Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

Bu arada biz birbirimizede çok düşkünüz aslında. Çok seviyoruz yani belkide sadece ben bilmiyorum artık . bu yüzden gideceğimi bile bile hiç bişey demiyor bildiğin gibi yap diyor . allahım bana bir yol göstersin

Evde olan herhangi birşeyi bir daha anlatırsa hemen git. İnsanın bir özel hayatı vardır. Anası da belki kuzenlere, komşulara falan anlatıyordur. biri bizi gözetliyor gibi.

Evde olan herhangi birşeyi bir daha anlatırsa hemen git. İnsanın bir özel hayatı vardır. Anası da belki kuzenlere, komşulara falan anlatıyordur. biri bizi gözetliyor gibi.
Zaten hep o birdahalardayiz Su an . ben dünyaları saydım , hergün anasının evine gitme sevdası yüzünden yuvan yıkılıyor bu mu adamlık diyorum yatıyor Su an yalandan ... Bende saydiriyorum . cevap yok . Mutlu ol dedim istediğin hayat bu demek ki dedim . bitti belli

Boyle erkekler evlenmeyin yaaa oturun ananizin dizinde ne diye boylelerini koca ediyoruz anlamiyorum ,konu sahibi sana gelince simdilik.bosanmak degilde biraz ayri kalabilirsin git ailende kal bir ay eger gitmessen hepten birbirinizi yersiniz anladihim.kadariyla yakinsiniz kaynanayla evler

Öyle gidiyim bi süre ayrı kalalım diye bi sansim malesef yok . ailem çoook tepkili gittiğim an geri dondurmezler çünkü bu kaçıncı . annem babam hasta oldu benim evliliğim yüzünden gidipte bir daha Baristik ben dönüyorum diyemem yani . ben gidince zaten yalvarıyor dönünce yine aynı . daha kanmam hiç bir lafina

Ozaman biraz daha sabret bakalim anasina gidiyo olmasi bosanma sebebi degil simdilik dur bakalim peki sen gorunceyle falan kavga edince esinin tepkisi ne oldu

Ben bizimkine cok ana kuzusu diyordun seninki benimkini de gecmis vay insan esinjn dedikodusunu yapar mi uzak bi yere tasinin tek sorun aileyse kabul etmiyosa huzurum yok boyle deyip ayrilin gorumcebhanima ne evde yemegin olup olmamasi bu kocanii ilgilendirir kocan dengeleri hic saglayamamis bizimki gibi ama bizimki yeni yeni akillaniyo

Bu sebepten boşanılırmı diye sormuşsun.. Evet evde huzur ortamını bozuyorsa bence boşanılır.. Evlilik anne babalarımızdan ayrıldıktan sonra kendimize ait bir aile kurmaktır. Anne babalar ayrı ailelerdir artık, asıl dertlerde mutluluklarda eşlerle paylaşılır.. Eğer ortada ciddi sorunlar varsa evet anne babaya danışılır, paylaşılır.. Ama ota şeye paylaşılmaz..
Dört duvar arasındaki sorunlar sadece o aileyi ilgilendirir, artık diğer olan aile fazla yüz göz olunmamalıdır, olunursa sıkıntı büyüktür..

G
Niye ayrılmış anacığının dizinin dibinden anlayamadım.
Niye evlenirler ki boyleleri aileden kopamiyorlarsa evlenmesinler tabiki anne baba saycaksin vefali olucaksin bi evlat kolay buyumuyo benimde bi evladim var nasil kaynana olurum bilemem ama bi yuva kuruluyosa evladinin mutlulugu icin herseye burnunu sokmuyacaksin

Yerinizde olsam acabasız boşanırdım. Okurken bile kalbim sıkıştı. Bir de merak ediyorum acaba anneler ne yapıyor da oğulları mecnun gibi oluyor? Ensestvari ilişkilerden iğreniyorum!

ALLAH Bilir ama,Bu adam kesinlikle düzelmez. Böyle gider. Senin ömür törpün !

Salonda yattım yarın gidicem dedim bundan o sonra karından gizli gizli kaçıp bahanelerle gitmektense hur ve ozgursun dedim allah aşkına çıkma ordan dedim .ve anana bacina doymadan bidaha evlenme . neler neler dedim . . hiç bişey demedi. Tam uykuya dalacaktim ki geldi elimden tutup yatağına yat dedi. Beni kanser edicek

Off çok zor bir durum. Iyi karar vermen lazım malum geri donemeyeceksin. Acaba ailene değil de bir arkadaşına gitsen, birkac gün orada kalıp kafani toplasan ve net bir karar versen olur mu? Suan haklı olarak çok sinirlisin, hem eşin belki bu son şansını gerçekten iyi degerlendirir. Çünkü bu tip erkekler ancak zamanla akillaniyorlar ve genelde olan ilk evliliklerine oluyor. Allah yardımcın olsun, hakkinda en hayırlı olacak karari verdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…