Canım geçmiş olsun kendine dikkat et.arkadaslar dört gözle bekledigimiz müfettişler bugun geldi, çok yogun çalıştım öğlen yemege giderken gene sol tarafımdan bir agrı girdi gözümden yaş geldi valla, hemen hastaneyi aradım dinlenin dediler yemek sonrası işe döndüm ama agrım devam edince izin alıp eve geldim kendime bir kahve yaptım onu içip yatacagım... biliyorum belki faydalı degil ama canım cok istedi:)
inş. agrım gecer... bakalım yarın neler olacak... inş. herşey güzel olur:)
ladybirdüm ugur böcüşüm inş. ctsi günü senin yumurcaklar sımsıkı tutunmak üzere sana gelirler...
sancux senin toplama işlemi nasıl geçti haberini bekliyorum, inş. agrısız sızısız şekilde geçmiştir.
Kızlar sizler ve zigotlarınız(malum yumurtalıktan terfi ettiler:),Allah'a emanet, herşey çok güzel olacak
öpüldününz sancux seni facebook'ta ekledim ladybird'ü arkadas olarak önerirsen onuda eklerim sanırım ben özel msj yollayamıyorum
Aydin bey soylemedimi tedavinin nasil olacagini? Herhalde vardir yolu. Ne zaman yapilacak rahim filmi? Belirlediniz mi tarihi? once filmin sonuclarini degerlendirecek degil mi?
Sen icini ferah tut. Kesin bir yolu vardir.
Canım benim rahimde lezyon operasyounu sonrasında kalınlastırmak için östrojen ilacı kullanmıstım 3 ay , aydın bey yapmıstı operasyonu.sonra da inceltmek için uğraşmıstık yani canını sıkma kalınlasır benim kayınvalidemde de aynı problem olmus 5 yıl sonra kendiliğinden eşime hamile kalmış..
Kızlar selam, sabahtan beri uyuyorum ilaçlardan herhalde. Toplama işlemi rahat geçti sonrasında da ağrım yoktu ama saat 14 den sonra ağrılarım başladı hala da devam ediyor. Dayanılmaycak kadar değil ama sürekli yatmak istiyorum.
12 tane yumurtam vardı ama 10 tanesi toplanmış. 2 tane yumurta küçük olduğu için onlar uçmuş.
Artık bekleme zamanı, dua ediyorum yumurtalar kaliteli çıkar ve döllenebilirler, bölünebilirler...
5.güne kadar dayanabilirlerse çok iyiymiş.
Bak deniko kalinlastirmanin yolu varmis)
utkumm sana da yarin bol sans. Bissuru olgun yumurtan cikar insallah.
Sancux nasil gecti bugun? Agri sizi kanama yok dimi? Kac yumurta topladilar?
Benim transferim cts olacakmis, saatini yarin bildirecekler.
Hepimiz icin hayirlisini diliyorum, hersey gonlumuzce olsun.
Sevgiler
Canim dikkat et valla cok kilo alabiliriz.
Benim su ana kadar istahim kabaliydi ama ilerde ne olur bilmem.
Belki de progesteron ignesinden dolayi istahin acilmis olabilir.
Asilamamdan sonra 10 gun sureyle progesteron hapi kullanmistim o zaman beni
de istahim acilmisti.
nasilsin canim, gecti mi agrilarin?
eczaci da dedi bugun igneyi yaparken, ilaclar yapar diye ama...
sen daha uzun sure pardon ben expres turdailac kullandin ya belki daha fazla uyarildigindan yumurtaliklar agri yapmistir, agri kesici aldin mi? minoset kullanabiliyorsun, gerci sen de biliyorsundur, bugun anlatmistir hemsire..
neyse fazla hareket etme sende, uzan bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?