Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Canim cook tesekkur ederim.sabirla her sorumu yanitliyorsun.sagolasin.iyiki varsiniz.bu yerlesme kanamasi bugunlerde mi oluyor.yani transferden sonra 9.-10.gun gibi mi

Canım bende 9. -10. gün yerleşme kanaması olur diye duymuştum. Ayrıca kanama olursa hemen hastaneyi ara biliyorsun coraspirin kesiyorlar ve erken test yaptırmanı isteyebiliriler. Ama endişelenme hep aynı hatayı yapıyoruz olmadımı diye düşünüyoruz ne olursa olumsuz düşünmek yok

Süper eşimle evlenmeden önce bol bol gittiğimiz bir yer :) Ah eski günler ah.

Bizde eşimle evlenmeden önce giderdik.
Seneler oldu gitmeyeli gerçi brunchına hiç gitmedim.
Ama arkadaşlarım güzel olduğunu söylemişti.
Yer olarak ferah deniz manzaralı büyük bir yer.

çok teşekkür ediyorum, gerçektende manevi desteğe hepimizin ihtiyacı var.Umarım herşey çok güzel olur ve bizlerde en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız, düşüncesi bile heyecanlandırıyor.Sen galiba hamilesin, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.

Canim tesekkur ederim.adet sancisi kasik agrisi ve bu akintimla beraber gelen pembe akinti moralimi bozdu.hala da karnim agriyor.bilemiyorum yerlesme kanamasinda da bu tarz agrilar oluyor mu.26 haziran benim test gunum ve viyanadan arkadaslarimiz gelecek.bende size katilmak isterdim.ama katilamiyacagim galiba

Bende katilamayacagim. yarin tatile gidiyorum... hatta tatil suresince msjlara cok bakamayadabilirim... cok fazla sey yazmayin, okumasi kolay olsun
(cumartesi gunu test sonucu icin bakarim tabe:))

amiin canım inşallah darısı başına

delipery merhaba kader arkadaşım tesadüfen seni okudun aslında dr. aydın bey ile ilgili bişiler arıyodum. ikimiz arasında bazı benzerlikler var. bende geçen sene eurofertilde ist. da tüpbebek yaptım.hişbi tahlil istemeden ya tutarsa misali yapıldı. 8 yumurta alınmıştı ttransfer günü 1 kalmıştı vazgeçmek istedim izin vermediler .hepimiz 1 taneden olduk falan vs..k.k. ile tanışmam 1 ay falan oldu.çok moral buldum burda.ama bazen sabrım tükeniyor. çok uzattım kusura bakma. ben aslında dr. aydın bey ile ilgili yeni çıkan bir teknik varmış ve aydın bey bu teknikte iddalı anladığım kadarıyla metabolomix madem ilk gidicen bu konuda bilgi al ve uygula derim.bende bu tekniği düşünüyorum eşimle ve bizde ağustos deneyeceğiz. bu konuda bizide bilgilendirirsen sevinirimopuyorumnanaktan allah inş. tez zamanda bebişlerimize kavuştursun..

kizlar sans eseri denk geldim ama cok cok hosuma gitti, paylasayim dedim sizlede...

sihirli spatula diye bir site var... daha 100msj yazmadigim icini site yonetimi link gondermeme izin vermedi, siz googledan arayip bakarsiniz artik

ay ins bebislerimizin pastalarini burdan yaptirtiriz, super gorunuyorlar

TanıŞma buluŞmamıza bÜtÜn arkadaslarımız davetlıdır. Gelecek olan arkadaslarımız mutlaka ısımlerını yazıp eklesınler, ona gÖre rezervasyon yaptırılacaktır en geÇ cuma gÜnÜ saat 16:00'a kadar bılgılendırırsenız sevınırım...

slm kızlar ben 2010aralık2011ocak topigindeyim gezerken bu topigi gördüm kızlar rabbim bu 3aylar hürmetine en kısa zamanda sizlere hayırlı ve saglıklı evlatlar versin emeklerinizin karşılıgını rabbim boşa çıkarmasın inş MARıNER cnm sanırım sen sonuç bekliyorsun okudugum kadarıyla bizim topikte senin gibi pembe akıntıgı olupta o kadar çok hamile kalan kız var ki anlatamam hep pozitif düşün cnm inş sonuçun güzel çıkacak i,çini ferah tut benim hiç lekelenmem olmadı ama 24 saat nerdeyse karnım belim kasıklarım agrıyordu sanki adet olcakmışım gibi şunu unutma cnm hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı yüce rabbimin izniyle inş rahman bebegin anne rahmine yerleşiyor inş bida buraya geldigimde senin kızlar ben hamileyim yazını görücem bak gör cnm 26 hazıran inş hayatını en güzel günü olur ve pozitif sonuç halırsın bizi bizden başka anlayan olmuyor sizin ne yaşadıgınızı ben çok iyi anlıyorm ben 5 yıldır bu bebegi bekliyorm çok şükür rabbime kadıköy acıbademde 24 nisanda tüp bebek tranferim oldu hemde tek embryove ilk denememdi şimdi 2.5 aylık hamileyim yüce rabbim esmaül hüsna hürmetine hepinizin yüzünü güldürsün neyse ben çok konuştum sanırım kendinize çok iyi bakın kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ayşeuzal canım güzel dileklerine bimukabele diyoruz çok teşekkür ederiz inşaallah hepimiz saglıcakla yavrularımızı kucagımıza alırız.

Ayrıca mekanın müdavimlerinden araçla ve otobüsle gelecekler için özel tarif istiyorum:))
Ayşegül sen gelebilecek misin?
Tanışma buluşmamıza herkes davetlidir, gelecek arkadaslar lütfen listemizi alıntı yapıp ismini eklesin.Cumartesi buluşmak üzere hoşçakalın....

Tarih:26.06.2010/ Ctsi.
Yer:Moda Teras
Saat00-13:00
Aktivite:Açık büfe kahvaltı (kişibaşı29TL)

Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)
6.melisssss(belki)
7.

Son düzenleme:

belizz bayıldım Allah o günleri göstersin yaptıralım rengarenk pastaları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…