vanilya bende aslinda bu yollarla olmazsa evlatlik alinabilecegi (bu kelime cok sacma oldu ama ) fikrindeyim. Dunyada pek cok kimsesiz cocuk var. Icinizdeki sevgiyi onlarla da paylasabiliriz. Neden olmasin ki??
Izledigin filmi merak ettim. Bulmaya calisacagim. Ama sen bu doneminde romantik komedi disinda birsey izleme lutfen.
Simdi test gunune ne kadar kaldi? Ne zaman ogreniyoruz teyze olacagimizi?
günaydın bugun pek aranızda olamayacagım eşime lazımmış pc.
bende temizliğe yardımcı cagırdım, uzun zaman sonra anca buldum yeni birisini lütfen titiz olsun:)
doktora yarın gidecegim(gece 22'de), bugun eşim gidip heyet raporumu alacak, kanamam hala devam ediyor ne kan varmıs bende de:))
bu sefer belki bebişlerin cinsiyetini söyler ne dersiniz bahsi açalım mı şimdiden?
2 kız ,2 erkek?başka seçenek yok malum tek yumurta ikizleri:))
Kızlar inşaallah bu gidişimde güzel bişeyler söyler, yoksa kafayı yiyecegm diye korkuyorum:)
bu arada annesiz çocuklar konusunda sizlerle aynı fikri paylaşıyorum, yapılacak o kadar çok şey var ki inanamazsınız?
ben hafta sonları çocuk esirgeme de gönüllü öğretmenlik yapıyordum(üzülerek söyleyecegim 4-5 haftadır gidemedim ve aklım onlarda) o kadar muhteşem bir duyguki ordaki çocuklarla sohbet etmek beraber ödev yapmak bulmaca çözmek...
Arkadaslar hepinizi öpüyorum akşama görüşmek üzere...
Anladım
Annem ben ufakken zaman zaman(en çokta onu kızdırdığımda) AH KIZIM SENDE ANNE OLUNCA ANLARSIN derdi...
olamadım ANNEM olamadım ama anladım...
Anne olmadan da büyürmüş insan ve anlarmış annelerin yüreğini
Oyuncaklarım,derslerim ve önemsiz dertlerim için seni yorarken, üzerken ANLAYAMADIM SENİ!Güle oynaya evlenip istanbula gelirken de anlayamadım seni..
Benim evden uçuşumdan sonra kimbilir kaç gece uyuyamadın, kaç gün yemek yiyemedin, kaç gün ağladın????birbirimizden habersiz birbirimiz için yıldızlar ve melekler şahitliğinde dualar eşliğinde kaç gece hıçkırarak ağladık...
İlk kez ayrılık düşmüştü aramıza, ne üniversiteyi kazandığımda ayrılmıştım senden ne de işe başladığımda, hep yanıbaşımdaydın bense dizlerinin dibinde...En iyi arkadaşıydık birbirimizin...Senin sayende hayatta hiçbir sıkıntı çekmemişim meğer...
şimdi anlıyorum... seni başka annelerin gözlerinde, sözlerinde ve işlerinde görüyorum ..
ben ANNE olamadım !!!Belki de hiç olamayacağım.. Doya doya yavrum diyemeyecegim demiyorum, kendi çocuklarım olmasa da yavrum, oğlum, kızım derim elbet; okşarım bir bebeği ,öperim doyasıya, sevgimle sarılırım bir çocuğa ama o iki hecelik kelime beni doyasıya sarmalayamayacak, bir minik yürek ANNEM diye sarılamayacak... Annem diyen olmasada anne olamasamda anlıyorum seni CANIM ANNEM!!!
şimdi her düğündeki gelini ,şehit haberlerini, yağmurda bir köşeye sinmiş kediyi , yapayalnız kalan bebekleri gördüğümde yüreğime bir kor düşüyor....
ne diyelim herşeyin hayırlısı olsun biliyor ve inanıyorum ki bunda da bir hayır vardır...
06.02.2009 saat00 Elif
Bir düğün ertesinde kalemimden dökülenler...
Bu güzel gün için biraz fazla arabesk oldu ama paylaşmak istedim sizlerle...
umut sen neler yaptın nasılsın?
gunaydın herkeze,,
canım ben 9.gun yani cuma aksamı hastalandım hsgden mi bilmiyorum bi tuaf oldu bu sefer cok agrılı ve cok yogun ve kahverengi bugun asmye gidecektim ama aydın bey yokmus bugun tekrar arayacagım hangi gun geliyorsa o gune randevu alacagım sen nasılsın?[/QUOTE
oo baya gecikmiş benim hsgden sonra böyle olmamıştı ama haklısın ondan olabilir boşver temizlensin iyice kalan giden ne varsa.tedaviye başlamak için aydın beyin gelmesini mi bekliyeceksin?bu adet dönemi geçicek o zaman.ben iyiyim canım bekliyorum randevumu heyecanla.
günaydın. mutlu umutlu sağlıklı bir hafta siliyorum herkese..
aslında bu adetin 2.gunu baslarım diye düsünüyordum ama aydın bey olmadıgı icin mecburen bekleyecegim aydın bey gelsin bakalım o zaman ne olacak.. biranonce baslamak istiyorum hepimizin hakkında hayırlısı...
randevun 19 mayıstaydı dimi? simdi sana gunler gecmek bilmez
ebru hanım dönmemişmi daha?benim evet 19 mayısta geçmiyor valla günler inşallah gittiğimde kalp atışını duyarım 1 hafta daha beklememiz gerek derse aydın bey deliririm
yalnız haftayı silmişim ben :))))) dileyecekken yanlışlık olmuş. iş yerinde acele yazarken hep yanlış yazıp duruyorum siz anlarsınız idare edersiniz zaten beni dimi :))))
Umut'cum, Aydin Bey 19 Mayisda geliyor. Benim genel olarak gordugum herkese microgynon Dogum kontrol hapi veriyor. Hem yumurtaliklar dinlensin hem de daha kaliteli yumurta olsun diye. Ben reglimin 3. Gunu basladim hap almaya. Istersen sende hemen basla. Obur turlu seni gordugunde onumuzdeki ay hap al diyecek ve bir ay daha sarkacak surec. Yada Ebru hnm ile gorus hemen o yonlendirsin. Pzt crs cuma ve cts oluyor sanirim hastanede. Sadece sabahlari.
Hapi biraktiktan 5 gun sonra kontrol ediyormus. Kimisi de reglisinin 2. gunu gidiyor. Yaklasik ayni gunlere denk geliyor.
Kisacasi canim, daha fazla beklemek istemiyorsan hemen Ebru hnm ile gorusebilirsin.
Opuyorum, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?