Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kizlar sabah 6'da kalktigim icin size istemeye istemeye veda ediyorum,
sonra gorusuruz...
opuyorumnanaktan

Utkumm nasil gecti kontrolun? Ne zaman yapacaklar toplama islemini? Belli olmustur sanirim. Her sey yolundadir umarim. Haber ver bize olur mu?

Kizlar ben birkac ay once Ayse Aydin'in annee Anne oluyorum isimli kitabini alip okumustum. Oncesinden sonrasina tup bebek deneyimini basindan gecenleri cok guzel bir dille anlatiyor. Size de tavsiye ederim. Hatta esinize de okutun. Faydali bulacaginizi tahmin ediyorum

Kizlar dollenen 7 yumurtanin 6'si bolunmus. 1'ini kaybettik sanirim. Kalan saglar bizimdir. transfer yarin degil. Cuma veya cts. Yaa insallah cts olur.
Sevgiler

Tesekkurler canlar.
Sancux sana da yarin bol sans. Hersey cook guzel olacak.
Deniko senin yaptirdigin diger tahliller sonuclandi mi?

Kızlar hepinize iyi akşamlar bugünkü kontrol iyi geçti,
yumurta boyutları:
sağ:20 ,17, 14, 13(x2), 10
sol :10,19 ,16, 14, 8
Endometrium: 10
bugün saat 23:00'te çatlatma iğnemi vurulacağım, yarın ilaç yok cuma sabahı saat 09:00da aç karnına hastanede olacağım inşaallah...

hadi hayirli olsun canim, bissuru yumurta olmus, cok guzel :))

Tesekkurler canlar.
Sancux sana da yarin bol sans. Hersey cook guzel olacak.
Deniko senin yaptirdigin diger tahliller sonuclandi mi?

Yok canım baya detaylı tahlillermiş, 10 gün sonra alacağım.Şimdi onları değil de şu benim endometrium inceliğini düşünüyorum sadece( Umarım Aydın bey kalınlaştırmayı başarır tüp bebek yapılamıyormuş yoksa..

Aydin bey soylemedimi tedavinin nasil olacagini? Herhalde vardir yolu. Ne zaman yapilacak rahim filmi? Belirlediniz mi tarihi? once filmin sonuclarini degerlendirecek degil mi?

Sen icini ferah tut. Kesin bir yolu vardir.

Canım benim rahimde lezyon operasyounu sonrasında kalınlastırmak için östrojen ilacı kullanmıstım 3 ay , aydın bey yapmıstı operasyonu.sonra da inceltmek için uğraşmıstık yani canını sıkma kalınlasır benim kayınvalidemde de aynı problem olmus 5 yıl sonra kendiliğinden eşime hamile kalmış..

Bak deniko kalinlastirmanin yolu varmis )
utkumm sana da yarin bol sans. Bissuru olgun yumurtan cikar insallah.
Sancux nasil gecti bugun? Agri sizi kanama yok dimi? Kac yumurta topladilar?
Benim transferim cts olacakmis, saatini yarin bildirecekler.
Hepimiz icin hayirlisini diliyorum, hersey gonlumuzce olsun.
Sevgiler

arkadaslar dört gözle bekledigimiz müfettişler bugun geldi, çok yogun çalıştım öğlen yemege giderken gene sol tarafımdan bir agrı girdi gözümden yaş geldi valla, hemen hastaneyi aradım dinlenin dediler yemek sonrası işe döndüm ama agrım devam edince izin alıp eve geldim kendime bir kahve yaptım onu içip yatacagım... biliyorum belki faydalı degil ama canım cok istedi:)
inş. agrım gecer... bakalım yarın neler olacak... inş. herşey güzel olur:)
ladybirdüm ugur böcüşüm inş. ctsi günü senin yumurcaklar sımsıkı tutunmak üzere sana gelirler...
sancux senin toplama işlemi nasıl geçti haberini bekliyorum, inş. agrısız sızısız şekilde geçmiştir.
Kızlar sizler ve zigotlarınız(malum yumurtalıktan terfi ettiler:),Allah'a emanet, herşey çok güzel olacak
öpüldününz sancux seni facebook'ta ekledim ladybird'ü arkadas olarak önerirsen onuda eklerim sanırım ben özel msj yollayamıyorum

Son düzenleme:
Utkumm dinlen evde. Bugun gerginlik ve sanci olabilir. Bende bir gun oncesinde kasiklarimi tutuyordum oturup kalkarken.
Ben hergun iciyorum kahve. Saat 2'de ve sade :) Sonra icemeyebilirim ama simdiden kesmedim.
En onemlisi relax olmakmis zaten.
Ben seni bulurum facebooktan. Sancux un yeni arkadasi diye bilgi gelir )
Ozelden msgda atarim ama benim face ayarlarim biraz fazla korunali ulasamayabilirsin

Kendine dikkat et yarin bol sans)
Gorusuruz

Kızlar selam, sabahtan beri uyuyorum ilaçlardan herhalde. Toplama işlemi rahat geçti sonrasında da ağrım yoktu ama saat 14 den sonra ağrılarım başladı hala da devam ediyor. Dayanılmaycak kadar değil ama sürekli yatmak istiyorum.
12 tane yumurtam vardı ama 10 tanesi toplanmış. 2 tane yumurta küçük olduğu için onlar uçmuş.
Artık bekleme zamanı, dua ediyorum yumurtalar kaliteli çıkar ve döllenebilirler, bölünebilirler...
5.güne kadar dayanabilirlerse çok iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…