Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

minikaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
103
36
13
35
Sevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?

Dipnot: Taşınmayı illaki düşüncek kadar sorun yaşadım arkadaşlar :)
ama imkansız çünkü aslaa kabul etmiyor .

Son düzenleme:
Bir kere ayrıldık beni yalvar yakar geri getirtti ailem hiç istemediği halde inandım ona. Benim herseyim sensin sen ol yeter neler neler dedi . ama yok yok yok o evde ne var bilmem ama çıkamıyor ordan. Bu gidisimin asla dönüşü olamaz ondan çok iyi adım atmaliyim yarın ya gidicem ya kalicam

Zor bir durum esin evliligin ne demek oldugunu anlayamamis herkes ailesini duskundur ama bu durum fazlası ile abartı.esinle net birsekilde konus umarim duzelir.
Ne konuşmalar yaptık neler neler kavgalar kıyametler ayrılıp barismalar sensiz yapamam diyisleri ama yine herşey aynı . değişmiyor. Tukendim

Canım ya gıt anlasın yalvarsın barıs yada cocuk yokken daha fazla uzatmadan ayrıl hayatını yasa madem aılende arkanda hıc koca cılesı cekme derım
Bir kere gittim ailem barismami istemediği halde onları çiğneyerek eşimin yalavrip ağlayıp on ton söz yemin edişine kanip geri geldim . bir daha ailenin yanına gidince dönemem geri birkere inandım zaten ona .... Yine hüsran

O zaman kesın olarak kararını ver gıt ve bosan hıc hayatını daha fazla mahvetme madem cocuk yok nıye cekıp durcaksın kı bı mecburytnde yok smdıkı aklım olsa bnde hc evlenmezdm valla.

Ne konuşmalar yaptık neler neler kavgalar kıyametler ayrılıp barismalar sensiz yapamam diyisleri ama yine herşey aynı . değişmiyor. Tukendim
Hak veriyorum sana insanlara birseyler anlatmak yada ispatlamak zor.iyi dusun uzun bir zaman olmus belkide birşeyleri zorlamamak en iyisidir.senin hayatin onemli olan gecen yillar senin.bilemedim simdi ne diyecegime umarim hersey yoluna girer bir an once

Girmiyor ışte çok istedim ama olmadı .... Tüm sülalesi nefret ediyor o anası ve kardeşinden çok yılanlar cooooook ama eşime göre melekler tabiki . hiç bir sinir seviye yok en özel kavgalarimizda oraya iletiliyor en sacmalarida . eşim biseydenn suphelense bile gidiyor yetiştiriyor . ama sonra bana sen kafayı yemissin diyor. Bence anasida kendide hasta

Sırf bu yüzden boşanılır. Çok seri boşanılır.Boşanılır ve KURTULUNUR.
İnan kafayı yedim düşünmekten bosanmaka bosanmamak arasında ki ince cizgideyim . eşim hale anamin evi yakın nolmus ki diyor :) Su an dedi bunu . yakın diye ordan dusmiycen mi dedim . sen bunlarla kafayı yemissin diyor. Dedim yedirdiniz ana ogul .... Bugünde gitme sebebi kardeşi hergün ki ordaymis :) zaten ordan çıkmıyor ki şaşırmadım . konseyi topladiniz yani dedikodu kazanı dedim . ya benim kocam olcak adam anası bacisiyla çay için karısından tut herkese dedikodu yapıyor. Tiksindimmmmmm

Eşiniz kabul ederse bir çift terapistine gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…