Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sorun değil demişti. dış kısmında şu anda almamıza gerek yok demişti. yeri ve konumu müsait diye belirtti maille de sorduğumda... fakat buradaki doktorum myom çok büyük inşallah düşük olmaz dedi. neden zor oldu senin canım?

aynen canım o zamanlar cocuk dusunmuyormusunuz diye soranlara da kesin bi kararlılıkla hayır daha erken diyordum ben simdi o insanlar neler geciriyordur aklından gerci ben pek takmam insanların dusunduklerini... oysa ciftlerin evlendikten hemen sonra bi doktora muayene olmaları sart biz saf gibi hemen korunduk ya bi sorun varmı yok mu bi kontrol ettir yoksa ona gore su zaman, bu zaman istiyorum bebek de dimi? dusundukce sinir oluyorum kendime bu konuda

bu ilaç konusu için bir türlü açıp soramadım işler kudurdu bugün mişlletin yanında da arayamıyorum. ara kanama demek ondan oldu bende diyorum nedir bu arada azıcık kan geliyor myomdan herhalde demiştim ilacın düzenli alınmayışındanmış demek... artık kalanları öyle dikkat edip alırım sorun değilse eğer. önemli değildir inşallah yaaaa....

seninki dışta ise bu iyi bir şey. pek sorun çıkarmaz. benimki rahmin içinde ve transfer sırasında aydın beye tekrar sorduğumda, benimkinin de tekil bir gebelikte sorun çıkarmayacağını, ama ikiz gebeliğe de pek imkan vermeyeceğini söyledi. ben de şimdi fırsat bulunca iyice bir araştırdım miyom konusunu (geç oldu biraz keşke daha önce araştırsaymışım...) seninki gibi dıştaki miyomlar en zararsızları, ne şimdi ne gebelikte çok önemli olmayabiliyorlar. ama miyomlar mutlaka gebelikte takip ediliyormuş ve nadiren büyümesi halinde sorun çıkarabiliyormuş.. senin tek transfer değil mi? öyleyse çok kafana takma ama aydın bey ile detaylı konuşup, gebelikte sorun yaşayıp, yaşamayacağını, müdahale ya da önlem olarak fikrini mutlaka sor canım...

sağolasın evet zararlı değil denmişti zaten bana Aydın bey tarafından. izmitte araştırmada yeğenimizin arkadaşı olan doktorda hamilelik sırasında müthiş ağrı yapar dedi sadece. buradaki doktorum ise düşük yapabilir dedi. ama umrumda değil girdim bir yola doktoruma güveniyorum sonuçta. biz ikiz istiyoruz aslında ama doktor yer dar dedi myom dolayısıyla tek olmasını önerdi hayalim hep ikizdi oysa :/ pis myom ne olacak. beslenmiş bide orada iyice dahada büyürmüş gebelik sırasında...

bu arada hastaneyi aradım bundan sonra düzenli için sorun olmaz dedi. antibiyotik gibi algılayın dedi hep aynı saatte yani.11 taneyi yuttum zaten artık kalanlara kısmetmiş düzenli alınmak...

canim dogru soyluyorsun ama biz evlenmeden gittik doktora hersey normaldi 2 yil korunduk 1,5 yildir da ugrastik olmadi. Yani olmayinca olmuyor bosuna eskiye bakip pismanlik duymayin.

canim dogru soyluyorsun ama biz evlenmeden gittik doktora hersey normaldi 2 yil korunduk 1,5 yildir da ugrastik olmadi. Yani olmayinca olmuyor bosuna eskiye bakip pismanlik duymayin.

ben de evlendikten 2 ay sonra gittim doktora o zaman pco dedi doktor cocuk istegi olana kadar bunun problem olup olmadıgını bilemeyiz demisti aslında ama o zmanlar cocuk olunca calısamam gibi dusunuyordum ve istemiyordum ammmannn neyse ne kısmet boyleymis napalım kısmette sileri tanımak varmıs :)) aysegul gibi olumlu yonunden bakalım olaylara degilmi...

Gece cnm sana 2 embriyo mu transfer edilmisti?

evet canım 2 tane ve ben tüm kalbimle ikisinin de benimle kalmasını diliyorum miyoma rağmen... ama her dileğimi sağlıklı ve güzel bir hayatlar olacaksa diye bitiriyorum..

sen nasılsın bu arada bulantıların ve ağrın devam ediyor mu? biz sanki gebe kalsak herşey tamam gibi düşünüyoruz da aslında sonrası da muhteşem olmakla birlikte ayrı bir macera..

:))))

evet hamile kalmak ayri dert sonrasi da.
Her asamasinin sıkıntılari heyecanlari farkli farkli.
Umarim sizde hepsini sirasiyla yasayacaksiniz.

Bulantilarim yok sanilacak kadar azaldi.
Agrilar devam ozellikle geceleri cok zorluyor.
Bulantilar gitti yerine agrilar geldi.
Artik ufak ufak bebeklerin hareketlerini de hissediyorum.
Ozellikle soldakini, sagdaki sanki daha uslu:)))

Gececim insallah ikiside sımsıkı tutunurlar sana hic birakmazlar 9 ay boyunca
Ikiz gebelik gercekten zormus ama, karnim simdiden en az6 aylik gibi.
Umarim senkiler 1 kiz 1 erkek olur ben istemistim ama kismet degilmis.
Ama içiMde hala bir umut var belki birini yanlis gordu diye:)))

Son düzenleme:

inşallah canım.. ağrılar doğal ve sanki bulantılardan daha çekilir gibidir sanırım. benim bir arkadaşım ağrılar yüzünden 5. aydan sonra yerde yatmıştı kızcağız. kaldı ki senin iki tane... cinsiyetleri ile ilgili ciddi bir yanılgı payı var. hadi bakalım, belki şu soldaki kıpır kıpır bir kızdır :)

Bulantilarim yok sanilacak kadar azaldi.
Agrilar devam ozellikle geceleri cok zorluyor.
Bulantilar gitti yerine agrilar geldi.
Artik ufak ufak bebeklerin hareketlerini de hissediyorum.
Ozellikle soldakini, sagdaki sanki daha uslu:)))

ayy yerim ben onları demen kendilerini hissettirecek kadar güçlenmişler sağdaki bastır bas tekmeyi anneye:)

(g)ece myom rahmin içinde olmasına rağmen iki embriyo transfer ettiler yani sana demek. bana da olur belki o zaman. senin myomun mu küçük acaba.. bu senin isteğinle mi oluyor peki? yoksa şans açısından iki taneyi yerleştirip hangisi tutunursa kısmı düşünlüyor olabilirmi?? bana tekmi verecekler yani şimdi o aşamaya gelirsek inşallah.

canım yaş olarak uygunsan sana da 2 transfer edilir. Senin miyomun zaten sorun değil gibi ve dilerim ikisi de tutar bebişlerinin...

canım yaş olarak uygunsan sana da 2 transfer edilir. Senin miyomun zaten sorun değil gibi ve dilerim ikisi de tutar bebişlerinin...

35 altı tek üstü çift oluyor galiba.. ben 37 den aldım kurtarıyorum galiba. biz bunu o gün görüşmeye gittiğimizde yani söyledik myom dolayısıyla tek tercih edin demişti. bence hiç bir kadın doğum doktoru çoğul gebelik taraftarı değil sorunlu geçtiği kanısındalar. düşük ihtimali de var galiba. ama ben ikiz hayal etmiştim hep boshayallersmile yinede şansımı deneyip iki tane isteyecem. doktorum uygun görürse tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…