Çokk güzell.. Güzel bir tatil de her ikinize çok iyi gelecek..
Evet bizim ilk denememiz..
canım nasılsın morelin saglıgın az kaldı sanırım sonuç gününe umarım olumlu sonucun olur bu arada aynı yaştayız bende salı günü kese görmeye gidecegim heycanda var gerçekten hamilelik varmı keseyi görmeden inanamıyacagım her aşamaları zor bu durumun sevgiyle kal..
günaydın kızlar merak ettim sizi :)
tansiyonum düşük biraz 9-5 gidip yatmalıyım kendimi çok güçsüz hissediyrm
canım nasılsın morelin saglıgın az kaldı sanırım sonuç gününe umarım olumlu sonucun olur bu arada aynı yaştayız bende salı günü kese görmeye gidecegim heycanda var gerçekten hamilelik varmı keseyi görmeden inanamıyacagım her aşamaları zor bu durumun sevgiyle kal..
Günaydınn Kızlarrr;
Yeni bir güne daha merhaba dedik.. Bugünü bitirdiğimizde bende 7.günü bitirmiş olacağım..
Hepimizin günü güzel olsunnn
Evettt çok iyi oldu bunu söylemen.. Çünkü her iki kalçam da mosmor.. Eşim morlukları görünce bile fena oluyor, kimbilir ne acıyordur diye.. Bende amannn tutunsunlar da hiç acımıyor hiç diyorum.. Bizde lasonil sürdük önceki akşam, ama ertesi gün farkettik ki son kullanma tarihi geçmiş, eşim dün akşam gelirken yeni alacaktı unutmuş, sonra nöbetçi eczaneden alayım dedi ben izin vermedim. Bugün lasonil için eczaneye uğrayacak zaten alkol de alır. Benim popo fena kızlar..
Çok az kaldı Ayşelcüm biraz daha sabret tam gününde yaptır.
Beklemeye deyecek sonucu:)
Bak aynı dakikalarda yazmısız birbirimize..
Ben gayet iyiyim canım..
Sende sevgiyle kal
Kızlar ;
Transfer sonrasından test gününe kadar vücudunuzda neler oldu benimle paylaşırmısınız.. Herkesin bünyesi farklı tabii. Hani kiminde leke, kiminde kanama, kiminde kasık ağrısı, kiminde bel ağrısı, kiminde de hiç bir belirti olmayabiliyormus..
Benim sadece vücudumun her bölgesinin şiştiğini söyleyebilirim. Gaz mevcut.. Ama devamlı beslenmek ve hiç hareket etmeden yatmak doğal olarak gaz sıkıntısı yaratır zaten.
Gögüslerim çatlatma iğnesi yaptığım akşamdan bu yana çok dolgunlaştı ve hassas, uçları da acıyor.
Ne bel, ne kasık, ne de başka türlü hiç ağrım yok.. Bu kadar..
Sizlerin nasıldı? Gerçi Utkumm - Sancux ve Ladyy'nin ilk sayfalarda transfer sonrasını okudum..
Yine de merak ediyoyumm
görüceksin canım inşallah bende salı günü aydın beye gidicem:)
Evett canım bu hafta bitti bugün, yarın da hafta sonu göz açıp kapayana kadar geçecek.. Eeeee ne kaldı ki test günüme :)))))
Tam gününde yaptıracağım canım..
Yaaa bugün benim eşim de kalkamadı yataktan bi türlü, niye böyle oldum dedi durdu.. Gonca Ablam da çok zor kalkmış kazıdım kendimi yataktan diyor, annemle konuştuk az evvel telefonla onlar da çok zor kalkmışlar bugün..
Allag allaggg
Hadi Utkumm yeni operasyon geçirdi, sen hamilesin bizimkilere ne oluyor anlamadım.
Benim pek agrım ve belirtim olmadı aslında. Sadece karnım çok şişti, göğüslerimde hassasiyet vardı. Son günlerde de adet agrılarına benzer ağrılarım oldu hatta adet sivilcem bile çıkmiştı.
Panadol Merhaba;
Nasıl geçiyor günler, neler hissediyorsun, ayın 1'ine çook az kaldı...
Sivilce mi sırnaşık şey
Senin transfer sonrası dönemlerinizi dün akşam okudum canım...
Arada vakit bulunca eski yazdıklarımıza sööyle bi bakıyorum.. Her seferinde gözümden kaçan detaylar olduğunu görüyorum.. Bi de çok keyifli oluyor geri dönüp okumak..
canım trasferden sonra bende hiç ama hiç belirti yoktu hatta olmadıgı gözüyle bakıyodum son 2 gün ilaçları bile içmedim olmadı diye her zamankinden daha saglıklıydım agrı sızı olmayınca 10 gün idrar testi yapmıştım negatifti 12 günü kan testi yaptırdım 110,16 çıkmıştı ben inanamadım nedense pozitif olmasına ilk denememdi tecrübemde yoktu sanırım belirti aramamak lazımmış bu durumda kendine dikkat et..
evet canım ya aynı anda yazmışız:))) iyi olmana sevindim sadece evde dinlenmek sıkıyor beni yatmaya yuvarlanmayı alışık olmamdıgım için kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?