Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bende istiyorum ama yokum burda (((

sonra bi bulusma daha olcak dimi??

Mystry tasiniyorum bu arada. Face'den yazarim olanlari.

Optum herkesi. Gorusuruz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

Günaydın kızlar....
Bugüm çok erken kalktım.
Sabahın altısından beri ayaktayım yürüyüşe bile çıktım tabi 20 dakika yürüyebildim.
Böyle havalar iyi geliyor bana kendimi daha iyi hissediyorum.

günaydın
ladybird canım tabii ki yapacagız yeni buluşmaları, bu ilk olacak sadece:)seni de aramızda görmeyi çok isterdik ama ne diyelim nasip..
bu arada katılacaklara özelden tel numaralarımızı verecegim

Ayşegül dün öğleden beri hiç yazmamış.
Merak ettim umarım iyidir. Bulantıları çoktu belki ondan girememiştir.
Bulantı hasta eder insanı.

Günaydın Canlarımm;
Şööle bir baktım dün öğleden sonraya ve akşama...
Haklısınız bu bulantı beni perişan ediyor arkadaşlar.. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
Bir de şimşek çakıp, yağmur yağdığı vakit bizim digiturk de gidiyor internette malesef.. Dün de gitti geldi.. Ne tv izleyebildim ne internete girebildim..
Şu an itibariyle Cumartesi günü katılabileceğimi düşünüyorum..
Ancak bizim gemi gelmek üzere, yarın geceden itibaren bekliyoruz, yeni sefere çıkmayacak malesef tersaneye girecek.. Sadece bu konu katılmamı engelleyebilir.
O da yarın geminin alacağı yola göre belli olacak..
Bu arada küçük bir öneri: pazar günü yapsak da eşlerimiz de gelsee?

Günaydınlar herkesee...

Tanışma organizasyonuna ben de katılmayı çok isterdim fakat, 26 Haziran-3 Temmnuz arasında Orta Avrupa turunda olacağız... ınşallah bir dahaki toplantıya katılabilirim...

Günaydın canım. Kusamıyorsan bulantı çok kötü, bende kusamadım için kötü oluyordum. İlk 3 ay oluyor, 13 haftalıkken falan geçmişti benim bulantılar. Çubuk kraker iyi geliyordu bana dene istersen. Zannedersem ikiz gebelikte daha fazla oluyor bulantılar.
Pazar günü ben katılamam ama eşimin en yakın arkadaşının düğünü var. Birde pazar günleri çok kalabalık oluyor brunchlar. Sen ayarlasan keşke bu c.tesi buluşsak.
Bir dahaki sefere eşlerimizde katılır. Önce biz bir kaynaşalım, kaynatalım :)))))

Günaydınlar herkesee...

Tanışma organizasyonuna ben de katılmayı çok isterdim fakat, 26 Haziran-3 Temmnuz arasında Orta Avrupa turunda olacağız... İnşallah bir dahaki toplantıya katılabilirim...

Günaydın canım,
Sen git, gez, eğlen, moral depola, geldikten sonra yine buluşuruz canım.

Günaydın canım,
Sen git, gez, eğlen, moral depola, geldikten sonra yine buluşuruz canım.

Tamam canımm , çok teşekkür ederim...Çok heyecanlıyım, akşam bavulalrı hazırlama telaşesi var yarın istanbula geçecez, öbür sabah ta Budapeşte önce :)

Mystry nin bulantı için bir önerisi vardı geçen gün , bakabildin mi , belki işe yarar sende de ...

Malesef kusamıyorum canım, devamlı bulantı var, ağzımı her açtığımda kusacakmışım gibi geliyor ama kusamıyorum, az evvel eşim tostumu yaptı ve gitti.. o gelene kadar mutfağa giremiyorum, mutfağın kapısından içeri bakınca midem kalkıyor.. Her taraf kokuyormuş gibi geliyor, salon, banyo, tuvalet, her yerrr ... Garip garip kokular alıyorum, eşim K9 gibisin diyor. Su bile içemiyorum. Akşam eşim gelince meyva hazırlıyor bi de meyva yiyorum.. Koca gün sabah bir tost akşam biraz meyva o kadar, başka bişii yiyemiyorum.
Şu an cumartesi günü için sorun görünmüyor, geminin durumu netleşince tam olarak belli olur.. Şu an geliyorum yani canım.

Doktorla görüştün mü peki Ayşegülcüm koca gün sadece tost ve meyve yeterli gelmez ki sana, ne yapmak gerekiyor acaba yaa...

Sadece yağsız kaşarla tost ekmeğine yapılmış yağsız tost yiyebiliyorum.. Utkumm soğuk çorba demişti, onu da denedik.. Yiyorum ama yarım saat sonra şiddetle çıkartıyorum. Çubuk kraker, tuzlu kraker yiyemiyorum.. Çok pis kokuyor.. bilmiyorumkismile

daha farklı bişeydi sanki, bi bakayım mesajı bulabilecek miyim ..

Doktorla görüştün mü peki Ayşegülcüm koca gün sadece tost ve meyve yeterli gelmez ki sana, ne yapmak gerekiyor acaba yaa...

Cuma günü keseleri görmeye gittiğimizde bu konuyu Aydın Bey ile görüştük. İlaç vermiyor. Hamilelik bulantıları bunlar, bazı gebelerde daha fazla olur, bazılarında az, bazılarında da hiç olmaz dedi. Öğünlerini atlamamaya çalış, bol sıvı al, beslenmeye çalış dedi.. 12.haftada kesilir dayanmaya çalış dedi..
Bende dayanmaya çalışıyorum :sinifsinif:

işte buydu mesaj..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…