iyiyim canım. hiçbir belirti, hiçbir şikayetim yok. öyle olunca da biraz garip geliyor açıkçası sapasağlam bir insan olarak böyle yatmak. bugün biraz ayaklanırım herhalde...
vanilya lütfen bu kadar umutsuz olma. ben de çok coşkulu bir umut taşımıyorum şu anda kendi adıma. hatta tuhaf bir duyarsızlık haline teslim olacağım bıraksam kendimi... ama bırakmıyorum... aklımda hep o ultrasondaki görüntü, elim sürekli karnımda ve ben hala onların orada olduğunu biliyorum ya bu bile çok güzel... lütfen sen de şu anda karnında bir hayatın başlamak üzere olduğu fikrine yoğunlaştır kendini...
bu arada benim miyom transfer işini baya bir zorlaştırdı. senin miyom için aydın bey herhangi bir şey söylemiş miydi geshenk?
ilk yardım çantasında hem de :)) gerçekten bu halimiz pek bir trajikomik... biz de çoook uzun yıllar korunma konusunda çok hem de çok hassas davrandık. böyle olunca onca yıl hiçbir kaza olmamasından da şüphelenmedik üstelik saf gibi. :) şimdi ben de buruk bir gülümsemeyle hatırlıyorum zaman zaman yaşadığımız "eyvah..ya hamile kalırsam" paniğini...
sorun değil demişti. dış kısmında şu anda almamıza gerek yok demişti. yeri ve konumu müsait diye belirtti maille de sorduğumda... fakat buradaki doktorum myom çok büyük inşallah düşük olmaz dedi. neden zor oldu senin canım?
seninki dışta ise bu iyi bir şey. pek sorun çıkarmaz. benimki rahmin içinde ve transfer sırasında aydın beye tekrar sorduğumda, benimkinin de tekil bir gebelikte sorun çıkarmayacağını, ama ikiz gebeliğe de pek imkan vermeyeceğini söyledi. ben de şimdi fırsat bulunca iyice bir araştırdım miyom konusunu (geç oldu biraz keşke daha önce araştırsaymışım...) seninki gibi dıştaki miyomlar en zararsızları, ne şimdi ne gebelikte çok önemli olmayabiliyorlar. ama miyomlar mutlaka gebelikte takip ediliyormuş ve nadiren büyümesi halinde sorun çıkarabiliyormuş.. senin tek transfer değil mi? öyleyse çok kafana takma ama aydın bey ile detaylı konuşup, gebelikte sorun yaşayıp, yaşamayacağını, müdahale ya da önlem olarak fikrini mutlaka sor canım...
aynen canım o zamanlar cocuk dusunmuyormusunuz diye soranlara da kesin bi kararlılıkla hayır daha erken diyordum ben simdi o insanlar neler geciriyordur aklından gerci ben pek takmam insanların dusunduklerini... oysa ciftlerin evlendikten hemen sonra bi doktora muayene olmaları sart biz saf gibi hemen korunduk ya bi sorun varmı yok mu bi kontrol ettir yoksa ona gore su zaman, bu zaman istiyorum bebek de dimi? dusundukce sinir oluyorum kendime bu konuda
canim dogru soyluyorsun ama biz evlenmeden gittik doktora hersey normaldi 2 yil korunduk 1,5 yildir da ugrastik olmadi. Yani olmayinca olmuyor bosuna eskiye bakip pismanlik duymayin.
Gece cnm sana 2 embriyo mu transfer edilmisti?
ben de evlendikten 2 ay sonra gittim doktora o zaman pco dedi doktor cocuk istegi olana kadar bunun problem olup olmadıgını bilemeyiz demisti aslında ama o zmanlar cocuk olunca calısamam gibi dusunuyordum ve istemiyordum ammmannn neyse ne kısmet boyleymis napalım kısmette sileri tanımak varmıs :)) aysegul gibi olumlu yonunden bakalım olaylara degilmi...
evet canım 2 tane ve ben tüm kalbimle ikisinin de benimle kalmasını diliyorum miyoma rağmen... ama her dileğimi sağlıklı ve güzel bir hayatlar olacaksa diye bitiriyorum..
sen nasılsın bu arada bulantıların ve ağrın devam ediyor mu? biz sanki gebe kalsak herşey tamam gibi düşünüyoruz da aslında sonrası da muhteşem olmakla birlikte ayrı bir macera..
Gececim insallah ikiside sımsıkı tutunurlar sana hic birakmazlar 9 ay boyunca
Ikiz gebelik gercekten zormus ama, karnim simdiden en az6 aylik gibi.
Umarim senkiler 1 kiz 1 erkek olur ben istemistim ama kismet degilmis.
Ama içiMde hala bir umut var belki birini yanlis gordu diye:)))
Bulantilarim yok sanilacak kadar azaldi.
Agrilar devam ozellikle geceleri cok zorluyor.
Bulantilar gitti yerine agrilar geldi.
Artik ufak ufak bebeklerin hareketlerini de hissediyorum.
Ozellikle soldakini, sagdaki sanki daha uslu:)))
Umutcum sende hastalanmissin sonunda
Bencede cnm sen bir ebru hnm a gorun en yakin zamanda.
(g)ece myom rahmin içinde olmasına rağmen iki embriyo transfer ettiler yani sana demek. bana da olur belki o zaman. senin myomun mu küçük acaba.. bu senin isteğinle mi oluyor peki? yoksa şans açısından iki taneyi yerleştirip hangisi tutunursa kısmı düşünlüyor olabilirmi?? bana tekmi verecekler yani şimdi o aşamaya gelirsek inşallah.
canım yaş olarak uygunsan sana da 2 transfer edilir. Senin miyomun zaten sorun değil gibi ve dilerim ikisi de tutar bebişlerinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?