Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Geçmiş olsun canım bir süre bu acıları çekeceğiz hep beraber( dediğin gibi sonuç güzel olsun ve ilk denemede tutunsun bebişlerimiz o acılar unutulur..İlaçlar da pahalı, işlem de..Emeklerimize de verdiğimiz paralara da değer inşallah bitanem..Moralini hep yüksek tut..

Sebepsiz infertilite de başarı oranları oldukça yüksekmiş..Benim eşimde sayı azlığı ve morfoloji problemi var bu da beni korkutuyor..

Selam canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ben seni hatırlıyorum az konuşmadık o topikte de. Ama artık pek kimse girmiyor oraya, beklerim burda konuşuruz canım çok öpüyorum seni.
İnşallah mart ayına kadar kendiliğinden hamile kalırsın da tüp bebekle falan uğraşmazsın.

Evet canım çok doğru söylüyorsun moral çok önemli. Ama bu ilaçlar da insanın biraz psikolojisini bozabiliyor. Gerçi ben daha önce hiç iğne kullanmadım ilk defa kullanıyorum. Aralık ayında aşılama yaptırmıştım klomen kullandım yumurta geliişimi için o bile etkilemişti beni sinir yaptı çok duygusallaştım. Bu iğneler daha etkili tabi.

Sebepsiz infertilite de başarı oranları oldukça yüksekmiş..Benim eşimde sayı azlığı ve morfoloji problemi var bu da beni korkutuyor..

İnşallah canım. Ama aslında biliyorsun sebepsiz diyorlar ama sebepsiz değil birşeylerden dolayı olmuyor sadece yapılan tetkitlerden bulunamıyor yada daha zamanı vardı.
Canım senin en azından birşeyden dolayı olmuyor ve biliyorsun. Tüp bebekte sayı azlığı çok önemli değilmiş zaten. Morfolijisi kaç cnm? Aslında benim eşimin morfolojisi de %10 çıktı normalin biraz altında ama doktorlar sorun yok dediler.

Ben klomen de kullandım ama bu iğneler onun yaklaşık 10 katı sinir yapıyor şu birkaç gün eşine söyle sana çok iyi davransın yoksa çekeceği var:))) Şişkinlik, halsizlik, biraz da unutkanlık hissi yapıyor ama sonradan hepsi geçiyor..Ondan sonrası bebişin halsizliği şişkinliği olur inşalllaahhh:)))

Bizim morfoloji % 1 canım oldukça kötü Ama doktor sayı gibi morfolojinin de problem teşkil etmeyeceğini söyledi..IMSI denilen son teknoloji bir teknikle spermleri seçiyorlarmış..Aslında en önemlisi, kaliteli spermleri seçen göz..Bu göz iyiyse olmaması için hiçbir sebep yok gibi geliyor..Hayırlısı..

Ben 3,5 yıllık evliyim 1 yıl korundum..2,5 yıldır bebek istiyoruz yani yeteri kadar şansımı denedim ama olmadı..Yaşım 30'u geçti artık bekleyecek takatim kalmadı..Sen kaç yıllık evlisin sancux?

Selam canım valla böyle sizlerle konuştukça çok mutlu oluyorum. Kader arkadaşlığı bu galiba:) 1 gün benden öndesin ne güzel deneyimlerimizi paylaşırız canım denikoya da yol göstermiş oluruz.
Sonuçlarımızı belki de aynı gün alırız. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için, zor bir süreç birbirimize destek oluruz burda.
Burada geçmiş olsun ameliyat olmuşsun. Hamilelik haberlerimizi paylaşmak nasip olur inşallah canım.

Ne güzel işte senin problemler tüp bebek tedavisiyle ortadan kalkıyor. Şans oranına ne dedi doktor?

Ne güzel işte senin problemler tüp bebek tedavisiyle ortadan kalkıyor. Şans oranına ne dedi doktor?

İşin kötü tarafı şans oranı vermekten çekineceklerini düşündüğüm için sormadım..Çünkü bilirsin işte fazla ümit verseler de olmaz vermeseler de..Ama bildiğim 35 yaşın altındaki çiftlerde ilk denemedeki başarı oranının % 65'lerde olduğu..

Ben 3,5 yıllık evliyim 1 yıl korundum..2,5 yıldır bebek istiyoruz yani yeteri kadar şansımı denedim ama olmadı..Yaşım 30'u geçti artık bekleyecek takatim kalmadı..Sen kaç yıllık evlisin sancux?

Bende 3,5 yıllık evliyim ,bizde 1,5 yıl korunduk malum 2 yıldır da olmuyor. Çok benziyoruz :)
Bende temmuzda 30 oluyorum, artık boşuna beklemek istemiyorum.
Birde hep ikizlerim olsun istemişimdir 1 kız 1 erkek hayalimdir. Normal yolla olması zor ihtimal tüp bebekte çok yüksek. Belki de diyorum ikiz çok istediğim için normal yolla olmadı tüp bebek tedavisiyle olacak ya:)kaydirigubbakcemile

Banada %60 dedi. Artık normal yolla olma ihtimali ayda %2-3 müş 2 yıldır olmadığı için.

Aaaa gerçekten çok benziyoruz:)) Dediğin gibi kader arkadaşlığı bu olsa gerek Canım ben de senin gibi bir taşla 2 kuş vurmak istiyorum inşallah ikizlerimiz olur baksana çektiğimiz sıkıntılara..Sonra bir de kardeş için aynı süreçlerden geçmeyiz rahata kavuşuruzhihoyyyt..Ama bu işin 3'üz olması ihtimalini de göz önünde bulundur bence galiba 3 embriyo yerleştiriyorlar hepsi tutarsa başa çıkabilir misin:)

Bana 2 embriyo koyarız dedi ama ben 3 koysak mı diyorum. Şans artıyor çok. Sana 3 mü dedi cnm?
Eşimin üçüzleri olan 1 arkadaşı var. Karısı kafayı sıyırmış çok zor . Birde erken doğum falan sıkıntısı falan var.

Aşılamamı 1 yıl önce Kadıköy Şifa hastanesinde yaptırmıştım canım..ASM'de yine Aydın Arıcı mı yapmıştı aşılamanı?

Şifa da iyi hastane ama kısmet işte, bende bir ara düşündüm aslında orayı ama sonra asm yi tercih ettim. Benim 1 seneyi geçti asm ye gideli.
Aşılamamı Aydın bey yapmadı çünkü ben ilk olarak kadın doğum bölümüne gittim.
Aydın bey tüp bebek bölümünde olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…