oofffff yaaaa....
niye böyle oluyoooo???
sevmiyorum işte kötü haberleri(
keşke hep çocuk kalsak, hem masallardaki gibi olsa, sonsuza dek mutlu yaşasak...
Hadi kızlarr bende artık duramayacağım.. Daha sonra görüşmek üzere..
Öpüyorum
Sagolasin aysegulcum.moralim gercekten bozuldu grapesten sonra en fazla deneme bende.acaba bende mi ayni sonucu alacam.bi yandan korkuyorum bi yandan da hayirlisini diliyorum.guzel allahim neylerse guzel eyler.herkese selamlarLadyy, Geshenk ve Mariner.. Hadi bakalım saatlerdir heyecanla bilgisayarın başında beklediniz.. Şimdi de sinirleriniz, eliniz, ayağınız boşalmıştır.. Lütfen uzanma moduna geçin ve dinlenin..
Hadiiii
Mystryy - Meliss
İkinizi de öpüyorum, sonra görüşmek üzere
Aysegulcum biz bulamadik yakinlarda birini mecburen bugunde gittim vuruldum geldim.hayirlisi.sakin sakin kullanarak gittik.aslinda bu kuzulara bize nasipse gerisi bos.iyi geceler herkese....
Sagolasin canim.allahim esirgesin hepimizi....Hicbirşeycik olmaz cnm bende hep kendim gittim hemde araba kullanarak.
merhaba kızlar,
test sonuclarımı biraz once aldım aydın beyden randevu alamamıstım sonucları faksladım hem gebzeye hem de suadiyeye (aydın bey suadiyedeymis) ebru hanım diye cok tatlı ses tonu olan hemsire hanımla gorustum durumumu izah ettim aydın beyle gorusup bana donecegini soyledi 5 dakika gecmeden aydın bey kendisi aradı test sonuclarımın iyi oldugunu prolaktinimin biraz yuksek oldugunu ama bunun tedaviye engel olmayacagını ve bu adette ignelere baslayabilecegimizi soyledi kısaca kısmetse 29 haziranda baslıyoruz bu arada ilaclara karar vermek icin oncesinde gitmemiz gerekecek galiba 28 hazirana randevu almam gerekiyor fisfisfis
hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun inşaallah
merhaba kızlar,
test sonuclarımı biraz once aldım aydın beyden randevu alamamıstım sonucları faksladım hem gebzeye hem de suadiyeye (aydın bey suadiyedeymis) ebru hanım diye cok tatlı ses tonu olan hemsire hanımla gorustum durumumu izah ettim aydın beyle gorusup bana donecegini soyledi 5 dakika gecmeden aydın bey kendisi aradı test sonuclarımın iyi oldugunu prolaktinimin biraz yuksek oldugunu ama bunun tedaviye engel olmayacagını ve bu adette ignelere baslayabilecegimizi soyledi kısaca kısmetse 29 haziranda baslıyoruz bu arada ilaclara karar vermek icin oncesinde gitmemiz gerekecek galiba 28 hazirana randevu almam gerekiyor fisfisfis
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?