Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Aydın Arıcı ile ilgili bilgisi olan ya da tedavi olan varsa bilgi verebilirmi şimdiden herkese teşekkür ederim.

Aydın Arıcı ile ilgili bilgisi olan ya da tedavi olan varsa bilgi verebilirmi şimdiden herkese teşekkür ederim.

merhaba arkadasım bu sayfa tamamen Sayın Aydın beyin hastalarından olusmakta gördüğün gibi 289. sayfayqa gelmişiz birinci sayfadan itibaren okursan kafandaki bütün sorular cevaplanır ...

merhabalar gerçi bir üsttekini alıntı yapacaktım olmadı neyse gülerek okuyorum yazıları..kızlar ladybird'ün eczacısının söyledigi gibi mycrogynon sevişgenlikte saatle ilgili oluyor:) bizim durumlar malum sabah akşam sevişsek gene de korunmaya ihtiyacımız yok biz sadece tedavimiz için alıyoruz..
bu arada ben hastanede yatarken stajer hemşire kızlar gelip anket yapıyorlar..
yaşımız, eğitimm durumumuz, geçirdigimiz hastalıklar vsssss...
ve sıra bir diger soruya geldi
hangi conservative yöntemi kullanıyorsunuz dedi kızcagız , baktım yüzüne hiç birisini hi gerek kalmadı ki dememle hep beraber koptuk:))

Hepinize iyi akşamlarrrr,
Ben gayet iyiyim.. Eşimin ofisten gelmesini bekliyorum.. Akşam yemeğii ve akabinde de 21.00'de iğneemm..
Yarın sabah da Ebri Hanımla randevuu:))
Bakalım neler yazmışssınızzz.

Utumcuğum;
İnşallah canım.. Vallahi iki kız annesi olursam kocam dünyanın en mutlu erkeği olur.. Düşünsenize evde peşinde dolanıp duran 3 kızz..

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Pekii tedavi süreci sırasında herhangi bir yasak koydular mı?

Öğrensinler canım..
Çookk eskilerde insanlar hamileliklerinden utanırlardı..
Sonraraları anası belli babası belli diye utanmaktan vazgeçtiler..
Şimdilerde göbeklerini gere gere gururla dolaşıyorlar
Bizzlerse çok uzun zamandır bekleyerek, zorluklarla anne olacağımız için diğer hamilelerden çok farklıyız..
Kendi kendimize nazar değdireceğiz diye bile korkuyoruz..
Sen çok cici bir anne olacaksın, o çok büyüdü dediğin karnın kimbilir ne kadar güzel yakışıyordur sana.. :)))

Mystrryy;
Hamilelikte sıvı tüketimi çok önemli.. Bak konusu açılmışken, hepimize faydalı olması açısından bir kaç yazıdan aldığım parçaları sizinle paylaşıyorum..
Hamileliğin sonlarına doğru gebelerin kan hacmi yaklaşık 1.5 katına çıkar. Hamilelik döneminde solunum yolu ile akciğerlerden kaybedilen su miktarı da hamilelik öncesine göre daha fazladır. Bebeğinizin içinde bulunduğu amniyon sıvısı her 3 saatte bir kendini yenilemektedir. Yetersiz su alımına bağlı dehidrasyon durumunda amniyon sıvısının miktarı azalabilir.
Erken doğum tehdidi tedavisinde ilk yapılan işlemin damar yolu açarak sıvı verilmesi olduğunun hatırlanması sıvı alımının önemini belirtmek açısından dikkat çekicidir. Çoğu zaman hafif kasılmalar sadece sıvı verilmesi ile kaybolur gider.
Besin maddelerini ve oksijeni kan yolu ile bebeğe taşıyan sudan başkası değildir. Su aynı zamanda hamilelikte sık görülen ve erken doğum ile düşüklere neden olabilen idrar yolu enfeksiyonlarının önlenmesinde de aktif rol alır. Yeteri kadar su içerseniz idrarınız seyrelmiş olur ve enfeksiyon şansınız artar.
Su içmek için susamayı beklememek gerek. 'Anne adayları her öğünde mutlaka bir bardak su içmeli. Sabah kalktıktan sonra öğlen yemeğine kadar en az 2 bardak, aynı şekilde öğlen ve akşam üzeri arasında da iki bardak su içmeliler. Yatmadan önce mutlaka bir bardak su içme alışkanlığı edinin. Abur cubur yemek yerine su içmeyi deneyin. Gazete okurken ya da televizyon seyrederken su için. Suyun tadından ya da tatsızlığından hoşlanmıyorsanız içine bir iki damla limon ya da portakal suyu ekleyerek tatlandırmayı deneyin.
Özellikle bol su tüketimi idrar yolu enfeksiyonu, oligohidramnios (bebeğin amnion sıvısının normalden az oluşu), erken doğum eylemi, solunum yolu enfeksiyonları, kabızlık, ishal gibi pek çok durumda koruyucu veya tedavi edici olabilir.

Yani şekerimm sıklıkla tuvalete de gitsen, tutmak çok zor olsa da: bu su ıÇıLECEKK:)))
Hem senin hem bebişinin sağlığı için çok önemli..
Ben çok uzun yıllardır her gün en az 3,5-4 lt civarında su tüketirim.. ıçtiğim diğer sıvılar (kahve, bitki çayları, meyva suları, soda) hariç.. Artık bardak bardak içmem mümkün değil, her türlü nezaket kurallarını bir kenara bırakarak dikiyorum 1,5 litrelik şişeyi kafama:))) Bir içmeye gör, içtikçe içesi geliyor insanın.. Tabiii içtikten en fazla yarım saat sonra mutlaka boşaltma sistemim devreye giriyor, tutmak ne mümkün:)) Kaçırsam da sorun yok zati:)) Çünkü bol sıvı tükettiğim için idrarımın rengi berrak, su gibi:))
Sadece yola çıkmadan 1 saat önce su içmeyi bırakıyorum ve tuvalete uğramadan dışarı çıkmıyorum..
Bu günün slagonu:
""Su içelimmm, su içmeyi teşvik edelimmm, bebeklerimiz de biz de sağlıklı olalım arkadaşlarr""

merhaba arkadasım bu sayfa tamamen Sayın Aydın beyin hastalarından olusmakta gördüğün gibi 289. sayfayqa gelmişiz birinci sayfadan itibaren okursan kafandaki bütün sorular cevaplanır ...

Evet evet hepimiz Sn Aydın beyin hastası'yız... Çok severiz kendisini ve her ortamda kendisinden sayın diye söz ederiz. ilahi utkumcum :))) hatta bu utkumcuğumuzu da ikiz anası etmiştir Sn Arıcı ve darısı başımıza diyerek sıramızı beklemekteyiz biz de...

utkummm opuyorumnanaktan hadi git gel dr'a da güzel haberlerle gel canım :))

Ladyy Canım,
Sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. Bodrum'a gitt dinlen, eğlenn... bebeğine hazırr, bombaa gibi geri gel tamam mı:)))

Selam kizlar bugun hic yazamadim genelde yattim hep kitap falan okudum.
Keyifler iyi masallah hepinizde Allah nazarlardan saklasin.

Aysegulcum gecmis olsun buyuk birsey atlatmissiniz esinin cani sıkılmıstir dolayisiyla seninnde ama sonu kotu olmamis.

Utkumm cnm neden bu kadar geç saatte kontrole gidiyorsun ama guzel haberlerle donersin insallah.

Ladybirdcum hadi bakalim bodrum yolcusu kalmasin:))) iyi dinlen eglen arkadaşim.

vanilya cnm burdasin galiba gecmisi mi okuyorsun?
Sen nasilsin nasil geciyor bekleme sureci ?
az kaldi ama, insallah seninle birlikte sevineceğiz persembe gunu burda.

Mystry tuvalet sorunu bende hala devam ediyor surekli tuvaleti ziyaret halindeyim geceleri uykumda bolunuyor surekli.
Ama su icmek cok onemli Nuri bey de gunde en az 2 litre ic diyor.

Gececim seninde az kaldi aslinda en zor kismi da bu bekleme sureci ama sonucu guzel olunnca oyle bir degiyorki.
19 mayista da senin icin sevinecegiz insallah.
Agri falan var mi?

benimde karnim tedavi surecinde başladi hic sonmedi hamile kalinca da malum devam etti.
Ilaclar sisirdi tabi ama biraz kisinin vucut yapisina gore degisiyor.
Benim ic karnim dar dolasiyla direkt karnim cikiyor.
6 aylik hamile gibiyim.
Kilo aldin mi peki cnm? Ben su an 65 civarlarindayim tedaviye baslamadan once 59 kiloydum igneler sayesinde 3 kilo aldim 62 kilo ile hamilelige adim attim. Şimdiden 6 kilo fazlam oldu o da sadece gobekte:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…