Merhaba arkadaşlar. Bugün yaşadığım bir olayla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Ben mi çok abartıyorum merak ediyorum çünkü. Gelelim sorunuma.
Benim bir erkek arkadaşım var ve uzun zamandır beraberiz. Tuhaf olansa erkek arkadaşımın ailesi konusundaki tutumu. Bu sene üniversiteden mezun olacak ancak hala ailesinden kimseye hayır diyememe gibi bir durumu söz konusu. Örnek vermek gerekirse, geçen hafta beraber yemeğe gidecektik akşam. Saat yedide buluşacağız ve saat 17.30 sularında bana gelen mesaj şu "Ya annem evden çıkarsan seni içeri almam dedi gelemiyorum ben canım

" Konuşmalarına falan telefonda birkaç defa şahit olduğum için erkek arkadaşımın doğru söylediğini biliyorum. Ve bu verdiğim örnek tarzında olayları ayda iki üç defa yaşıyoruzdur. Ve ben sürekli alttan alıyorum. Üstüne bugünkü olay tuz biber oldu. Bu cuma yıldönümümüz ve haftalar önce o gün için plan yaptık. Ne giyeceğime bile karar verdim, ailemle konuştum geç geleceğim için. Fakat erkek arkadaşımın akrabaları gelecek ve bu defa da "Akrabalar varken evden çıkamam, o plan iptal olacak, beni çok ayıplarlar çıkarsam

" diyor. Gerçekten artık sıkılmış durumdayım, sürekli alttan alıyorum. Bu defa patladım ve bana söz verdiği için benimle olması gerektiğini söyledim. O da benimle uğraşamayacağını söyledi. Ben şok oldum gerçekten. Sizce ben mi abartıyorum arkadaşlar