Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

evet gitmek istiyorum akşam olsun istiyorum

Sancux;
Ne güzel de söylemissin hamilelikte ilaç kullanmaya dikkat etmek gerekiyor diye..
Hamileyim di mi ben.. Lay lay lommmopuyorumnanaktan

Çok haklısın.. Lasonili hiç o açıdan düşünmemiştim.. Ne bileyim morluklar için tıp merkezinde lasonil sürebilirsiniz diyince sürdük.. Zaten 1 akşam sürdük.. Sormadan devam etmemek gerek.. Teşekkür ederim uyardığın için..
Aralık ayından bu yana hiçbir şekilde ilaç kullanmadım.. Gebe kalmış olma ihtimalini düşünerek. Dişlerimdeki ufak tefek şeyleri bile hallettim ki sonra problem çıkmasın diye.

ah canım valla kısıtlıyorum popom ağrıyo oturmaktan hatta simitmi alsam dedim ayaklarıda uzattım tabureye ahhh ah bi geçse şu günler ben zaten o azınlığa girmesem olmaz sende sıcakta gezinme çok nolur nuri bey gerçi sanada söylemiştir bana 1000 kere sıcakta hiç durma dedi.bol bol sıvı al.

olsun acılar zamanla unutulur, geçer gider, doktorun dedikelrinden sakın çıkmayın, harfiyyen yerine getirmekte fayda var...

Tabiki hamilesin şüphen mi var.
En doğrusunu yapıyorsun ilaç kullanmamakla.
Bende de hamilelikten dolayı dermatit çıktı, cilt doktorum 2 tane ilaç verdi hamilelerin kullanabileceği ama ben yine de Nuri beyi arayıp sordum kullanabilirmiyim diye.
İlaçlara karşı bir durumum var yani:)

benimde öyle başım çatlar çatlar zorla alırım hapı zaten genelde evde olmaz komşudan isterim terzi kendi söküğünü dikemez misali:))

Ah canım inşallah geçecek bu sıkıntılar.
Bende bel ağrısı çekiyorum çok. Ne yürüyebiliyorum dogru dürüst ne de oturabiliyorum.
Sırt üstü yatmak iyi geliyor bir tek.

benimde öyle başım çatlar çatlar zorla alırım hapı zaten genelde evde olmaz komşudan isterim terzi kendi söküğünü dikemez misali:))

Sancux:
Yok yok şüphem yokk :))))

Mystryy:
Kusura bakma şekerim ama buna kaba da olsa yuhh denir :)))
İnanamıyorum eczacının evinde ilaç yokk.. sırnaşık şey Boşa söylememiş atalarımız bu sözleri.. Vallahi terzi dikemiyor iste

Sancux;
Bundan sonra daha da zorlanacaksın yatarken canım. Tek bebek bekleyenler bile yatamazken senin iki afacan oğluşun var.. Gebelik yastığı var biliyosun di mi canım, onlardan temin etmek ya da diktirmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…