gunaydın hanımlar hepinizin tedavileri hayılrı olsun allah kucagınıza almayı nasip etsin ASM fiyatlar nedir bana bilgi verebilirmisiniz çider üyesiyim... aydın hocadan memun kaldınızmı sevgiler
sağlıklı neşeli bir gün geçirmeniz dileğiyle günaydın.
hanımlar çok tşk ediyorum cevaplarınız için güzel bir dün diliyorum sevgiyle kalın allah bebeişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin
gunaydın kızlar,
hepinize guzel mutlu bi gun diliyorum
lady tasınma konusunda ihtiyacın oldugunda haber ver yeter aysegulun deyimiyle zıplarız yanına yeterki senin icin rahat olsun stres yapma bu arada haziran programını begendim ellerine saglık.. aslında kullanıcı bilgilerimizin oldugu yerde sadece o forum uyelerine gorunmek kaydıyla cicek isimleri yerine durum bilgisi yazsaydı ne guzel olurdu dimi herkez durumunu guncellerdi ve utkummu yormazdık liste icin
aysegul ikizler sakın gozunu korkutmasın cunku ben senin 2 kız annesi olacagını dusunuyorum (bunu sen bu foruma ilk yazdıgında hissetmistim)
sancux, utkumm forumumuzun ikiz anneleri siz nasılsınız? utkumm randevu bugun sabah 10:30 muydu? aklımda oyle kalmıs yanlıssa kusura bakma hersey yolunda gidecek ve guzel haberlerle geleceksin insallah
mystry, geshenk, gece.. umarım sizde iyisinizdir.
umutcum sen ne temiz kalplisin bak. önerdiğin şeyin bir örneği olarak panadol gelmiş foruma. onda çiçek adı yerine mesaj yazıyor. demek söylediğin şe olabiliyor ama tabi sadece bizim foruma değil cümle aleme duyurmak kaydıyla :)
bu çiçek adları mesaj sayısına göre mi. şahsen ben çiçek olarak da papatyada kalmak istiyorum forum yönetimine dilekçe versem olmaz mı :)
13'ü yani perşembe günüydü. İnşallah perşebe güzel haberle gelir...
kızlar ben zaten çişliydim valla bilgisayarımı alıp lavobodamı çalışsam inanın zor yetişiyorum wcye az önce pantolunumu parçalamak suretiyle çıkardım valla
kızlar ben zaten çişliydim valla bilgisayarımı alıp lavobodamı çalışsam inanın zor yetişiyorum wcye az önce pantolunumu parçalamak suretiyle çıkardım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?