Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Guzel sonuclarini da paylasirsin insallah.
Geshenk bak senin onune biri daha gecti laelaelaelaelae :1rolleyes:

Haziran ayı test programı kızlarrr :
19 Haziran Ladyy ilk testini yaptıracak inşallah
20 Haziran Maya ilk testini yaptıracak inşallah
22 Haziran Geshenk ilk testini yaptıracak inşallah
26 Haziran Mariner ilk testini yaptıracakk inşallah

Kızlar;
Akşam ıstinye'ye eşimin ablasına gideceğiz.. ızmir'den misafiri gelmiş yemeğe bizi de davet etti. Merak etmeyin e mi

hadi hayırlısı

yani dortledik bakalim.hayirlisi.nasil heyecan bu allahim:))))))

çok doğru ayşegülcüm
ben bu kadar emekten ve bekleyişten sonra bizim çocukların çok özel insanlar olucağına inanıyorum
çok ağır olucak ama bazen trafikte anne olarak bile tanımlayamayacağım o kadar insan görüyorum ki: otobanda ön koltukta oturup bir yaşındaki çocuklarını zıplatanlar mı yada yürürken çocuklarını yol tarafında arabaların hemen yakınında yürütenler mi çok garip böyle insanlar çocuklarının kıymetini ne kadar biliyolar, geleceklerini ne kadar düşünüyolar ve ilerde çocuklarınında nasıl kişilikleri olucak orası beim için kocaman bi soru işareti. işte gördüğüm bu görüntüleri hatırladıkça isyan etmeden duramıyorum yanlış kişiler annee diye ama neyse diyorum ya bizim çocuklarımız çok özel insanlar olucak...ve er yada geç dünyaya gelicekler...

HAYIRLI OLSUN CANIM HADİ BAKALIM YAKLAŞIYTORSUN GÜN GÜN bebişine.. ohh hemen geçer zaman sen meark etme. bak bize daha dün gibiydi hele ben şaşkın şaşkın sorup duruyordum ne olacak ne gidecek vs... şimdi test günü bekliyoruz.. seninde burada böyle sonucunu bekleyeceğiz heyecanla inşallah...

Guzel sonuclarini da paylasirsin insallah.
Geshenk bak senin onune biri daha gecti laelaelaelaelae :1rolleyes:

yaaaaaaaaaa yiter amaaaa bak sizden öne geçmek için duramayıp 18 haziranda yapacam heee :umursamaz:

hayır yaaaa ben üçe düştüm.. bak bir kişi daha çıkıp benim 21 haziranda testim derse baylırım ona göreeee akannehir

bu çok güzel bi haber hadi hayırlı olsun alkisalkisalkis

az kaldı az sen gene dikkat et ama normalde aslında insanlar hamile olduğunu bilmeden neler yapıyo bebeğin seninle inşallah.

aynen katiliyorum sana:))))))))))))))))

Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.
Sizi bugün kötü haber vererek istemeden de olsa üzdüm hepinizden özür dilerim :çok üzgünüm:
Çok üzüldüm ama şimdi iyiyim .Hayırlısı diyorum, elbet bir gün olacak bende inatla o günü bekleyip denemeye devam edeceğim.
Sıvı yüzünde şansım azdı biliyorum ama yinede insan kendini hazırlıyor işte üst üste gelen denemelerim ve olumsuz sonuçlar beni yıprattı yinede yılmıcam bu adetimden sonra laparoskopi olucam sonrada dondurulmuşlar transfer edilecek.
Eşimle dışarı çıktık dolaştık laptop annemdeydi onu aldık birde cep telefonumun şarjını ablamda unutmuşum 3.5 saat boyunca internete bağlanıp mail beklediğim için şarjım bitti.
Ayşegülcüm ararsan ulaşamazsın canım merak etme iyiyim
Sabah beni bekletmelerinin sebebinide çözdüm test için gittiğimizde Aydın Beyle karşılaştık oda çok heyecanlıydı sonra bankoda Sevil Hn. işlemlerimiz yaparken iki tane ameliyat olduğunu söyledi. Sonucu Sevil Hn. mail atacaktı ama atmadı bende aradım sonuçlar görünmüyor sistemde sorun var dedi, sanırım Aydın Beyin ameliyattan çıkmasını beklediler Aydın Bey aradı ve sonucu o söyledi üzülme vakit kaybetmeden laparoskopi yapıp sorunu çözücez dedi canım doktorum yine ban güven verdi işte böyleee
Napalım alıştım artık 5. Transfer gelsin bakalım.

Grapes canim, biz birlikte sevinip birlikte uzuluyoruz. Sen ben birbirimizden farkli degiliz. Ozur dilemek de nedir? Hepimiz birbirimize destek icin variz. Guzel haberlerde tabiki birlikte seviniriz, kotu haberlerde de birlik olup beraberce atlatacagiz.
Sen ameliyatini ol, ondan sonra alicagiz pozitif sonucu hayirlisiyla.
Merak etme sonunda Hersey guzel olacak.

Seni kocaman opuyorum, ve kucakliyorum. Sonunda basaracagiz. Hepimiz.

Grapescim inan hersey istedigin gibi olacak.nereden mi biliyorum.cunku bizler maddi ve manevi yuksek inancli ve sansli insanlariz.dunyalar tatlisi,bilgili,guven veren,babacan doktorumuz var.hersey guzel olacak bizde bu inanc oldukca istedigimiz olacak:))))))

merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl sonuç bekleyen arkadaşlarada bol şans ben bugun dr. gittim malesefki güzel haberim yok yarın kürtaj olacagım bu aşamaya kadar gelip elimden kayıp gitmesine çok üzülüyorum daha önceki hikayemle aynı olması yıktı beni bir sonraki denemede belki pgt uygulaması yapılır bilemiyorum ben 21 fsh hamile kalmıştım sonucumda gayet iyidi olmayınca olmuyor sanırım kısmet bir kaç günü atlatayım önümüzdeki maçlara devam artık kendinize iyi bakın bebişlerinize tanrım kucagınıza almayı nasip etsin yaşadıklarım çok zor inanınki herşey gönlünüzce olur öpüyorum sizleri biraz ara verecegim nete grimeye arada hatrınızı sormak için yazarım sevgiyle kalın.... destekleriniz için tşk. ediyorum..

canım üzüldük diye neden özür diliyorsun... olurmu hiç öyle şey ama seni şu an moralli görüyorum ve bu beni mutlu etti.. bi daha bi daha bi daha tutana kadar durmak asla yoook... mutlaka o gün gelecek sende utkumm da panadol da anne olacaksınız hepimiz olacağız inşallah.. son yumurtamıza kadar vazgeçmek yokkk... bizlere siz sizlere biz güç vereceğiz.. kopmayalım hiç buradan gelmemezlik yapmayın tamammı her şey düzelecek seni çoook seviyoruz.. her zaman yanındayız canım..

sakın bunu yapma panadol bizden kopma.. sadece okumak için olurmu her zaman gel buraya. biraz toparlan tabii ama çok açma arayı tamammı.. aynı şeyleri sanada diyorum her şey düzelecek bunlarda geçecek ve o aydınlık yola hepimiz gireceğiz Aydın hocamızla iyi kalpli güleryüzlü elinden gelen her şeyi yapan Aydın doktorumuzla hepimiz başaracağız er geç bunu.. her zaman birbirimize destek olacağız inşallah sende çok fazla üzülme artık olurmu.. öpüyorum ikinizide grapes le opuyorumnanaktan

Çokk geçmiş olsun. Çok zor yaşadığın şeyler.Aöa 5.transfer geldin bakalım sözü süper.Bu senin asla yılmayacağını gösteriyor.Çok güçlü birisin belli. Eminim 5.transferde bu iş bitecek ve çok kıymetli bebeişin olacak sevgile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…