Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ay koptum ben bugün bu muhabbete mystryy... lazımlık al yanına yada hasta bezi takıver arada değiştirirsin. sırnaşık şey

uzakta gece çoook uzakta sorma gidiyorum dönerken gene geliyor tik oldu sanırsam ayy fena oldum bak gene geldi.

yok yok kesinlikle hamilelik izni 9+3.5 ay olmalı. İnsan hamileliğini güzel güzel evinde yaşamalı. huzur içinde büyümeli karnındaki yavrusu...

yok yok kesinlikle hamilelik izni 9+3.5 ay olmalı. İnsan hamileliğini güzel güzel evinde yaşamalı. huzur içinde büyümeli karnındaki yavrusu...

valla ne iyi olur.. sen bu tür konulardan adaylığını koy ben arkandayım.. oylarım sana :))

Herkese Merhaba birkaç gündür yazamıyorum sadece hızlıca yazılanları okuyorum herkes iyi çok güzel

Mysrtyy doktoruma akupunturu sordum hamile hastaları olduğunu söyledi gidebilirmişsin, ben gittiğim merkezim internet sitesini gönderiyorum drebruakupunktur benim doktorum Berna Hn.

Benim doğum kontrol hapı bitti hafta sonu maratona başlıcaz artık :)

Ladyybird seninde ilacın bitecekti bu günlerde değilmi?

çook teşekkür ederim bilgi için araştırıcam hemen seninde hayırlı olsun şimdeden inşallah hemen hasta olursun:))

Selam
Benim daha dokuz haftalık ama karnım çok büyüdü.Önden gidiyor saklamak ne mükün dolayısı ile herkez erkenden öğrendi.Tecrübeli anneler sansux utkummm sizde durum neydi. Yani ilaçlardan mı bu kadar hamile karnı anlamadım

nilsucum sen en azından maşallah 9 haftalıksın benim daha ortada fol yok yumurta yok ama maşallah karnım fena daha 5 haftalığım asıl soru bu normalmi?

ikizmiydi senin ?

nilsucum sen en azından maşallah 9 haftalıksın benim daha ortada fol yok yumurta yok ama maşallah karnım fena daha 5 haftalığım asıl soru bu normalmi?

büyüsün büyüsün göbişler bebişler rahat etsin
ne tatlı görüneceksiniz ben bayılıyorum hamilelere çok güzelleşiyorlar :)

kizzlaarrr,
Nasilsiniz bakayim? Haberler iyi oldugunuzu gosteriyor.
Grapes yoktun bir suredir. Bitmis haplar. Super. Regl oldun mu? Benim de dun bitti aslinda ama uc gun ekstra alacagim. Benim seyehatlerin arasina sikistirmak icin. Yalniz Ebru hnm 1-1,5 saat kalip cikiyormus hastaneden. Ona yetisemiyorum Nuri Bey kontrol edecek beni. Estrofem kullanacagim.

Bu arada smear sonucunu ogrendim. Negatif cikmis ama yanina reaktif bisiler yazmislar. Malum yorumlayacak dr da yok su anda. Neyse kotu bisi degildir herhalde.

Sabah vize gorusmesi icin erkenden konsolosluga gidecegim, ogleden sonrada hoop Bodrum :))
Haftasonu gunes deniz ) tabi hapi persembe birakiyorum hemen regl olmam umarim yoksa deniz kismi hayal olacak. Eve gidip valiz yapacagim.

Hepinizi cok opuyorum. Arada takip ederim gelismeleri.
Utkumm'un bugun randevusu gec saatteydi, onun haberini almak lazim. Sonra vanilya hic girmemis galiba bugun. Test icin bekliyor mu acaba??

Neyse ben takip ederim uzaktan sizi. Opuyorum.
Sevgiyle kalin.

oohh nolur hiç bir şey düşünmeden yap tatilini keyif yap denize gir hepimiz için dinlen eylen öpüyoruz çookk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…