Doğuma Hazırlık Ana kucağı ve oto koltuğu hakkında bilgi sahibi olanlar;

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

a.sahin

annen seni bekliyorrrrrrr
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
579
2
96
40
İstanbul
Iyi geceler kızlar

yardımlarınıza ihtiyacım var.ana kucağı ve oto koltuğu ikisi bir arada olanından almayı düşünüyoruz.fakat eşimle marka konusunda çelişkideyiz.
Ama tamamen arabaya montelilerden değil saplı olanlarından istiyoruz.
Sizce hangi marka alınmalı yani markaya göre mi almalı
kalitesi kumaşı vs nasıl olmalı
ben kraft düşünüyorum eşimde tutturmuş chicco olsun
sizce ne olmalı diğer markalarda olabilir farketmez

Iyi geceler kızlar

yardımlarınıza ihtiyacım var.ana kucağı ve oto koltuğu ikisi bir arada olanından almayı düşünüyoruz.fakat eşimle marka konusunda çelişkideyiz.
Ama tamamen arabaya montelilerden değil saplı olanlarından istiyoruz.
Sizce hangi marka alınmalı yani markaya göre mi almalı
kalitesi kumaşı vs nasıl olmalı
ben kraft düşünüyorum eşimde tutturmuş chicco olsun
sizce ne olmalı diğer markalarda olabilir farketmez

canım bence travel sistem bebek arabalarından al onun taşıma koltuğu da oluyo
aynı zamanda oto koltuğu olarak da kullanılıyo 13 kilo olana kadar binebilir
zaten ondan sonra da başka oto koltuğu zamanı gelir
markaya da fazla takılma bence ben 6 yıl önce oğluma almıştım GİORDANİ diye bi markaydı
şimdi kızıma da kullanıyorum çok da memnunum çok kullanışlı

bebek arabası almıcam görümcelerimin kızlarının sapasağlam duruyor onları kullanıcam inşallah o yüzden sadece oto koltuğu alıcam

ben de almak istiyorum şu evde de ana kucağı olarak kullanılanlardan
ama çok para vermek istemiyorum
zaten kısıtlı bi zaman kullanılacak
daha sonra iyisini alırım diyorum
şöyle fiyatı 100ü geçmeyenlerden kullanan varsa
tavsiye edebileceğiniz var mı
sunny baby ve cyristal baby gibi markalara baktım ama karar veremedim
bu çok pahalı olanların ne özelliği var acaba
bu kadar fiyat farkını anlayamadım

Ben baby bus diye bi marka aldım araba ve otokoltuğu beraber 270 tl.(istanbulda haşim işcan alt geçidinde.)Eğer paraya kıyabilseydim piere cardinin 400 küsur avrupada yıllardır üstüne bi model yapılamamış ikisi bir arada modeli alabilirdim.Kraftı satıcılar da çok tavsiye etmiyorlar.En iyisi chicco ve pierre imiş.Ama işimi görsün orta kalite yeter derseniz baby bus fena değil adam arabaya kendisi oturup zıpladı sağlam diye :)

Slm hanaımlar,
ben de oto koltuğu bakıyorum ve biraz araştırdım Heyner kids alman ürünü bir marka güzel rahat görünüyor.
kullanıcı yorumlarıda olumlu.ayrıca çocuklarımızın can güvenliği için kaliteli olması gerekiyor diye düşünüyorum.
Allah korusun bir kaza olsa ihtimalini düşünmekte gerekiyor.bu yüzden uyduruk birşey olmamalı.
ucuz ürünlerden farkı kaliteli malzeme olabilir.ben yorumlardan etkilendim almayı düşünüyorum.alınca burayada yazarım. iyi geceler

cihcco travel sıstem almıstık ve cokta memnun kaldık sımdı ıkıncıyede kullancaz hem sallanma özellıyıde var

Back
X