Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bana 3 demedi ama ben öyle tahmin ettim eş probleminden dolayı..Off çok zor benim de arkadaşım tüp bebekle üçüz doğurdu o da sıyırdı:)) Bir de bebekler 1 ay küvezde kaldılar karı-koca sürekli hastaneye taşındılar ne zormuş bu işler..Korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalacağımı düşünmütüm oysa:sinifsinif:

Bende valla nerden biliyorsam hemen ilk aydan hamile kalacağımı. Ama benim çevremde çok örnek vardı ilk aydan 2. aydan hamile kalan.
Bizim arkadaşlarında üçüzleri çok kaldılar küvezde. Üçüz zor ben istemiyorum ama koyacakları 2 embriyonun tutacağı da kesin değil.

Beni de Şifa hastanesinin tüp bebek bölümüne yönlendirdiler Engin Enginsu da iyi bir doktor..Ama ben ön görüşmeyi yaptıktan sonra regl olunca gelirim dedim cesaret edemedim kaçtım:) Aradan 1 yıl daha geçti Allahtan yumurta rezervimde bir azalma olmamış..Yine kaçmak gibi bir düşüncem var o yüzden sizlerle konuşmak çok rahatlatıyor beni..Kimseyle paylaşılmıyor bunlar, paylaşsan bile anlamıyorlar çünkü böyle bir dertleri yok..Sizin deneyimleriniz belki rahatlatır biraz beni.Yanlış anlama süreçten, tedaviden korkmuyorum olumsuz olabilmesi ihtimali korkutuyor beni..

Bende korkuyorum olumsuz olmasından ama yapacak birşey yok.
Ben nasıl düşünüyorum canım biliyormusun ben elimden gelen ne varsa yapayım sonrasında pişmanlıklar yaşamamak adına olmazsa da Allah'ın bileceği iş deyip geçeceğim. Olursa da dünyalar benim olacak.

Tutması ihtimali de var canım iyice düşün ona göre karar ver..İzmir'de aşılama yaptırıp yediz doğuran kadını duymuş muydun? Ayyy korkunç..

Yumurta rezervinin azalmamış olması çok iyi canım, o da önemliymiş çok tüp bebek tedavisinde.
Kaç yumurtan vardı adetinin 2. günü? Benim bugün 10-12 adet falan varmış iyi dedi ama bilmiyorum normalde ne kadar olması gerekiyor tam.

Haklısın Allah hayırlısıysa versin zaten..Peki ilki tutmazsa bir daha deneme yapmayacak mısın?

Haklısın Allah hayırlısıysa versin zaten..Peki ilki tutmazsa bir daha deneme yapmayacak mısın?

Büyük konuşmak istemiyorum ama yakın zamanda yaptırmam herhalde. Madden maneven ve en önemlisi sağlık açısından düşünürsem zor. İnşallah gerek kalmaz.

Ama üçümüz için de gerek kalmayacak bak görürsün (ladybird de dahil).
Üçümüzde ikizlerimize hamile kalacağız ve hayırlısıyla da kucağımıza alacağız.

ınşallah gerek kalmaz hiçbirimize..Bu süreçte bol bol dua edelim ve pozitif düşünelim..Bir söz vardır çok sevdiğim onu uygulayalım canım.BAZEN EN ıYıSıNı YAPSANIZ DA HAYAT SıZE LıMON SUNAR..BÖYLE BıR DURUMDA ıKı SEÇENEK VARDIR: YA YÜZÜNÜZÜ EKŞıTıRSıNıZ YA DA LıMONATA YAPARSINIZ. Biz limonata yapalım:))

Ama ben bu geceden başlıyorum dualarıma ikinizide eklemeyi. Ladybirdcüm valla ikiz istiyormusun bilmiyorum ama benden dualar geliyor.

Benim ilkinde tutmazsa biraz ara verir ikinciyi denerim sanırım..Çünkü ilkinde tutmayıp ikincide çok hamile kalan arkadaşım oldu..

Çok umut verdin canım sağol Allah gönlüne göre versin..Bu sefer kaçmayacağım inşallah:) Bak gör hepimiz önümüzdeki ay ( ben belki Mart ayında) bu mutlu haberi burada paylaşacağız..

Süpermişşşşşşşşşş.
Ayrıca limonataya da bayılırım.
Hayatta birşeyi gerçekten çok ister ve pozitif düşünürsen kesin elde edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…