bitince 3 gün sonra adet olacaksın gelirsin o zaman dedi Aydın bey. bu kadar. ilaç her yerde var umut 3,5 tl ye aldım bende üzerinde hergün için işaretli bide hiç kafan karışmıyo yani hangi gün başladıysan takip ediyor takvimli yani :) unutman mümkün değilde gel gelelim ben saatine hiç riayet etmedim iyimi...
bugunden itibaren aynı saatte ic ozaman canım kacıncı gun bugun? cok olmadı daha nasıl olsa
11. yi içecem pek yeni sayılmaz artık..yanlışmı yaptım ne dersin???? niye hiç duymadım ben bunu antibiyotik gibi saatlimiydi yani şimdi bu offffffff........ bir şey olurmu yani. yumurtalar kafalarına göremi takılıyor yani şimdi kontrole alamadımmı ben :) olmadı deyip bir aya daha bekletmez dimi beni..
bilmiyorum ki en iyisi asm yi arayıp bi sor tup bebek hemsiresine kafan rahat olur en azından
yanlış olmuş derse :)... off arasamda aramasamda yanlış olduysa bu ay geçti demektir bu. neyse bakalım öğle arası olmuş yemek yiyeyim kafam çalışsın biraz :) ararım olmazsa. hiç aramadım orayı bir kez gittik o kadar. tüp bebek servisine bağlatacam sanırım hemşire mi bilgi veriyor?
canım ben simdi aradim senin icin sordum hergun aynı saatte alınması gerekir dedi hemsire aynı saatte alınmazsa ara kanamalar olabiliyormus bu da sizi rahatsız edebilir o yuzden duzenli olması gerkir dedi ben kendim icin soruyormus gibi sordum ama bi de sen ara istesen durumunu anlat bosa gidecegini dusunmuyorum sadece ara kanamaları onlemek icin dedi cunku en guzeli kendin konus benim yuzumden paniklemeni istemem
tünaydın kızlar, iyi haftalar.... bu haftayı hatta önümüzdeki 15 günü silmek konusunda ben de katılıyorum size geshenk ve umut...
umutcum bence senin için çok zor olmayacaksa yarın ebru hn'a muayene ol. adetin gecikmesinin ve farklı geçmesinin pek çok sebebi oluyor ve brahmin durumunu en iyi adetin 3. günü kontrol edebiliyorlar... hastaneye gidip gelme sıkıntısı dışında bir şey kaybetmezsin. ilaca başlatacağı kesin ama muayeneye gitme fırsatın varsa bunu kaçırma derim.
ilacı ben de çok düzenli kullanamamıştım. kullanım sırasında eğer o gün saatini kaçırsan da ertesi gün yine eski alman gereken saatte devam ediyorsun.
ay çok teşekkür ederim benim için aramışsın sağolasın.
günaydın kızlaar neler olmuş neler akşamı kaçırmışım.
utkumm boşver yardımcın titiz olmasada yaptığı kadarı bile yeter:) canım yarın doktora akşam 10 damı gideceksin anlamadım?
kızlar bu arada evlat edinme fikri benim içinde çok çok sıcak bir fikir hatta Allah nasib etsin benim bebeğim olsun ben o şekilde de bir kere daha anne olayım çok isterim ama malesef eşim nedense sıcak bakmıyor bu fikre pek bakalım zamanla değişir belki.bende ara ara ziyaret ediyorum ve inanın parçam onlarla kalıyor yüzlerini gözlerini günlerce silemiyorum gözümden onlarda inşallah onları çok sevicek ailelerine kavuşurlar bir gün.
vanilyacım umutsuz olma nolur biliyorum çok zor ama en azından benim yaşadıklarım belki sana örnek olabilir transferden bir kaç gün sonra tüylerim diken diken olmaya içim ürpermeye başladı ki her adet öncesi dönemde bunu yoğun olarak yaşarım hani sadece göğüs şişmesi kasık krampları olsa sevinicem tüylerim diken diken olup içim ürpermeye başlayınca (bir üşüyüp bir terleme halleri görsen giyinip soyunmaktan yoruluyordum) tamam dedim malesef olmadı üzüldüm biraz tabii ama ümüdimi hiç hiç kaybetmedim hatta hatırlarsın benim pembe hatta biraz kırmızı kanamam oldu başladım ağlamaya hasta oldum diye hani nerdeyse iğnemi bile vurmayacaktım o akşam eşim zorla yapıştırıp yatağa resmen sapladı iğneyi.ben seni kışkırtmak istemem ama perşembeye kadar beklemesende öğrenebilirsin ama sabredebileceksen bekle ben o güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum...
laydbird keyif yapılmıışş oohh biralar patatesler az kaldı arkadaşım son keyifler bunlar sonra gelsin sütler gitsin meyve suları gez gez bool bol gez bu aralar sen iğne olmayacaksın ama ilaç kullanıcaksın herhalde tam bilmiyorum nasıl olucak senin sürecin.
gece sen nasılsın??
laydbird bu arada ben evlendikten sonra hiç kontrol hapı kullanmadım ama riskli durumlarda hep ertesi gün hapı içtim haklısın şimdi düşününce gülermisiin ağlarmısın evde ilk yardım çantasında dururdu hep bir ertesi gün hapı.
umut iyki sormuşum sen naptın diye sevindim başlamama ebru hanıma bence görün randevu al mutlaka dönüncede aydın bey devralır zaten geç kalmadığın çok iyi oldu.
ilacı bende düzenli kullanmaya çalışmıştım ama aksamalarda sorun olacağını düşünmüyorum tedavide kullandığımız iğneler kadar dakik olmaması sorun yaratmaz bence stres yapmayın arkadaşlar sadece düzenli alınması öneriliyor o kadar.
gece olumlu yaklaşımın süper nolur böyle devam et ayaklanma arkadaşım yat biraz dayan aç tvyi oyalamaya çalış kendini.
benimde eski sezeryan dikişlerim zorlamıştı biraz transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?