Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

yaaa ben çıkıyorum, daha fazla dayanmayacak kalbim beklemeye..
biraz dolanıp (evin içinde) gelirim.
ama sayfayı kapamıycam tapi...

kızlar ben çıkmalıyım neyse okuldan açılırsa bakarım.ayşegülcüm 4 temmuz gibi regl olcam.
grapes tüm kalbimle seninleyim

bence sonuç gelmiştir.
şimdi aileleri aradıklarından bize sıra gelmiyordur :)
eşi ile birlikte ikki koldan arıyolardır :))

yarım saate gelir bize de haberi, gelmezse artık ayşegül sen bize elçilik edicen...

Kızlar;
Grapes cep telefonuma şimdi msj gönderdi.. Sonuç negatifmiş, sen yazarmısın demiş.. Toparlandığında konuşuruz hayırlısı diye cevap verdim.. Bilginiz olsun.

oofffff yaaaa....
niye böyle oluyoooo???
sevmiyorum işte kötü haberleri (
keşke hep çocuk kalsak, hem masallardaki gibi olsa, sonsuza dek mutlu yaşasak...

Hepiniz çok üzüldünüz, ben de çok üzgünüm şu an.. O kimbilir nasıldır.. Allah güç versin canım arkadaşıma.. Kızlar öyle tatlı bir kız ki Grapes.. Eşi de çok şeker.. 4.deneme ve negatif.. Umarım kısa sürede toparlanır.. Şimdi aramak istemiyorum. Akşamüstüne doğru arar sesini duyarım.

Kızlar;
Grapes cep telefonuma şimdi msj gönderdi.. Sonuç negatifmiş, sen yazarmısın demiş.. Toparlandığında konuşuruz hayırlısı diye cevap verdim.. Bilginiz olsun.

içime doğdu bu kadar zaman haber gelmeyince ((((((((((
çooook üzüldüm şimdi.. offf neden ama yaaaaa.... canım ne kadar üzgündür şu anda...offfff dondurulmuşları varmıydı onun

neden yaa neden ah keşke nedeni olsa ama dimi olsada o neden engellense ama yok bilinmiyor inşallah toparlıyacak kısa zamanda kendini belki güzeel bir yaz tatili sonrasında olucak ama bi şekilde olucak mutlaka

bizimde sevgilerimizi ilet...
ben çıkıyorum, sonra görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…