Canim cook tesekkur ederim.sabirla her sorumu yanitliyorsun.sagolasin.iyiki varsiniz.bu yerlesme kanamasi bugunlerde mi oluyor.yani transferden sonra 9.-10.gun gibi mi
Aslında moda terasda buluşabiliriz c.tesi günleri brunch varmış.
Süper eşimle evlenmeden önce bol bol gittiğimiz bir yer :) Ah eski günler ah.
tekrar hoşgeldin aramızaa.mersinden gelicek olman tabii biraz zor olucak ama burada konaklama ayarlandıktan sonra sıkıntı yok hatta bir sürü evin var hangimizde istersen kalabilirsin.ilk muayeneye adetinin 2. günü gelmelisin ve o günkü muayene sonucuna göre Aydın bey karar veriyor sürecine aslında fırsat yakalayabilirsen bu muayene öncesi Aydın bey ile yüz yüze tanışıp ön bilgi almanı ve genel bir muayene olmanı tavsiye ederim sonrasında adetin 2. günü gidersin.daha önce tüp bebek denemen olduğu için aslında yumurta takibi falan konusunda bilgin vardır mutlaka.dikkat etmemiz gereken tek şey moral sanırım gerisi doktorumuza emanet.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
Canim tesekkur ederim.adet sancisi kasik agrisi ve bu akintimla beraber gelen pembe akinti moralimi bozdu.hala da karnim agriyor.bilemiyorum yerlesme kanamasinda da bu tarz agrilar oluyor mu.26 haziran benim test gunum ve viyanadan arkadaslarimiz gelecek.bende size katilmak isterdim.ama katilamiyacagim galibaCanım bende 9. -10. gün yerleşme kanaması olur diye duymuştum. Ayrıca kanama olursa hemen hastaneyi ara biliyorsun coraspirin kesiyorlar ve erken test yaptırmanı isteyebiliriler. Ama endişelenme hep aynı hatayı yapıyoruz olmadımı diye düşünüyoruz ne olursa olumsuz düşünmek yok
Günaydın mystry, nasılsın?
çok teşekkür ediyorum, gerçektende manevi desteğe hepimizin ihtiyacı var.Umarım herşey çok güzel olur ve bizlerde en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız, düşüncesi bile heyecanlandırıyor.Sen galiba hamilesin, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.
Canim tesekkur ederim.adet sancisi kasik agrisi ve bu akintimla beraber gelen pembe akinti moralimi bozdu.hala da karnim agriyor.bilemiyorum yerlesme kanamasinda da bu tarz agrilar oluyor mu.26 haziran benim test gunum ve viyanadan arkadaslarimiz gelecek.bende size katilmak isterdim.ama katilamiyacagim galiba
kizlar sans eseri denk geldim ama cok cok hosuma gitti, paylasayim dedim sizlede...
sihirli spatula diye bir site var... daha 100msj yazmadigim icini site yonetimi link gondermeme izin vermedi, siz googledan arayip bakarsiniz artik
ay ins bebislerimizin pastalarini burdan yaptirtiriz, super gorunuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?