Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sagolasin canim

İnsallah canim ya.inan moral bozuklugundan daha kahvalti bile etmedim.peki goguslerinde bi degisiklik oldu mu.benim sisken bugun pembe olayiyla beraber indi gibi agrisi azaldi gibi

ya onu hatırlamıyorum tam benim göğüslerim galiba hep şişti hala da öyle ama onu kıyaslama bence çünkü o vurulduğumuz iğnelerden canım.

hemen kahvaltını yaap vitaminini iç bir şey olmayacak korkma çok var yerleşme kanaması yaşayan bizim iş yerinde şu an tam 4 hamileyiz ve 3ü yerleşme kanaması yaşadı.

hemen kahvaltını yaap vitaminini iç bir şey olmayacak korkma çok var yerleşme kanaması yaşayan bizim iş yerinde şu an tam 4 hamileyiz ve 3ü yerleşme kanaması yaşadı.

Canim cook tesekkur ederim.sabirla her sorumu yanitliyorsun.sagolasin.iyiki varsiniz.bu yerlesme kanamasi bugunlerde mi oluyor.yani transferden sonra 9.-10.gun gibi mi

Canim cook tesekkur ederim.sabirla her sorumu yanitliyorsun.sagolasin.iyiki varsiniz.bu yerlesme kanamasi bugunlerde mi oluyor.yani transferden sonra 9.-10.gun gibi mi

yaa ne teşekkürü aşkolsun.benim 5. gün transferiydi transferden sonra 6. günde yanii perşembe transferim olmuşru ilk pembeler öbür çarşamba oldu ilk olmuşta sonrada dediğim gibi devam etmişti senin 3. gün transferi yani yaklaşık aynı günler oluyor galiba bugünlerde olması normal benim şu an olanlar kılcal damardan kaynaklandığı düşünüyor nuri bey dediki sonuçta bu bölge kanamalı bir bölge tam neden bilemeyiz ama kılcal damarlar var onlar çatlayabiliyor dedi.

Canim yaaa.cok sagol insallah dediginiz gibi olur.kahvalti mi edecegim soz.hakkimizda hayirlisi ne diyeyim.

Canim yaaa.cok sagol insallah dediginiz gibi olur.kahvalti mi edecegim soz.hakkimizda hayirlisi ne diyeyim.

tabikide hakkımızda öncelikle hayırlısı ama olucak moral olucaksın hepimize inşallah şimde ye güzelce bırak vicudunu dinlemeyi sinyal falan yok 3 güncük daha sabır.

ayşegülcüm bugün çok kötü bir mide bulantısı yaşadım bir anda oldu ve yüzüm bembeyaz oldu çıkaramadım ama çok kötü oldum bu konuda tecrübeli arkadaşlarımdan birisi limon koklattı ve olips nane şekeri verdi ya nasıl iyi geldi anlatamam resmen geçirdi hemde kısa sürede üstünede bir bardak su içtim şu an gayet iyiyim dene istersen canım.

mariner üzülüp kedini tedirgin etme lütfen, ben de çok duydum bu tür kanamalar olabiliyormuş...
inşallah güzel haberi vereceksin cumartesi, ama ben biraz geç öğreneceğim

Arkadaslar isterseniz brunch yapabiliriz yada öğlene dogru buluşabiliriz çogunluk ne isterse ben uyarım..Yeri Sancux ve Ayşegüle göre ayalayalım diyecegim ama nasıl olacak bilmiyorum birisi kurtköyde digeri caddede oturuyor:))

Tarih:26.06.2010
Yer:
Saat00 veya 13:00 olabilir
Katılanlar listesi:
1.Utkummm

Herkese merhaba
Akapunkturu deneyeniniz varmı? bununla ilgili bir makale okudum az önce % 50 gebelik şansını artırdığı falan yazıyordu...
Eğer deneyeniniz varsa rica etsem bilgi verebilir misiniz?

Serged merhaba canım.
Ben 4. denememde akupunktura gittim 12 seans öneriyorlar . Transferden 1 ay önce başlamak gerekiyor.%50 çok fazla bir oran o kadar etkili değildir ama beni stres konusunda rahatlattı Akupunkturun en önemli faydası stres ve olumsuz düşünceleri yok etmesi ayrıca rahim kalınlığını arttırıcı etkisi var ben o faydaları gördüm. Doktorum benim haricimde gelen herkesin hamile kaldığını söylemişti ben ilk olmayan hasta oldum ama benim sağ tüpte sorun varmış tarnsferime çok az kala ortaya çıktı o yüzden olmadı.
Gittiğim merkez bostancıda DR EBRU AKUPUNKTUR Resmi Web Sitesine Hoşgeldiniz....Dr. Berna Şadiye Egemen Kimdir? bu adresden ulaşabilirsin doktorum Berna Hn. seans ücreti 70 tl.

Bende katılabilirim arkadaşlar kahvaltı fikri çok güzel bence :)

Utkumm cnm bende katılırım.
Ben caddede oturmuyorum ama annem yakın oturuyor.
Cumartesi günleri genellikle eşim çalıştığı için annemde oluyorum. Caddede olursa daha rahat gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…