Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferden sonra bütün tüp bebek merkezleri doğru dürüst ilgilenmiyor biz işimizi bitirdikhesabi bende 4.denemde enfeksiyon kaotik hastanede doktor doğru dürüst cevap vermedi herşey parayı alana kadar doğrusu ebru hanm sadecbtup tedavisi sırasında iyi olsa yeter bana birde işinin ehli olsapixitif olursa zaten başka doktora gecerimTransfer sureci vs cok iyiydi ama hamile kaldiktan sonraki tavirlari,Ebru hanimin mesajlarima verdigi ukala uzun cevaplar beni cok soguttu. Acikcasi kisiye ozel degil de genel bir tedavi sureci var gibi geldi bana. Dogum icin hamilelikte devam ettigim doktorum ilaclarimi duzenlemese nolurdu bilmiyorum. 12. Haftaya kadar lekelenmem de vardi ama is bitti gittiye vuruldum resmen. Sonra da hic muhatap olmadim. Ikinci cocuk dusunsem Ebru hanima gitmem. Icime sinmiyor artik.
3 kere transfer oldum. İlki dış gebelikti. İğne ile düşük yaptım.İkinci hiç tutmadı 3. De hamileydim. Süreçte iyiler ama her bedene aynı uygulama yapılmalı mı onu sorguluyorum.. şansınızı deneyin inşallah tutar :)Transferden sonra bütün tüp bebek merkezleri doğru dürüst ilgilenmiyor biz işimizi bitirdikhesabi bende 4.denemde enfeksiyon kaotik hastanede doktor doğru dürüst cevap vermedi herşey parayı alana kadar doğrusu ebru hanm sadecbtup tedavisi sırasında iyi olsa yeter bana birde işinin ehli olsapixitif olursa zaten başka doktora gecerim
Bana mkrocip ve yapıştırma önerdi çünkü hiç tutma lmadiobende kaliteli embryo olmasına rağmen bir sebep yok genetkgarastirma istedi birde yanlız kafams takılan birşey var neden histerodkpoi onermiyo kimse3 kere transfer oldum. İlki dış gebelikti. İğne ile düşük yaptım.İkinci hiç tutmadı 3. De hamileydim. Süreçte iyiler ama her bedene aynı uygulama yapılmalı mı onu sorguluyorum.. şansınızı deneyin inşallah tutar :)
Farklı doktorlara gittiniz mi? Hepsi aynı şeyi mi öneriyor?Bana mkrocip ve yapıştırma önerdi çünkü hiç tutma lmadiobende kaliteli embryo olmasına rağmen bir sebep yok genetkgarastirma istedi birde yanlız kafams takılan birşey var neden histerodkpoi onermiyo kimse
Tedaviniz nasıl gidiyor ben de ASM -Şişli memoria-bahçeci arasında kararsızım.. birde ASM de tüp bebek raporu geçerli mi bilgisi olan var mıBana mkrocip ve yapıştırma önerdi çünkü hiç tutma lmadiobende kaliteli embryo olmasına rağmen bir sebep yok genetkgarastirma istedi birde yanlız kafams takılan birşey var neden histerodkpoi onermiyo kimse
Genelde hepnduz tüp bebek diyorlar bende farklı bir yöntem diye ASM tercih ettim sebepsiz infertilite vevyas ileriFarklı doktorlara gittiniz mi? Hepsi aynı şeyi mi öneriyor?
Daha baslamadk genetik iki ayda cikiyorTedaviniz nasıl gidiyor ben de ASM -Şişli memoria-bahçeci arasında kararsızım.. birde ASM de tüp bebek raporu geçerli mi bilgisi olan var mı
Her bedene aynı uygulama derken sizde mikrocipmi yapildi3 kere transfer oldum. İlki dış gebelikti. İğne ile düşük yaptım.İkinci hiç tutmadı 3. De hamileydim. Süreçte iyiler ama her bedene aynı uygulama yapılmalı mı onu sorguluyorum.. şansınızı deneyin inşallah tutar :)
Yok ben ilaç vs uygulaması için dedim.Her bedene aynı uygulama derken sizde mikrocipmi yapildi
İlaç herkese aynı olmaz herkesin yumurtalığın farklı cevap verir kmne gonalf kimine meronal iyi gelir herkesin dozu yumurtalığın ama gore yazılırYok ben ilaç vs uygulaması için dedim.
İnşallah artık öyle yaparlar.. ben olurken öyle değildi aldığın doz aynıydı yani. Kanamam varken bile kesmemiştiİlaç herkese aynı olmaz herkesin yumurtalığın farklı cevap verir kmne gonalf kimine meronal iyi gelir herkesin dozu yumurtalığın ama gore yazılır
Ben de Ebru Hanım'a gidiyorum, 2. tedavim olacak. Bizden de genetik (kromozom analizi istedi) İstanbul'da uygun yapan bir yer bulduk orada yaptırdık. Benim yumurta kalitem düşüktü ilk denemede. Bize de o sebeple mikroenjeksiyon önerdi. ve glue da uygulayacaklar bakalım...Daha baslamadk genetik iki ayda cikiyor
Yani bu mümkün değil herkese aynı diz nasıl olur hemşire bana herkesinfarkli demişti hormon düzeylerine göre belirlenir ve dvlettevhepimixin fakliydiİnşallah artık öyle yaparlar.. ben olurken öyle değildi aldığın doz aynıydı yani. Kanamam varken bile kesmemişti
Nerde yaptirdiniz testi fiyat ne kadavacsbakbenim hala çıkmadı.bend kalite iyi spermdede sorun yok ama istedi mkrocip bende anlamadimBen de Ebru Hanım'a gidiyorum, 2. tedavim olacak. Bizden de genetik (kromozom analizi istedi) İstanbul'da uygun yapan bir yer bulduk orada yaptırdık. Benim yumurta kalitem düşüktü ilk denemede. Bize de o sebeple mikroenjeksiyon önerdi. ve glue da uygulayacaklar bakalım...
Bağdat caddesinde Ahenk labaratuarında yaptırdık. 350 TL idi yanlış hatırlamıyorsam fiyatı da.Nerde yaptirdiniz testi fiyat ne kadavacsbakbenim hala çıkmadı.bend kalite iyi spermdede sorun yok ama istedi mkrocip bende anlamadim