selam herkese günlerdir internete giremyorum..ayın 20sinde test günüm .heycan fena başladı paranoyak oldum ay biraz uzandım ay eğildim bişeymi oldu diye...ben 3 gün yattım sonra ayaktaydım hep..allah hepimize sabır ve güç versin.....
Guzel sonuclarini da paylasirsin insallah.
Geshenk bak senin onune biri daha gecti laelaelaelaelae :1rolleyes:
merhaba kızlar,
test sonuclarımı biraz once aldım aydın beyden randevu alamamıstım sonucları faksladım hem gebzeye hem de suadiyeye (aydın bey suadiyedeymis) ebru hanım diye cok tatlı ses tonu olan hemsire hanımla gorustum durumumu izah ettim aydın beyle gorusup bana donecegini soyledi 5 dakika gecmeden aydın bey kendisi aradı test sonuclarımın iyi oldugunu prolaktinimin biraz yuksek oldugunu ama bunun tedaviye engel olmayacagını ve bu adette ignelere baslayabilecegimizi soyledi kısaca kısmetse 29 haziranda baslıyoruz bu arada ilaclara karar vermek icin oncesinde gitmemiz gerekecek galiba 28 hazirana randevu almam gerekiyor fisfisfis
yani dortledik bakalim.hayirlisi.nasil heyecan bu allahim:))))))Haziran ayı test programı kızlarrr :
19 Haziran Ladyy ilk testini yaptıracak inşallah
20 Haziran Maya ilk testini yaptıracak inşallah
22 Haziran Geshenk ilk testini yaptıracak inşallah
26 Haziran Mariner ilk testini yaptıracakk inşallah
İyi haberler olduğu kadar, olumsuz haberler de bu işin parçası.. Düşe kalka, koşa yavaşlaya, sevine üzüle olacak bu iş.. Hepimiz güçlü olmalıyız.. Ne yapalımm biz de böyle çok emek vererek anne olacağız..
merhaba kızlar,
test sonuclarımı biraz once aldım aydın beyden randevu alamamıstım sonucları faksladım hem gebzeye hem de suadiyeye (aydın bey suadiyedeymis) ebru hanım diye cok tatlı ses tonu olan hemsire hanımla gorustum durumumu izah ettim aydın beyle gorusup bana donecegini soyledi 5 dakika gecmeden aydın bey kendisi aradı test sonuclarımın iyi oldugunu prolaktinimin biraz yuksek oldugunu ama bunun tedaviye engel olmayacagını ve bu adette ignelere baslayabilecegimizi soyledi kısaca kısmetse 29 haziranda baslıyoruz bu arada ilaclara karar vermek icin oncesinde gitmemiz gerekecek galiba 28 hazirana randevu almam gerekiyor fisfisfis
Guzel sonuclarini da paylasirsin insallah.
Geshenk bak senin onune biri daha gecti laelaelaelaelae :1rolleyes:
Haziran ayı test programı kızlarrr :
19 Haziran Ladyy ilk testini yaptıracak inşallah
20 Haziran Maya ilk testini yaptıracak inşallah
22 Haziran Geshenk ilk testini yaptıracak inşallah
26 Haziran Mariner ilk testini yaptıracakk inşallah
merhaba kızlar,
selam herkese günlerdir internete giremyorum..ayın 20sinde test günüm .heycan fena başladı paranoyak oldum ay biraz uzandım ay eğildim bişeymi oldu diye...ben 3 gün yattım sonra ayaktaydım hep..allah hepimize sabır ve güç versin.....
Kızlar;
Akşam İstinye'ye eşimin ablasına gideceğiz.. İzmir'den misafiri gelmiş yemeğe bizi de davet etti. Merak etmeyin e mi
aynen katiliyorum sana:))))))))))))))))çok doğru ayşegülcüm
ben bu kadar emekten ve bekleyişten sonra bizim çocukların çok özel insanlar olucağına inanıyorum
çok ağır olucak ama bazen trafikte anne olarak bile tanımlayamayacağım o kadar insan görüyorum ki: otobanda ön koltukta oturup bir yaşındaki çocuklarını zıplatanlar mı yada yürürken çocuklarını yol tarafında arabaların hemen yakınında yürütenler mi çok garip böyle insanlar çocuklarının kıymetini ne kadar biliyolar, geleceklerini ne kadar düşünüyolar ve ilerde çocuklarınında nasıl kişilikleri olucak orası beim için kocaman bi soru işareti. işte gördüğüm bu görüntüleri hatırladıkça isyan etmeden duramıyorum yanlış kişiler annee diye ama neyse diyorum ya bizim çocuklarımız çok özel insanlar olucak...ve er yada geç dünyaya gelicekler...
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.
Sizi bugün kötü haber vererek istemeden de olsa üzdüm hepinizden özür dilerim :çok üzgünüm:
Çok üzüldüm ama şimdi iyiyim .Hayırlısı diyorum, elbet bir gün olacak bende inatla o günü bekleyip denemeye devam edeceğim.
Sıvı yüzünde şansım azdı biliyorum ama yinede insan kendini hazırlıyor işte üst üste gelen denemelerim ve olumsuz sonuçlar beni yıprattı yinede yılmıcam bu adetimden sonra laparoskopi olucam sonrada dondurulmuşlar transfer edilecek.
Eşimle dışarı çıktık dolaştık laptop annemdeydi onu aldık birde cep telefonumun şarjını ablamda unutmuşum 3.5 saat boyunca internete bağlanıp mail beklediğim için şarjım bitti.
Ayşegülcüm ararsan ulaşamazsın canım merak etme iyiyim
Sabah beni bekletmelerinin sebebinide çözdüm test için gittiğimizde Aydın Beyle karşılaştık oda çok heyecanlıydı sonra bankoda Sevil Hn. işlemlerimiz yaparken iki tane ameliyat olduğunu söyledi. Sonucu Sevil Hn. mail atacaktı ama atmadı bende aradım sonuçlar görünmüyor sistemde sorun var dedi, sanırım Aydın Beyin ameliyattan çıkmasını beklediler Aydın Bey aradı ve sonucu o söyledi üzülme vakit kaybetmeden laparoskopi yapıp sorunu çözücez dedi canım doktorum yine ban güven verdi işte böyleee
Napalım alıştım artık 5. Transfer gelsin bakalım.
merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl sonuç bekleyen arkadaşlarada bol şans ben bugun dr. gittim malesefki güzel haberim yok yarın kürtaj olacagım bu aşamaya kadar gelip elimden kayıp gitmesine çok üzülüyorum daha önceki hikayemle aynı olması yıktı beni bir sonraki denemede belki pgt uygulaması yapılır bilemiyorum ben 21 fsh hamile kalmıştım sonucumda gayet iyidi olmayınca olmuyor sanırım kısmet bir kaç günü atlatayım önümüzdeki maçlara devam artık kendinize iyi bakın bebişlerinize tanrım kucagınıza almayı nasip etsin yaşadıklarım çok zor inanınki herşey gönlünüzce olur öpüyorum sizleri biraz ara verecegim nete grimeye arada hatrınızı sormak için yazarım sevgiyle kalın.... destekleriniz için tşk. ediyorum..
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.
Sizi bugün kötü haber vererek istemeden de olsa üzdüm hepinizden özür dilerim :çok üzgünüm:
Çok üzüldüm ama şimdi iyiyim .Hayırlısı diyorum, elbet bir gün olacak bende inatla o günü bekleyip denemeye devam edeceğim.
Sıvı yüzünde şansım azdı biliyorum ama yinede insan kendini hazırlıyor işte üst üste gelen denemelerim ve olumsuz sonuçlar beni yıprattı yinede yılmıcam bu adetimden sonra laparoskopi olucam sonrada dondurulmuşlar transfer edilecek.
Eşimle dışarı çıktık dolaştık laptop annemdeydi onu aldık birde cep telefonumun şarjını ablamda unutmuşum 3.5 saat boyunca internete bağlanıp mail beklediğim için şarjım bitti.
Ayşegülcüm ararsan ulaşamazsın canım merak etme iyiyim
Sabah beni bekletmelerinin sebebinide çözdüm test için gittiğimizde Aydın Beyle karşılaştık oda çok heyecanlıydı sonra bankoda Sevil Hn. işlemlerimiz yaparken iki tane ameliyat olduğunu söyledi. Sonucu Sevil Hn. mail atacaktı ama atmadı bende aradım sonuçlar görünmüyor sistemde sorun var dedi, sanırım Aydın Beyin ameliyattan çıkmasını beklediler Aydın Bey aradı ve sonucu o söyledi üzülme vakit kaybetmeden laparoskopi yapıp sorunu çözücez dedi canım doktorum yine ban güven verdi işte böyleee
Napalım alıştım artık 5. Transfer gelsin bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?