Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ladyybird canım uyardıgın icin tesekkur ederim biraz once asm yi aradım ebru hanım cıkmıs ama tup bebk hemsiresi ile gorustum durumu anlattım o da once dk hapı kullanmam gerektigini soyledi vakit kaybetmeyin dedi ilacınız bitince de ilk adetininizin ilk gunu gelirsiniz aydın bey ona gore degerlendirme yapar dedi kısaca simdi eczaneye gidiyorum ilac almaya ben izmit merkezde degilim umarım bu civarda bulurum bu hapı. ilacın saati onemli mi siz saat kacta iciyorsunuz?

Hergun ayni saatte alman gerekiyor sadece. Aksam yemekten sonra aliyorum ben. 8-10 gibi ideal.
Ilk evlenirken dr.a gidip kontrol icin ilac istemistim. O demisti aksam ustu ic diye. Sabah alip gece sevisirsen etkisi azalabilir demisti. Simdi hem bu hareketimi hem de doktorun uyarisini aci bir gulumsemeyle hatirliyorum.

Umut'cum ilaci bence kolayca bulursun. Zaten cok ucuz birsey. 2 tl mi 4 tl mi hatirlayamadim simdi.
Hemsirenin dedigi gibi ilk gun kontrole gelirsin ama bence tanismak icin o kadar bekleme. 19 mayis sonrasina randevunu al, gorus. Ilaca basladigini tum hikayeni vs anlat.
Hadi hayirli olsun simdiden.

ya kıslar ben saatli içilecek diye bilmiyordum bunu bir gün ilacı evde unutmuşum hatta geç saatte içtim gece nerdeyse ertesi gün öğleden sonra aldım ama hiç saatelerine dikkat etmiyorum yani. yanlışmı yaptım kimse demedi bana böle bişi. hergün bi tane dendi sadece

bitince 3 gün sonra adet olacaksın gelirsin o zaman dedi Aydın bey. bu kadar. ilaç her yerde var umut 3,5 tl ye aldım bende üzerinde hergün için işaretli bide hiç kafan karışmıyo yani hangi gün başladıysan takip ediyor takvimli yani :) unutman mümkün değilde gel gelelim ben saatine hiç riayet etmedim iyimi...

sagolun kızlar bugun ilk ilacımı icecegim ama ldyycim sana katılıyorum aydın bey gelince ben yinede giderim bi gorusurum ayyy heyecanlandım simdi...

bugunden itibaren aynı saatte ic ozaman canım kacıncı gun bugun? cok olmadı daha nasıl olsa

bugunden itibaren aynı saatte ic ozaman canım kacıncı gun bugun? cok olmadı daha nasıl olsa

11. yi içecem pek yeni sayılmaz artık..yanlışmı yaptım ne dersin???? niye hiç duymadım ben bunu antibiyotik gibi saatlimiydi yani şimdi bu offffffff........ bir şey olurmu yani. yumurtalar kafalarına göremi takılıyor yani şimdi kontrole alamadımmı ben :) olmadı deyip bir aya daha bekletmez dimi beni..

bilmiyorum ki en iyisi asm yi arayıp bi sor tup bebek hemsiresine kafan rahat olur en azından

bilmiyorum ki en iyisi asm yi arayıp bi sor tup bebek hemsiresine kafan rahat olur en azından

yanlış olmuş derse :)... off arasamda aramasamda yanlış olduysa bu ay geçti demektir bu. neyse bakalım öğle arası olmuş yemek yiyeyim kafam çalışsın biraz :) ararım olmazsa. hiç aramadım orayı bir kez gittik o kadar. tüp bebek servisine bağlatacam sanırım hemşire mi bilgi veriyor?

canım ben simdi aradim senin icin sordum hergun aynı saatte alınması gerekir dedi hemsire aynı saatte alınmazsa ara kanamalar olabiliyormus bu da sizi rahatsız edebilir o yuzden duzenli olması gerkir dedi ben kendim icin soruyormus gibi sordum ama bi de sen ara istesen durumunu anlat bosa gidecegini dusunmuyorum sadece ara kanamaları onlemek icin dedi cunku en guzeli kendin konus benim yuzumden paniklemeni istemem

tünaydın kızlar, iyi haftalar.... bu haftayı hatta önümüzdeki 15 günü silmek konusunda ben de katılıyorum size geshenk ve umut...

umutcum bence senin için çok zor olmayacaksa yarın ebru hn'a muayene ol. adetin gecikmesinin ve farklı geçmesinin pek çok sebebi oluyor ve brahmin durumunu en iyi adetin 3. günü kontrol edebiliyorlar... hastaneye gidip gelme sıkıntısı dışında bir şey kaybetmezsin. ilaca başlatacağı kesin ama muayeneye gitme fırsatın varsa bunu kaçırma derim.

ilacı ben de çok düzenli kullanamamıştım. kullanım sırasında eğer o gün saatini kaçırsan da ertesi gün yine eski alman gereken saatte devam ediyorsun.

ay çok teşekkür ederim benim için aramışsın sağolasın.

bugun ladybird sagolsun uyarınca hemen aradım randevu almak icin ama ebru hanım cıkmıs bugun 3.gundu ve kanamam cok azaldı kacırdım fırsatı yani ama onumuzdeki hafta gidecegim

iyiyim canım. hiçbir belirti, hiçbir şikayetim yok. öyle olunca da biraz garip geliyor açıkçası sapasağlam bir insan olarak böyle yatmak. bugün biraz ayaklanırım herhalde...

vanilya lütfen bu kadar umutsuz olma. ben de çok coşkulu bir umut taşımıyorum şu anda kendi adıma. hatta tuhaf bir duyarsızlık haline teslim olacağım bıraksam kendimi... ama bırakmıyorum... aklımda hep o ultrasondaki görüntü, elim sürekli karnımda ve ben hala onların orada olduğunu biliyorum ya bu bile çok güzel... lütfen sen de şu anda karnında bir hayatın başlamak üzere olduğu fikrine yoğunlaştır kendini...

bu arada benim miyom transfer işini baya bir zorlaştırdı. senin miyom için aydın bey herhangi bir şey söylemiş miydi geshenk?

umut iyki sormuşum sen naptın diye sevindim başlamama ebru hanıma bence görün randevu al mutlaka dönüncede aydın bey devralır zaten geç kalmadığın çok iyi oldu.
ilacı bende düzenli kullanmaya çalışmıştım ama aksamalarda sorun olacağını düşünmüyorum tedavide kullandığımız iğneler kadar dakik olmaması sorun yaratmaz bence stres yapmayın arkadaşlar sadece düzenli alınması öneriliyor o kadar.
gece olumlu yaklaşımın süper nolur böyle devam et ayaklanma arkadaşım yat biraz dayan aç tvyi oyalamaya çalış kendini.
benimde eski sezeryan dikişlerim zorlamıştı biraz transferi

laydbird bu arada ben evlendikten sonra hiç kontrol hapı kullanmadım ama riskli durumlarda hep ertesi gün hapı içtim haklısın şimdi düşününce gülermisiin ağlarmısın evde ilk yardım çantasında dururdu hep bir ertesi gün hapı.

ilk yardım çantasında hem de :)) gerçekten bu halimiz pek bir trajikomik... biz de çoook uzun yıllar korunma konusunda çok hem de çok hassas davrandık. böyle olunca onca yıl hiçbir kaza olmamasından da şüphelenmedik üstelik saf gibi. :) şimdi ben de buruk bir gülümsemeyle hatırlıyorum zaman zaman yaşadığımız "eyvah..ya hamile kalırsam" paniğini...

evet canım bu tedaviye benim gibi apar topar baslayan yoktur herhalde neyseki basladım 1 ay daha atacaktı degilse... laddycim sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…