Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

oofffff yaaaa....
niye böyle oluyoooo???
sevmiyorum işte kötü haberleri (
keşke hep çocuk kalsak, hem masallardaki gibi olsa, sonsuza dek mutlu yaşasak...

İyi haberler olduğu kadar, olumsuz haberler de bu işin parçası.. Düşe kalka, koşa yavaşlaya, sevine üzüle olacak bu iş.. Hepimiz güçlü olmalıyız.. Ne yapalımm biz de böyle çok emek vererek anne olacağız..

Ladyy, Geshenk ve Mariner.. Hadi bakalım saatlerdir heyecanla bilgisayarın başında beklediniz.. Şimdi de sinirleriniz, eliniz, ayağınız boşalmıştır.. Lütfen uzanma moduna geçin ve dinlenin..
Hadiiii

Ladyy, Geshenk ve Mariner.. Hadi bakalım saatlerdir heyecanla bilgisayarın başında beklediniz.. Şimdi de sinirleriniz, eliniz, ayağınız boşalmıştır.. Lütfen uzanma moduna geçin ve dinlenin..
Hadiiii
Sagolasin aysegulcum.moralim gercekten bozuldu grapesten sonra en fazla deneme bende.acaba bende mi ayni sonucu alacam.bi yandan korkuyorum bi yandan da hayirlisini diliyorum.guzel allahim neylerse guzel eyler.herkese selamlar((((((

sabah testler icin hastaneye gitmistim aklımda grapesteydi simdi geldim sonucu yeni ogrendim keske ogrenmeseydim :çok üzgünüm:
grapescim, üzülme desek de bos biliyorum canım ama bu son degil en azından bunu dusunup rahatlamanı isterim sen cok guzel bi anne olacaksın sadece simdi degilmis canım en kısa zamanda toparlanıp tekrar bizi heyecanlandıracagın ve sevinç çıglıklarına bogacagın gunu bekliyor olacagız

grapescim , o kadar üzüldüm ki ...
ne denilebilir ki böyle bir anda, demek ki hayırlı vakit henüz gelmemiş..
inşallah o vakit de en kısa zamanda gelecektir.

Grapes'in haberini yeni okudum ve çok üzüldüm
Sevgili Grapes;
Herkesin bir hikayesi var umutlarla bezeli ve arasına serpiştirilmiş hüzünleri gözyaşları... Bugün senin hikayenin hüzün kokusu emin ol hepimizi sardı ve bizim gözyaşlarımız da seninkilere katıldı.
"Vakti degilmiş, hayırlısı buymuş" gibi sözlerimiz; yüreğini delip geçecek belki de canını daha çok acıtacak umutların tükenmiş, boğazına haykırışlar düğümlenmiştir... Yağmur sonrası gökkuşağı açması gibi bizim her gözyaşımızın ardından da mutluluk dolacak yuvalarımıza...
Rabbim eşine ve sana hayırlı saglıklı uzun ömür versin ve en kısa sürede yuvanıza beklediğiniz meleklerinizi göndersin diliyorum...Öpüyorum seni yanaklarından...

merhaba kızlar,
test sonuclarımı biraz once aldım aydın beyden randevu alamamıstım sonucları faksladım hem gebzeye hem de suadiyeye (aydın bey suadiyedeymis) ebru hanım diye cok tatlı ses tonu olan hemsire hanımla gorustum durumumu izah ettim aydın beyle gorusup bana donecegini soyledi 5 dakika gecmeden aydın bey kendisi aradı test sonuclarımın iyi oldugunu prolaktinimin biraz yuksek oldugunu ama bunun tedaviye engel olmayacagını ve bu adette ignelere baslayabilecegimizi soyledi kısaca kısmetse 29 haziranda baslıyoruz bu arada ilaclara karar vermek icin oncesinde gitmemiz gerekecek galiba 28 hazirana randevu almam gerekiyor fisfisfis

hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun inşaallah

selam herkese günlerdir internete giremyorum..ayın 20sinde test günüm .heycan fena başladı paranoyak oldum ay biraz uzandım ay eğildim bişeymi oldu diye...ben 3 gün yattım sonra ayaktaydım hep..allah hepimize sabır ve güç versin.....

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Umutcuğum;
Çok sevindim canım..

Bir ay daha beklemeyeceksin bu durumda :)
hayirli olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…