seylerde var.amannn yine kafam karisticokmu safim nedir.

Bu kadar şikayetçi olup hala anne yanında kalmak mazoşistliktir. İhtiyaç olur anlarım da aynı nefreti duyacağını bile bile gitmek...
O anne bir gün pişman olur diye bekliyorsanız daha çok beklersiniz, ne zaman siz ayak kesersiniz, kendinizden mahrım edersiniz, oğlu-gelini de onu umursamaz o zaman "ah be kızım da iyiymiş" deme ihtimali var..

çünkü ben bu eve zaten yarıl yıl tatilinde kurban bayramında gelmiyorum sadece yaz tatillerinde geliyorum her defasında da belki, bu sefer iyi davranır diye düşünüyorum

Sizinki kasinmak artik baska hicbisey degil.otur evinde bi kopek bi kedi besle dunyanin en guzel seyi en iyi arkadaslari.sana ihtiyacin olan sevgiyi sunucaktir.karsiliksiz sevmeyi ogretir.ama bi yandan da psikolojiniz bozuk o hayvanlara da zulm edebilirsiniz diye korkuyorum.2 ay yalnizliktan kimse olmez.bu derece arkadassiz ve kimsesiz olmanizda ilginc

çünkü ben bu eve zaten yarıl yıl tatilinde kurban bayramında gelmiyorum sadece yaz tatillerinde geliyorum her defasında da belki, bu sefer iyi davranır diye düşünüyorum

Seni anlıyorum maksat yalnız kalmamak değil
Maksat annene sokulmak, halen onun sevgisine ihtiyacın var ve çok da normal
Ama gel gör ki sonucunu bile bile gitmen sana zarar
Bir kısır döngü içindesin
Buna devam edersen daha çok üzüleceksin
Annem öleli nerdeyse 5 yıl olacak, 37 yaşındayım ama hala ona ihtiyacım var, bu taraftan seni anlayabiliyorum
Ama annen bu ihtiyacına cevap vermiyorsa sürekli uğraşıp da kendini yaralama arkadaşım sayfalardır bunu anlatmaya çalışıyor insanlar. Yapma yazıktır, sürekli kendine eziyet etme, bir yardım al doktordan ve bu durumu kabullenmeye çalış, kendin için yap bunu

yanlissam duzelt konu sahibi
diyorlar ya neden gidiyorsun meraklimisin hakaret isitmeye mazosistmisin diye

insan sevgi gormedigi en yakinina yaranma istegi tasir yapilan hatalari affetmeyede hazirdir
normal bir anne-kiz iliskisi yasamak adina birazcik sevgi gormek adina bir umitle gidiyor
ama sonuc hep ayni ve ilk defa yasamis gibi herseferinde hayalkiriligi yasiyor insan

ama arkadaslar hakli sonucta kendini koparmalisin vazgecmelisin annenden yapacak bir sey yok
herserefinde kabuk baglamamis yarana dokunup desip kanatacaktir cunku o oyledir ve degismeyecektir bu saaten sonra!

ne yapiyim iki ay sap gibi diyorsun ya yap bir seyler sikintidan patlasandaa yap iste bir seyler
gonullu olarak calis bir yerlerde gez bol bol tek basina tek tabanca olsanda en azidan bir yerleri kesfedecesin
orda kalip uzullup kahrolacagina en azindan bir yerleri gorup ogrenirsin aglayacaksanda agla
sikintidan patladiginda patla ama G I T M E yardimda etme !

beddua edecek hakaret edecek yardim etmedigin zaman maddi anlamda hemen etkilenip pes etme
kararli ve dik dur kapat telefonu yuzune beni rahatsiz etme boyle devam edeceksen de!
bana layik gorduklerini hak etmiyorum devam edeceksen arama bir daha beni de !
ders vermek istiyorsan biraz silkelemek istiyorsan rest cekeceksin KACAN KOVALANIR
sen ona rest cektiginde senden haber ve yardim alamadiginda oturup dusunecektir iyice kudurduktan sonra
sucu sana attiktan sonra baktiki sen ayni karardasin anlayacaktir yanlisini

o guzel meslegini icraat edebilmen icin saglikli olman lazim bu yuzden ananda olsa seni yipratmasina izin verme!

cnm seni anlıyorum muhtemelen annen tabi her şeye rağmen yanında olmak istiyorsun aielen insan özler tabi ama işin varmış ne güzel git tatil yap gez toz ben yapamıyorum bende çok sorun yaşıyorum haddinden fazla bazen diyorum yok dayanılır gibi değil hiç bir şekilde yaranamadım bende .. aileler kendilerine evlat değil köle yapıyor evlatlarını sayelerinde sinir hastası oldum ya ilaçlar tedavi oldum ama genede kaldı bende artık hiç kaldıramıyorum

saygıdeğer arkadaşım yazmışsın ya bu derece arkadaşsız ve ki,msesiz olmanız ilginç diye şimdi şöyle bir durum var.yeterince arkadaşım var ama hani okullar tatil oluyor ya yaz tatilinde işte o zaman evli arkadaşlarla zaten rahat görüşemiyorum bekar olan arkadaşlarım da kendi memleketlerine dönüyorlar ve ben yalnız kalıyorum güzel kardeşim yani arkadaşsız olduğumdan değil anlatabildim mi sevgili kardeşim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…