Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın Kızlarrr;
Hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorum.
Önce ASM, sonra iş, akşam üzeri görüşmek üzere.
Sevgilerr

günaydın bugun pek aranızda olamayacagım eşime lazımmış pc.
bende temizliğe yardımcı cagırdım, uzun zaman sonra anca buldum yeni birisini lütfen titiz olsun:)
doktora yarın gidecegim(gece 22'de), bugun eşim gidip heyet raporumu alacak, kanamam hala devam ediyor ne kan varmıs bende de:))
bu sefer belki bebişlerin cinsiyetini söyler ne dersiniz bahsi açalım mı şimdiden?
2 kız ,2 erkek?başka seçenek yok malum tek yumurta ikizleri:))
Kızlar inşaallah bu gidişimde güzel bişeyler söyler, yoksa kafayı yiyecegm diye korkuyorum:)
bu arada annesiz çocuklar konusunda sizlerle aynı fikri paylaşıyorum, yapılacak o kadar çok şey var ki inanamazsınız?
ben hafta sonları çocuk esirgeme de gönüllü öğretmenlik yapıyordum(üzülerek söyleyecegim 4-5 haftadır gidemedim ve aklım onlarda) o kadar muhteşem bir duyguki ordaki çocuklarla sohbet etmek beraber ödev yapmak bulmaca çözmek...
Arkadaslar hepinizi öpüyorum akşama görüşmek üzere...

Test gunum 13 u yani persembe gunu, ama fazla merak etmiyorum, icimdeki his cok olumlu degil nedense. Yine de zorla umut yesertmeye calisarak persembeyi bekliyorum.

Gunaydin Utkumm,
ben de 2 sene gonullu ogretmenlik yaptim kimsesiz cocuklara, sonra gittigim yuvadaki cocuklar dagildi, evlenme telasina girdim ve artik gitmeye devam edemedim. Onlarla vakit gecirmek icin sabirsizlandigimi hatirliyorum, cocuklar her yasta ve her zaman muhtesemler.
Bu surecin sonunda ne olacak bilmiyorum ama bu sefer tutmazsa yaz sonu dondurulmuslari deneyip olumsuz olursa evlat edinme prosedurlerine baslamayi dusunuyorum. Olumlu olsalar bile birkac sene sonra yine de evlat edinmeyi cok istiyorum.

ne kadarda güzel yazmışsın. çok çok güzel olmuş. duygulandım. en değerli şey aslında dünyada anne.. inşallah bu yüce harikalar ötesi cefa ile vefa ile karşılıksız duygunun tek yaşandığı muhteşem analık duygusunu Allahım bizlerede tattırır. içim fena oldu şimdi. annesini kaybedenlerede Allah sabırlar versin. umarım hepimiz evlatlarımıza sahip olup sağ sağlim her zaman yanlarında olur onları korur daima sadece severiz. Allahım sevdiklerimizin acısını göstermesin. ayrı da düşürmesin.

günaydın kızlaar neler olmuş neler akşamı kaçırmışım.
utkumm boşver yardımcın titiz olmasada yaptığı kadarı bile yeter:) canım yarın doktora akşam 10 damı gideceksin anlamadım?
kızlar bu arada evlat edinme fikri benim içinde çok çok sıcak bir fikir hatta Allah nasib etsin benim bebeğim olsun ben o şekilde de bir kere daha anne olayım çok isterim ama malesef eşim nedense sıcak bakmıyor bu fikre pek bakalım zamanla değişir belki.bende ara ara ziyaret ediyorum ve inanın parçam onlarla kalıyor yüzlerini gözlerini günlerce silemiyorum gözümden onlarda inşallah onları çok sevicek ailelerine kavuşurlar bir gün.
vanilyacım umutsuz olma nolur biliyorum çok zor ama en azından benim yaşadıklarım belki sana örnek olabilir transferden bir kaç gün sonra tüylerim diken diken olmaya içim ürpermeye başladı ki her adet öncesi dönemde bunu yoğun olarak yaşarım hani sadece göğüs şişmesi kasık krampları olsa sevinicem tüylerim diken diken olup içim ürpermeye başlayınca (bir üşüyüp bir terleme halleri görsen giyinip soyunmaktan yoruluyordum) tamam dedim malesef olmadı üzüldüm biraz tabii ama ümüdimi hiç hiç kaybetmedim hatta hatırlarsın benim pembe hatta biraz kırmızı kanamam oldu başladım ağlamaya hasta oldum diye hani nerdeyse iğnemi bile vurmayacaktım o akşam eşim zorla yapıştırıp yatağa resmen sapladı iğneyi.ben seni kışkırtmak istemem ama perşembeye kadar beklemesende öğrenebilirsin ama sabredebileceksen bekle ben o güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum...
laydbird keyif yapılmıışş oohh biralar patatesler az kaldı arkadaşım son keyifler bunlar sonra gelsin sütler gitsin meyve suları gez gez bool bol gez bu aralar sen iğne olmayacaksın ama ilaç kullanıcaksın herhalde tam bilmiyorum nasıl olucak senin sürecin.
gece sen nasılsın??

umut sen neler yaptın nasılsın?

gunaydın herkeze,,
canım ben 9.gun yani cuma aksamı hastalandım hsgden mi bilmiyorum bi tuaf oldu bu sefer cok agrılı ve cok yogun ve kahverengi bugun asmye gidecektim ama aydın bey yokmus bugun tekrar arayacagım hangi gun geliyorsa o gune randevu alacagım sen nasılsın?

aslında bu adetin 2.gunu baslarım diye düsünüyordum ama aydın bey olmadıgı icin mecburen bekleyecegim aydın bey gelsin bakalım o zaman ne olacak.. biranonce baslamak istiyorum hepimizin hakkında hayırlısı...
randevun 19 mayıstaydı dimi? simdi sana gunler gecmek bilmez

günaydın. mutlu umutlu sağlıklı bir hafta siliyorum herkese..

yalnız haftayı silmişim ben :))))) dileyecekken yanlışlık olmuş. iş yerinde acele yazarken hep yanlış yazıp duruyorum siz anlarsınız idare edersiniz zaten beni dimi :))))

ebru hanım dönmemişmi daha?benim evet 19 mayısta geçmiyor valla günler inşallah gittiğimde kalp atışını duyarım 1 hafta daha beklememiz gerek derse aydın bey deliririm

ebru hanım dönmemişmi daha?benim evet 19 mayısta geçmiyor valla günler inşallah gittiğimde kalp atışını duyarım 1 hafta daha beklememiz gerek derse aydın bey deliririm

bilmem ebru hanımı sormadım hic aydın beye muayene olmak istiyorum ilk degerlendirmeyi o yapsın istiyorum canım
12 gun belirsizlik icinde beklemek en kotusu ona dayandın cok sukur bebegin seninle buna da dayanacagını dusunuyorum az kaldı canım bukadar sabretmenin sonu elbet selamet olacak buna inanıyorum

Umut'cum, Aydin Bey 19 Mayisda geliyor. Benim genel olarak gordugum herkese microgynon Dogum kontrol hapi veriyor. Hem yumurtaliklar dinlensin hem de daha kaliteli yumurta olsun diye. Ben reglimin 3. Gunu basladim hap almaya. Istersen sende hemen basla. Obur turlu seni gordugunde onumuzdeki ay hap al diyecek ve bir ay daha sarkacak surec. Yada Ebru hnm ile gorus hemen o yonlendirsin. Pzt crs cuma ve cts oluyor sanirim hastanede. Sadece sabahlari.
Hapi biraktiktan 5 gun sonra kontrol ediyormus. Kimisi de reglisinin 2. gunu gidiyor. Yaklasik ayni gunlere denk geliyor.

Kisacasi canim, daha fazla beklemek istemiyorsan hemen Ebru hnm ile gorusebilirsin.
Opuyorum, sevgiler

canım beklemek istemiyorum tabi de... ama kafama göre is yapmayayım dedim ya neden ictin ilac sormadan derse diye dusundum ebru hanım da telefonda bilgi vermez herhalde daha once hic gitmedim cunku gel gorelim diyecek bugun de randevu alabilirmiyim ki?bugun 3.gun offff ne yapsam ya hemen hapı alıp icsem mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…