Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kizlar ben cikiyorum biraz uzaniyim. Insallah kizlar yarin size guzel haberler verecegim.birbirimize her gece dua edelim dualarin gucune inanirim. Hepimiz icin hersey guzel olacak

Kizlar ben cikiyorum biraz uzaniyim. Insallah kizlar yarin size guzel haberler verecegim.birbirimize her gece dua edelim dualarin gucune inanirim. Hepimiz icin hersey guzel olacak

evet evet cok guzel olacak :))))
hadi git dinlen,
utkumm sen de git dinlen, sancux'un dedigi gibi hic telas ve heyecana gerek yok, cok rahat gececek yarin, hic merak etme. bugun guzelce uyu..
yarin aksam senden de haberlerini aliriz.
sancux senden de haber bekliyor olacagiz..
sevgiyle kalin...

tanıstıgıma memnun oldum benim resimler korumalıydı ama kaldırdım umarım sizde beni görmüşsünüzdür:)
bu arada asıl kilo problemi olan benim 72 kilo ile basladım bu işe ama sanki 1-2 kilo aldım karnım acaip şişti...
kızlar kendinize çok iyi bakın hoşöakalın

İşte geldim burdayım güzel evimde:) Önce haberleri vercem sonra yatıp ,Elif Şafak'ın AŞK isimli kitabını okuyacagım... (aslında çok sevmem elif şafak'ın kitaplarını ama eşimin yegeni getirmiş dün hazır fırsat varken okuyayım dedim)
Yum. toplama işlemi güzel geçti Allah'a şükür , sadece damar yolu acarken 2 kez denemek zorunda kaldılar Toplamda 7 tane yumurta çıkmış bakalım kaç tanesi aktif olacak, Rabbim bu mübarek günün hürmetine yüzlerimizi güldürsün..bu arada ameliyathaneye girerken karşısındaki tahtada ctsi günü transfer yapılacak arkadasımızın ismini:) gördüm yarın için yazılmıştı...Rabbim yardımcın olsun hoşçakal

Herseyin guzel gitmesine cok sevindim. Hadi bakalim senin yumurtalarda bugun terfi edecekler. )
Ben hic hatirlamiyordum tahta vs. Zaten cok dikkatli degilimdir.
Canim yarinda guzel haberlerini almaya devam edecegiz.
Allah gonlumuze gore versin. :))

Tahtada sadece isim mi yaziyor? Merak ettim simdi.

Canım işeleminin sorunsuz geçmesine sevindim. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Kızlar az önce hastaneden aradılar. Nasıl heyecanla bekliyordum anlatamam.
10 yumurtadan 8 i olgun çıkmış. 8 yumurtadan da 7 si döllenebilmiş. Embriyolog şu an bir sorun görünmüyor dedi. ıçim çok rahatladı.
Umarım herşey yolunda gitmeye devam eder.
Pazartesi yada salı olabilirmiş transfer.

çok sevindim canım Allah sağlıkla büyümelerini ve kucagına almayı nasip etsin inş.
evet şu anda embiryo arkadaslığı başladı onlar için inş. hepimiz kucagımızda bebişlerle bir buluşma düzenleriz:))Ay düşüncesi bile çok güzel birden heycanlandım

yum. toplanan kısıma yürüyerek götürdüler , ameliyathaneye varmadan sağda beyaz bir tahta var isimler yazılı üstünde senin isimin gözüme çarptı bir de beyfendi ismi vardı onada TESE işlemi uygulanacakmıs...Allah herkesin yardımcısı olsun...

:)) Hersey yolunda gitmeye devam edecek. Hep birlikte sinerji yaratiyoruz, birbirimize destek ve moral oluyoruz.
Canim cok sevindim bu arada. Yarinda bolunmeye baslarlar.
Ssurec bana yavas yavas ama sakin ve kendinden emin vakur adimlarla ilerliyor gibi geliyor. Yasli bilge adamlar gibi.

Bendeyse garip bir heyecan ve cosku var.
Allahim hep boyle devam etsin, yuzumuz hep gulsun.

Ewet ewet hepsi yaklasik ayni gunde dogacaklar. Cok heyecanli. :))

Kızlar inşallah dualarla, pozitif düşünce gücüyle tüm aşamaları sorunsuz atlatıp güzel sonuçlar alacağız hepimiz.

Ladybird embriyolog seni kaç kere aradı

o aramadan ben hergun aradim :))
Onlar aramazsa sen ara. Musait olmazlarsa geri donuyorlar.
Ben detayda istemistim dun. Hucre sayisi Kalite vs. Muharrem bey ariyor. Ben merakli bugun de arayip sordum, hersey yolundami diye. Bugun cikarmamislar disari, mumkun oldugunca vucut sartlarinda kalsin diye. Yarin sabah 9'da transfer. Yarin bakip ona gore sevk edecekler annesine )

Bende yurumustum ama gozum birsey gormemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…