Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Canım geçmiş olsun kendine dikkat et.
Zorlama hiç. Bir sürü yumurta taşıyorsun :))))))

Kızlar çok ilginç sürekli aklımda siz vardınız giremedim nete merak etmişlerdir şimdi diye uyurken düşünüyordum hep.
Şimdi biraz kendimi iyi hissediyorum hemen yazıyım kızlara dedim.
Öpüyorum hepinizi.

Ladybied bu arada transferinin c.tesi olmasına çok sevindim.
Hem sen rahat olsun diye istiyordun hem de embriyoların 5.güne dayanacak kadar kaliteli ve güçlü olması harika. Maşallah onlara:)

Aydin bey soylemedimi tedavinin nasil olacagini? Herhalde vardir yolu. Ne zaman yapilacak rahim filmi? Belirlediniz mi tarihi? once filmin sonuclarini degerlendirecek degil mi?

Sen icini ferah tut. Kesin bir yolu vardir.

Canım 18'inde çekilecek HSG..Dediğin gibi önce filmin sonuçlarını değerlendirecem ama büyük ihtimalle sora histereskopi yaparım dedi..

Çok sağol canım moral oldun..Kalınlaştırmak için östrojen kullanıldığını ben de duymuştum, umarım bende işe yarar..

Çok sevindim canım 10 tane yumurta çok iyi maşallah Umarım harika embriyoların olur..Çok çok geçmiş olsun..

Hadi bakalım cumartesi günü dularım seninle olacak canım..

kizlaarr,
hepinize iyi aksamlar...
sancux'cum cidden merak ettim nasilsin, nasil gecti diye.. gun icersinde surekli sayfaya girip acaba bir sey yazdimi diye kontrol ettim, bir taraftanda evde dinlendigini uyuyabilecegini dusundum ama gene de sayfalara bakamadan edemedim.. cok sevindim yumurtalarina. yarinda dollenenleri haber verirler. guzel haberlerini bizimle paylasmaya devam et lutfen.
utkummm sen bu gece gelmezsin nete, dinlen zaten, yarin aksamustu senden de haberlerini aliriz.. insallah senin de guzel gececek yarin toplama islemin.
deniko'cum, merak etme aydin bey istedigi kalinliga getirecektir rahmini, sonra sende beislerini icine koyacaksin..
ve hepinize ayri ayri tesekkur ederim, guzel dilekleriniz icin.
bende sizler icin dua ediyorum,
insallah bebislerimiz bizimle olacaklar yakin gelecekte..

sizinle paylasmak istedigim bir yan etki var.
dun ve bugun gene midem acaip kazinmaya basladi ama had safhada, sanki 3 gundur acmisim gibi, gozum hicbirsey gormuyor yemekten baska. dun aksam oldu ilk, bugun de 5:15 de ofiste yiyip ciktim, saat 6:05 de serviste acliktan duvarlari tirmalayacak moddaydim ohaoldumsmile ustelik de glisemik indeksi dusuk, yani uzun sure tok tutmasi gereken seyler yemem ragmen.. eve gelir gelmez gene mutfaga saldirdim..
cts aydin beyle paylasacagim, ama benim seker dengemde de bi bozukluk var, sanirim ilaclar da bu durumu tetikliyor,
sizlerde hic boyle bir sey oldu mu? cunku karindan yapilan ignelerde de hafiften yasamistim ayni seyi ama bugunkuyle kiyaslanamaz... dikkat etmezsem topaca donebilirim...

Canim dikkat et valla cok kilo alabiliriz.
Benim su ana kadar istahim kabaliydi ama ilerde ne olur bilmem.
Belki de progesteron ignesinden dolayi istahin acilmis olabilir.
Asilamamdan sonra 10 gun sureyle progesteron hapi kullanmistim o zaman beni
de istahim acilmisti.

Ben asilamadan once 58 kiloydum su an 62 kiloyum birazini asilamadan birazini da tup bebek ignelerinden kaldi hatira cokta yemiyorum ama. Birde yesem ne olur bilmem.

nasilsin canim, gecti mi agrilarin?
eczaci da dedi bugun igneyi yaparken, ilaclar yapar diye ama...

bana seker doktoru dikkat etmezsen cok kilo alirsin demisti onceden. kilo almadim henuz, dedigin gibi ben de cok yemiyorum normalde, az ve siksik ama bugunku durum korkuttu beni, kendimi bir an 100 kilo hayal ettim yuvarlana yuvarlana yururken...

sen daha uzun sure pardon ben expres turda ilac kullandin ya belki daha fazla uyarildigindan yumurtaliklar agri yapmistir, agri kesici aldin mi? minoset kullanabiliyorsun, gerci sen de biliyorsundur, bugun anlatmistir hemsire..
neyse fazla hareket etme sende, uzan bol bol..

Utkumm cnm seninde yarin yumurta toplaman varmis. Islem kolay birsey hatirlamiyorsun rahat yani heyecan yapma. Hersey yolunda gidecek merak etme.

Olabilir canm, minoset kullaniyorum ama banamisin demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…