- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
Arkadaşlar,ben ana kucağına kızım oturtmayı beceremedim bir türlü..sanki beli rahat olmyor...çukurda kalıp oturur pozisyonda duruyor....sizin nasıl???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar,ben ana kucağına kızım oturtmayı beceremedim bir türlü..sanki beli rahat olmyor...çukurda kalıp oturur pozisyonda duruyor....sizin nasıl???
ben cocuk doktorumuza sordum bel kısmına takviye ettikden sonra bi sonrun olmaz ilk zamanlar dedi.ben güvenle kullanıyorum.
kızlar bu konunu açılması süper oldu valla bende bu sorunu çok düşünüyodum ee hastneden çıkarken anakucağına koymıcas o zaman o zaman battaniyeye mi sarcaz.. ya keşke gerçekten bilgisi tam olan biri cvp verse bu soruya...teşşekürler bu soru için...
deryacımm diger bebeklerle ilgili sorunlar kısmındada duygunun dru da tavsiye etmemiş yaa. bende yatırıyordum ama yazıyı okuduktan sonra bel kısmı dedikleri gibi pek rahat durmuyor gibi.bizimde yarın 20 kırkımız çıkıyor bende annemle Aydın'a gitmeyi düşünüyorum bakalım pusetinin içine koymayı düşünüyorum. saglık ocagına giderken hep kucagımda battaniye ile götürdüm gayet rahattı. bir iki ayı atlatıp öyle yatırmayı düşünüyorum artık.