• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ana kucağımı sallanır beşik mi kullanışlı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Fatma celikkkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
35
13
18
28
Merhaba tecrübeli anneler bebeğım olacak yatak odasına park yatak alicam salon da durması içinde acaba ana kucağımı kullanışlı yoksa sallanır beşik hamak tarzi biseyler almalıyım

Merhaba tecrübeli anneler bebeğım olacak yatak odasına park yatak alicam salon da durması içinde acaba ana kucağımı kullanışlı yoksa sallanır beşik hamak tarzi biseyler almalıyım
Ben hamak alıcam çok kullanışlı yatır uyusun ana kucağına bi zaman sonra sığmıyorlar zaten hamağa baya 4-5 yaşlarına kadar kullanıyorlar

Benim ablam ilk anakucağı aldı kullanamadılar...şuanda hamak kullanıyor ve eli ayağı oldu.. hamakta uyuyor sürekli yiğenim.. çok kurtarıcı tavsiye ederim.

zaman geçireceği birşey istiyorsanız ana kucağı ideal. belli bir süre onun içinde yatırabilirsiniz. rahat oluyor.
ama çok işlevli ve uzun süreli istiyorsanız sallanan beşiği tercih etmelisiniz.
yani sallanan beşiği yatak ana kucağını sandalye gibi düşünün.

hamak kesinlikle alın, elim ayağım, gündüz uykularının düzene girmesinde çok yardımcı oldu. Ana kucağı da alın bence, basit ve hafifi bir model tercih edin. uyanıkken sling kullanmadığınızda anakucağı çok işe yarıyor. ben salıncak gibi otomatiklerden aldım ama 3-4 ay kullanıyor sonra boşa çıktı, verdiğimiz tonla paraya yazık oldu. ek olarak aldığımız basit ana kucağını emeklemeye başlayana dek kullandı

hamak kesinlikle alın, elim ayağım, gündüz uykularının düzene girmesinde çok yardımcı oldu. Ana kucağı da alın bence, basit ve hafifi bir model tercih edin. uyanıkken sling kullanmadığınızda anakucağı çok işe yarıyor. ben salıncak gibi otomatiklerden aldım ama 3-4 ay kullanıyor sonra boşa çıktı, verdiğimiz tonla paraya yazık oldu. ek olarak aldığımız basit ana kucağını emeklemeye başlayana dek kullandı
Merhaba hamağınız nasıl acaba bir görsel paylaşma şansınız var mı ? Bende şuan gebeyim araştırma içerisindeyim ☺️

Kesinlikle Hamak beşik. Biz 2 yaşındayız ana kucağı da almıştım ama hep belli bi yere kadar. Gözü kapalı şekilde hamak derim 😁

Merhaba hamağınız nasıl acaba bir görsel paylaşma şansınız var mı ? Bende şuan gebeyim araştırma içerisindeyim ☺️

merhaba,
paşa hamaktan aldım, görseldeki ürün. çok memnunum. bebek mağazasında satılanlardan farkı daha derin olması. onlarda oturma pozisyonuna gelebildiğinde düşer bebek. ama bunda oturarak da düşmüyor. ayrıca çok pratik toplanıyor. otel seyahat hatta yazın akşam açık hava takıldığımız yerlere bile götürdük.

bebişiniz sağlıkla gelsin

Eklentiler

• 8819050086450.webp
    8819050086450.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 213
Back
X