Aydın Arıcı ile ilgili bilgisi olan ya da tedavi olan varsa bilgi verebilirmi şimdiden herkese teşekkür ederim.
Umut'cum ilaci bence kolayca bulursun. Zaten cok ucuz birsey. 2 tl mi 4 tl mi hatirlayamadim simdi.
Hemsirenin dedigi gibi ilk gun kontrole gelirsin ama bence tanismak icin o kadar bekleme. 19 mayis sonrasina randevunu al, gorus. Ilaca basladigini tum hikayeni vs anlat.
Hadi hayirli olsun simdiden.
gunaydın kızlar,
hepinize guzel mutlu bi gun diliyorum
lady tasınma konusunda ihtiyacın oldugunda haber ver yeter aysegulun deyimiyle zıplarız yanına yeterki senin icin rahat olsun stres yapma bu arada haziran programını begendim ellerine saglık.. aslında kullanıcı bilgilerimizin oldugu yerde sadece o forum uyelerine gorunmek kaydıyla cicek isimleri yerine durum bilgisi yazsaydı ne guzel olurdu dimi herkez durumunu guncellerdi ve utkummu yormazdık liste icin
aysegul ikizler sakın gozunu korkutmasın cunku ben senin 2 kız annesi olacagını dusunuyorum (bunu sen bu foruma ilk yazdıgında hissetmistim)
sancux, utkumm forumumuzun ikiz anneleri siz nasılsınız? utkumm randevu bugun sabah 10:30 muydu? aklımda oyle kalmıs yanlıssa kusura bakma hersey yolunda gidecek ve guzel haberlerle geleceksin insallah
mystry, geshenk, gece.. umarım sizde iyisinizdir.
merhabalar gerçi bir üsttekini alıntı yapacaktım olmadı neyse gülerek okuyorum yazıları..kızlar ladybird'ün eczacısının söyledigi gibi mycrogynon sevişgenlikte saatle ilgili oluyor:) bizim durumlar malum sabah akşam sevişsek gene de korunmaya ihtiyacımız yok biz sadece tedavimiz için alıyoruz..
bu arada ben hastanede yatarken stajer hemşire kızlar gelip anket yapıyorlar..
yaşımız, eğitimm durumumuz, geçirdigimiz hastalıklar vsssss...
ve sıra bir diger soruya geldi
hangi conservative yöntemi kullanıyorsunuz dedi kızcagız , baktım yüzüne hiç birisini hi gerek kalmadı ki dememle hep beraber koptuk:))
Selam
Benim daha dokuz haftalık ama karnım çok büyüdü.Önden gidiyor saklamak ne mükün dolayısı ile herkez erkenden öğrendi.Tecrübeli anneler sansux utkummm sizde durum neydi. Yani ilaçlardan mı bu kadar hamile karnı anlamadım
merhaba arkadasım bu sayfa tamamen Sayın Aydın beyin hastalarından olusmakta gördüğün gibi 289. sayfayqa gelmişiz birinci sayfadan itibaren okursan kafandaki bütün sorular cevaplanır ...
kizzlaarrr,
Nasilsiniz bakayim? Haberler iyi oldugunuzu gosteriyor.
Grapes yoktun bir suredir. Bitmis haplar. Super. Regl oldun mu? Benim de dun bitti aslinda ama uc gun ekstra alacagim. Benim seyehatlerin arasina sikistirmak icin. Yalniz Ebru hnm 1-1,5 saat kalip cikiyormus hastaneden. Ona yetisemiyorum Nuri Bey kontrol edecek beni. Estrofem kullanacagim.
Bu arada smear sonucunu ogrendim. Negatif cikmis ama yanina reaktif bisiler yazmislar. Malum yorumlayacak dr da yok su anda.Neyse kotu bisi degildir herhalde.
Sabah vize gorusmesi icin erkenden konsolosluga gidecegim, ogleden sonrada hoop Bodrum :))
Haftasonu gunes deniz) tabi hapi persembe birakiyorum hemen regl olmam umarim yoksa deniz kismi hayal olacak. Eve gidip valiz yapacagim.
Hepinizi cok opuyorum. Arada takip ederim gelismeleri.
Utkumm'un bugun randevusu gec saatteydi, onun haberini almak lazim. Sonra vanilya hic girmemis galiba bugun. Test icin bekliyor mu acaba??
Neyse ben takip ederim uzaktan sizi. Opuyorum.
Sevgiyle kalin.
Ladyy Canım,
Sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. Bodrum'a gitt dinlen, eğlenn... bebeğine hazırr, bombaa gibi geri gel tamam mı:)))
Selam
Benim daha dokuz haftalık ama karnım çok büyüdü.Önden gidiyor saklamak ne mükün dolayısı ile herkez erkenden öğrendi.Tecrübeli anneler sansux utkummm sizde durum neydi. Yani ilaçlardan mı bu kadar hamile karnı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?