Kizlar ben cikiyorum biraz uzaniyim. Insallah kizlar yarin size guzel haberler verecegim.birbirimize her gece dua edelim dualarin gucune inanirim. Hepimiz icin hersey guzel olacak
İşte geldim burdayım güzel evimde:) Önce haberleri vercem sonra yatıp ,Elif Şafak'ın AŞK isimli kitabını okuyacagım... (aslında çok sevmem elif şafak'ın kitaplarını ama eşimin yegeni getirmiş dün hazır fırsat varken okuyayım dedim)
Yum. toplama işlemi güzel geçti Allah'a şükür , sadece damar yolu acarken 2 kez denemek zorunda kaldılarToplamda 7 tane yumurta çıkmış bakalım kaç tanesi aktif olacak, Rabbim bu mübarek günün hürmetine yüzlerimizi güldürsün..bu arada ameliyathaneye girerken karşısındaki tahtada ctsi günü transfer yapılacak arkadasımızın ismini:) gördüm yarın için yazılmıştı...Rabbim yardımcın olsun hoşçakal
çok sevindim canım Allah sağlıkla büyümelerini ve kucagına almayı nasip etsin inş.Kızlar az önce hastaneden aradılar. Nasıl heyecanla bekliyordum anlatamam.
10 yumurtadan 8 i olgun çıkmış. 8 yumurtadan da 7 si döllenebilmiş. Embriyolog şu an bir sorun görünmüyor dedi. İçim çok rahatladı.
Umarım herşey yolunda gitmeye devam eder.
Pazartesi yada salı olabilirmiş transfer.
yum. toplanan kısıma yürüyerek götürdüler , ameliyathaneye varmadan sağda beyaz bir tahta var isimler yazılı üstünde senin isimin gözüme çarptı bir de beyfendi ismi vardı onada TESE işlemi uygulanacakmıs...Allah herkesin yardımcısı olsun...Herseyin guzel gitmesine cok sevindim. Hadi bakalim senin yumurtalarda bugun terfi edecekler.)
Ben hic hatirlamiyordum tahta vs. Zaten cok dikkatli degilimdir.
Canim yarinda guzel haberlerini almaya devam edecegiz.
Allah gonlumuze gore versin. :))
Tahtada sadece isim mi yaziyor? Merak ettim simdi.
Kızlar az önce hastaneden aradılar. Nasıl heyecanla bekliyordum anlatamam.
10 yumurtadan 8 i olgun çıkmış. 8 yumurtadan da 7 si döllenebilmiş. Embriyolog şu an bir sorun görünmüyor dedi. İçim çok rahatladı.
Umarım herşey yolunda gitmeye devam eder.
Pazartesi yada salı olabilirmiş transfer.
çok sevindim canım Allah sağlıkla büyümelerini ve kucagına almayı nasip etsin inş.
evet şu anda embiryo arkadaslığı başladı onlar için inş. hepimiz kucagımızda bebişlerle bir buluşma düzenleriz:))Ay düşüncesi bile çok güzel birden heycanlandım
Ladybird embriyolog seni kaç kere aradı
yum. toplanan kısıma yürüyerek götürdüler , ameliyathaneye varmadan sağda beyaz bir tahta var isimler yazılı üstünde senin isimin gözüme çarptı bir de beyfendi ismi vardı onada TESE işlemi uygulanacakmıs...Allah herkesin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?