Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Çokk güzell.. Güzel bir tatil de her ikinize çok iyi gelecek..
Evet bizim ilk denememiz..

canım nasılsın morelin saglıgın az kaldı sanırım sonuç gününe umarım olumlu sonucun olur bu arada aynı yaştayız bende salı günü kese görmeye gidecegim heycanda var gerçekten hamilelik varmı keseyi görmeden inanamıyacagım her aşamaları zor bu durumun sevgiyle kal..

Bak aynı dakikalarda yazmısız birbirimize..
Ben gayet iyiyim canım..
Sende sevgiyle kal

günaydın kızlar merak ettim sizi :)
tansiyonum düşük biraz 9-5 gidip yatmalıyım kendimi çok güçsüz hissediyrm

Utkumm merhaba canım tekrar geçmiş olsun.
Bende bu sabah kalkamadım bir türlü yataktan, benim tansiyonum hep düşük zaten 9-5 pek geçmez.

görüceksin canım inşallah bende salı günü aydın beye gidicem:)

Canım bence lasonil kullanma nede olsa ilaç. Hamilelikte ilaç kullanımına dikkat etmek gerekiyor.

Çok az kaldı Ayşelcüm biraz daha sabret tam gününde yaptır.
Beklemeye deyecek sonucu:)

Evett canım bu hafta bitti bugün, yarın da hafta sonu göz açıp kapayana kadar geçecek.. Eeeee ne kaldı ki test günüme :)))))
Tam gününde yaptıracağım canım..
Yaaa bugün benim eşim de kalkamadı yataktan bi türlü, niye böyle oldum dedi durdu.. Gonca Ablam da çok zor kalkmış kazıdım kendimi yataktan diyor, annemle konuştuk az evvel telefonla onlar da çok zor kalkmışlar bugün..
Allag allaggg
Hadi Utkumm yeni operasyon geçirdi, sen hamilesin bizimkilere ne oluyor anlamadım.

Benim pek agrım ve belirtim olmadı aslında. Sadece karnım çok şişti, göğüslerimde hassasiyet vardı. Son günlerde de adet agrılarına benzer ağrılarım oldu hatta adet sivilcem bile çıkmiştı.

Havadan olabilir insanların üzerinde bahar yorgunluğu oluyor.

Grapescim cnm bende yarın için ve diğer tüm aşamaların için şans diliyorum umarım herşey yolunda gidecek.

Sivilce mi sırnaşık şey
Senin transfer sonrası dönemlerinizi dün akşam okudum canım...
Arada vakit bulunca eski yazdıklarımıza sööyle bi bakıyorum.. Her seferinde gözümden kaçan detaylar olduğunu görüyorum.. Bi de çok keyifli oluyor geri dönüp okumak..

Mystry dergide bugün kanamalar ile ilgili bir yazı okudum. Hamilelerin %20-30 unda ilk 20 ay içerinde kanamalar görünürmüş. Dinlenmenin çok önemli olduğunu, hareket kısıtlamasına gidelmesine dikkat edilmeli diyordu.

Panadol Merhaba;
Nasıl geçiyor günler, neler hissediyorsun, ayın 1'ine çook az kaldı...

canım trasferden sonra bende hiç ama hiç belirti yoktu hatta olmadıgı gözüyle bakıyodum son 2 gün ilaçları bile içmedim olmadı diye her zamankinden daha saglıklıydım agrı sızı olmayınca 10 gün idrar testi yapmıştım negatifti 12 günü kan testi yaptırdım 110,16 çıkmıştı ben inanamadım nedense pozitif olmasına ilk denememdi tecrübemde yoktu sanırım belirti aramamak lazımmış bu durumda kendine dikkat et..

Bende arada bakıyım unuttum bak birçok şeyi:)

10.günde idrarda genelde çıkmıyor. Beta hcg değerleri yüksek olanlarda çıkıyor.
Benim 8. günde idrarda çıkmıştı ama çıkmasaydı üzülmemeye söz vermiştik eşimle.
12. gün değerim 800 çıktı. Yüksek olmasaydı idrarda çıkmazdı.
Yani siz sakın idrar testi yapmayın. Herkesin değeri yüksek olmuyor hamile olduğu halde idrarda çıkmıyor.

evet canım ya aynı anda yazmışız:))) iyi olmana sevindim sadece evde dinlenmek sıkıyor beni yatmaya yuvarlanmayı alışık olmamdıgım için kendine dikkat et

sorma hepimize dinlenme pozisyonu zor geliyor belli ki tüm hareketliler bi yerde toplanmış ama napalım mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…