İki buçuk yıldır bu lafı milyonkere söyledim ....annesine bu kadar bağlıysa evlenmeseymiş
Maddi durum el vermiyor malesef . faydası olur mu onu da bilmiyorum yaEşiniz kabul ederse bir çift terapistine gidin.
resmen bağımlı bu kadarı hiç normal değil herşeyi anlatmasıda çok yanlışİki buçuk yıldır bu lafı milyonkere söyledim ....
Bunu kabul etmiyor ki . ben tukendim . yarın büyük ihtimal son kez baba evine dönüyorum .resmen bağımlı bu kadarı hiç normal değil herşeyi anlatmasıda çok yanlış
Zaten hep o birdahalardayiz Su an . ben dünyaları saydım , hergün anasının evine gitme sevdası yüzünden yuvan yıkılıyor bu mu adamlık diyorum yatıyor Su an yalandan ... Bende saydiriyorum . cevap yok . Mutlu ol dedim istediğin hayat bu demek ki dedim . bitti belliEvde olan herhangi birşeyi bir daha anlatırsa hemen git. İnsanın bir özel hayatı vardır. Anası da belki kuzenlere, komşulara falan anlatıyordur. biri bizi gözetliyor gibi.
Öyle gidiyim bi süre ayrı kalalım diye bi sansim malesef yok . ailem çoook tepkili gittiğim an geri dondurmezler çünkü bu kaçıncı . annem babam hasta oldu benim evliliğim yüzünden gidipte bir daha Baristik ben dönüyorum diyemem yani . ben gidince zaten yalvarıyor dönünce yine aynı . daha kanmam hiç bir lafinaBoyle erkekler evlenmeyin yaaa oturun ananizin dizinde ne diye boylelerini koca ediyoruz anlamiyorum ,konu sahibi sana gelince simdilik.bosanmak degilde biraz ayri kalabilirsin git ailende kal bir ay eger gitmessen hepten birbirinizi yersiniz anladihim.kadariyla yakinsiniz kaynanayla evler
Ozaman biraz daha sabret bakalim anasina gidiyo olmasi bosanma sebebi degil simdilik dur bakalim peki sen gorunceyle falan kavga edince esinin tepkisi ne olduÖyle gidiyim bi süre ayrı kalalım diye bi sansim malesef yok . ailem çoook tepkili gittiğim an geri dondurmezler çünkü bu kaçıncı . annem babam hasta oldu benim evliliğim yüzünden gidipte bir daha Baristik ben dönüyorum diyemem yani . ben gidince zaten yalvarıyor dönünce yine aynı . daha kanmam hiç bir lafina
Niye evlenirler ki boyleleri aileden kopamiyorlarsa evlenmesinler tabiki anne baba saycaksin vefali olucaksin bi evlat kolay buyumuyo benimde bi evladim var nasil kaynana olurum bilemem ama bi yuva kuruluyosa evladinin mutlulugu icin herseye burnunu sokmuyacaksinNiye ayrılmış anacığının dizinin dibinden anlayamadım.
ALLAH Bilir ama,Bu adam kesinlikle düzelmez. Böyle gider. Senin ömür törpün !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?