Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

2.5 senedir degismeyen biri bu saaten sonra degişmez..
Bencede boşanmalisiniz...

Ben bosandim cnm ama sana bosan diyemem yada bosanmada diyemem.. yasadiklarim aynn senin dedigin gibi eski esim, annesi ve abla uckeni.. annesi ve ablasi huzurumuzu bozmak icin el birligiyle planli projeli bir sekilde hareket ediyorlardi.. ben eski kvyle oturuyodum.. eski esim ozelimizi annesine, ablasina hatta teyzesine bile anlatirdi.. savundugu gunler oldu, ama cogu kez ben ezildim.. ablasi herseyime a'dan z'ye burnunu sokardi.. annesi eski esimi gunde 40 kere arardi is yerinden, azmi agladim odamda geceleri tek basima.. annesinin ve ablasinin hakaretlerine tehditlerine maruz kaldim.. hatta eski esimi benden suphelendirmek icin uzerime ufaktan iftira atmaya basladilar.. onlar yokken eski esimle huzurumuz iyidi, ama eve girdikleri an, ortaya fitne fesatlik sokarlardi.. ohoooo neler yasandi neler.. daha bunlar bosanma sebeplerimden bi kac tanesi.. Ilahi adalet diyorum.. mahkemelerde bile hakkini kazansanda borclu borcunu odemiyo, bu yuzden Yuce Rabbimin ilahi adaletini bekliyorum sadece..

Cnm esin ve ailesi evlilik kurumunu anlayamamis ve saygida duymuyorlar. Tek basina cirpinip durma ha bi sans daha vereceksen ( ki bence vereceksin) uzgunum ama degismeyecek keske yavrusuyla sana bu kadar duskun olsa umarim hersey gonlunce olsun...

Senin kocanın karakteri bu. Değişmez tatlım. Belli ki o evden çıkmayacak. Ve yine belli ki herşeyinizi anlatacak.
Bu böyle nereye kadar devam eder ki. Kocanızın bu huyu oldukça kv ya da sen ölene kadar bu kavgalar devam eder.

Amannn ne kadar çekiceksin. Zaten ailen arkandaynış. Kaç kurtul.

hadi yine damarıma bastı bu konu....aşırı hümanist bir insanım ama iş kaynana olunca malesef olmuyor....konu sahibi böyle eşi olup düzelen varmı ?diye merak ediyorsun,en başta aynı yaşadıklarını yaşadım.....Allahtan aynı şehirde değildikte boşanmayla sonuçlanmadı, ama benimki öyle böyle bir düşkünlük değil yani anlatamam kelimelerin anlamı zorlanır o derece....kaynana herşeyimizi duyar bilmiyor ayağına yatar ,hasta olur aynı dakika bilet alınır memleketine gider,günde 3 den aşağı görüşmez,kontörlü hat kullanırım bana kontör yüklemez, düzenli anasının faturası yatar ,gece yatağa gireriz bir bakarım saçma bir sebepten aranırız haydaaa yarım saat telle ,anasıyla muhabbet eder,ağzından öyle güzel bizim yuvamızla aldığımız kararlarla ilgili laf alır yönlendirir farklı bir karar aldırtır,yalanın bini bir para işine gelmeyen herşeyde yalan söyler iftira bile olsa umrunda olmaz yeterki kendine inandırsın oğlunu...velhasılkelam düzeldi ama bayağı ne mi oldu o fesat,kıskanç kaynanam güzel bir kazık attı bir silkeledi....6 ay konuşmadılar ben barıştırdım ...şimdimi evet arada yüzünü gösterir yine kendine bağlar,günde 2 kez konuşurlar,sonra herhangi bir konuda eşim tepki gösterirse bu konuşmalar azalır soğukluk girer ama böyle gitgelli değişik bir ilişkileri var artık,,,,eşi kvnin gerçek yüzünü görmek istemesede artık malesef biliyor ...ve az da olsa temkinli ,hiçbirşeyimizi duyamıyor eskisi gibi hele oğlum olduktan sonra dahada delirdi şimdi kocamı torunundan kıskanıyor ama eskiye nispeten elinden bişey gelmiyor......çok uun oldu kusura bakma ama bizimki bukadar değişebildi....bende saplantı olmasın diye çok uğraştım ama tüylerim diken diken oluyor kv adı duyunca.....

Bu ne ya cekilir mi bu tipler? Ben olsam hayatta cekmem. Ayrica insanlar degismez bunu bilin.

canim evlilik sabir ve alisma evresi var.bosanmak kolay olan.alisma sorununu bazen kadin yasar bazen erkek.arkadasim yeni evlenmisti esi odada hep tek oturuyor ben yokmusum gibi davraniyor evde bekar hayatindaki gibi demisti.ama simdi degisti duzelir agirdan al fevri olma. aradiginda sende annemdeyim de surekli olmasanda :)

O evlenirken kendine eş değil anasına hizmetçi almış anlaşılan.
En sevmediğim en zor evlilik tiplerinden. Yani aslında öyle evlilik olmaz. Kocan olmamış evlilik zaten olmamış.
Madem çocuk yok, ailen arkanda. Yemişim kocasını. Üç günlük dünya.

Ay o ne öyle büyümemiş gibi. İlkokul yaş grubu davranışlar, annecilik ve üstüne bonus dedikoduculuk ve ispiyonculuk. Bir kere öyle özelinizi herkese döken erkekten koca falan olmaz. Güvenemezsiniz ki, herkese her şeyi yetiştirir durur. Neyi anlatabilirsin güvenip. Yuva kuruyorsan da en çok güvenmelisin yani sizinki yuva kurmamış ki asıl yuvası ana yanı hala.
Bilmiyorum bu şekilde ne kadar devam eder, ama bir şans daha yine vereceğim diyorsanız oturun konuşun ve son bir şans vereceğinizi söyleyin ama bunu blöf olarak yapmayın bence. Cidden son bir şans verin ama bir kere daha özelinizi yetiştirirse evinizin mevzusunu cidden bitirin.
Çocuğunuz olsa daha beter olur bu karakterle. Ailenizin özeli, her kararı milletin dilinde. Çocuğu kreşe verseniz kararı anasına sorar. Kendi doğurduğunuz çocuğunuzun geleceğine karar veremezsiniz, yetiştirmenize bile karışırlar. Sinir hastası olursunuz bence. Çocuk da yokken bir karar verin bence çok itici huylar

Gidiceksen net karar verip güçlü olman lazım. Yalvardığı zaman güçlü olup ona inanmaman lazım. Çünkü gördün değişen bişey yok.

Karar verecek olan sizsiniz,burdan bize boşan,boşanma demek kolay.Boşanırsanız neler yaşarsınız,yapabilir misiniz,boşanmış bir kadın olmanın size getirdiği şeyleri kaldırabilir misiniz onu düşünün,sonra bunların tam aksini yani evli kalırsanız neleri kaldırabilirsiniz bu şekilde nereye kadar devam edebilirsiniz düzelir mi düzelmezmi v.s onları düşünün ve ona göre karar verin.

zor bir durum kolaylıklar dilerim öncelikle
Eşinizin genel tavrı nasıl size karşı oradan geldiği zaman veya genel anlamda nasıl?
YANİ bu aile içi huzurunu etkiliyormu dolduruşa gelip size devamlı atarlı konuşuyormu
Bu adam günde 2 kere nasıl gider ki anlam veremedim çalışmıyormu ?

Bence buyüzden boşanılmaz bu huyunu kavga etmeden törpüleyin zamana bırakın derim

Olan ilk evliliklerine oluyor ! Çok haklısın

ben olsam ılk iş kapının kılıdını degıstırırdım o kadar meraklı ısen anana bacına gıt kapı orda onlarla yaşa ben yalnızda mutluyum der ,özel esyalarını da bır bavula koyar elıne verırdım ve sonrada gıder bosanma dılekçemı verırdım....
herkes aılesını sever sayar ama bu kadarı fazla herkesın evı duzenı var, ev ıcınde olan o evın ıcınde kalmalı yoksa kımsenın ılıskısı mukemmel degıl, ama her tartısmada ıyı yada kotu her olayda heseyı aılelere anlatırsak ne evlılık evlılık olur nede özel hayat kalır....
bende esımde hıc mudahale ettırmeyız mesela aılelere, her ısımızı kendımız hallederız, bırı bırsey dedımı sustururuz...
oysakı her gunumuz gullık gulıstanlık degıl ama sorunları kendı aramızda cozmek taraftarıyız..

Böyle evlilik olmaz.
Bu yüzden boşanılabilir tabi ki.
Çocuk yapmamanız isabet olmuş.
Barışırsanız da bir süre daha çocuk düşünmeyin derim.
Barışsanız bile evliliğinizin geleceği parlak görünmüyor.

canım işin çok zor madem gitmeni istemiyorsa gözünü korkutacaksın
tabi bazı riskleri de var evi terkederek ya gelir ya gelmez
ama bu böyle evlilik olmaz ki herşey yerinde kalmalı

İnanın okadar kararsızım ki ... Millet neler neler cekiyor sen ne cektin naptim diyor. Anasına gitti diye bosan diyor mahkemede gulerler böyle dersen diyor. Ama öyle değil isin detayı ışte ..

Benimkide boleydi her kavga edisimizde koşar ailesine anlatirdi onlarin kanatlarina siginirdi hergün oraya gitmek isterdi bide benide suruklemek isterdi hergün kavga kiyamet bende çok bosanmayi düşündüm en son benım babam babasini aradi konuştu bu şartlar altinda kızımı geri istiyorum die ogun bugündür duzeldi ama eskisi gıbı deil bızım sorunlarimizi anlatmior ama onun harcinde her mutfak sigara icmesinde aile kabilelerinden birini arar mutlaka ya ben artık takmiorum bizim sorunlarimizi anlatmasinda gerisi beni ilgilendirmiyor sana gelince bosan diyemem ama bosanmada diyemem ama bu durumu sakin sindirme dedim gerekeni yap allah yardimcin olsun

Dayisinin yanında çalışıyor zaten oda başlı başına başka bir sorun ... İstediği saate ise gidip gün içinde istediği gibi çıkabiliyor . ben bütün gün acaba orda mi acaba gitti mi diye düşünmekten kafayı yiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…