Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kizlar selam.....
Bebeklerin ikiside iyimis masallah, 21 mm olmuslar boylari ayni:)
Kalp atislarini da duyduk.
Su an bir sorun yok dedi Aydin bey.
Hatta artik onun bakmasina gerek yokmuş sorun olmadigi icin.
Beni tekrar Nuri beye yonlendirdi zaten eski doktorum iyi tanirim kendisini.
Bakalim 3 hafta sonraya randevu aldik ense kalinliklarina bakilacakmis.
Simdi de 3 haftanin gecmesini bekleyecegim her adim birbirinden zor.
Insallah anlimizin akiyla bu 9 ayi sorunsuz atlatiriz.

Utkumm cnm muane ucreti 220 yada 240 o civarlarda tam hatirlayamadim benim allianz sigortam oldugu icin 90 kusure geldi.
Bayagi pahali anlayacagin. Sende cuma gittiginde konusursun Aydin beyin takip etmesine gerek yoksa baska hastaneye gidebilirsin hersey normal iise farketmez hangi hastane oldugu.
Medical parkin iyi oldugunu duydum. Benimde erken dogum riski falan olursa medicalparki dusunuyorum kuvez icin.

ikisine de kocaman maaşallah aferin bıcırıklara:)
canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inş. çok daha güzel bir şekil de devam eder...
sigorta epey fark ettirmiş... keşke bizde yaptırsaydık..ama sanırım gcti artık hani herhangi bir sağlık sorunu olmasın falan diye şartları ouyor ya onların ondan ..
bende dragosta güven tıp merkezinde çalışan Bülent KARS'a gitmeyi düşünüyorum, çok iyi bir doktormuş ayrıca Dr.Lütfi Kırdar Eğt. ve Araştırma da görevli yani Allah korusun ama erken dogum vs. durumunda orda gereken yapılır diye düşünüyorum...

sancux çook sevindim kalp atışlarını da duymuşsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kızlar fikrinizi etkilemek istemem ama Medical parka sakın sakın gitmeyin berbat bir yer orası hele kuves için nolur sakın.Ben hamileyken ilk kanamamda mecburen gittim oraya 2 gece kaldım kabustu yalvarmama rağmen beni aptal bir doktor zorla aşağıdan muayene etti gece kimse kontrole bile gelmedi hatta gece sanırım orda doktor yoktu beni kandırdılar kalkmam yasaktı o yüzden iki gün kaldım ama çok kötü bir tecrübeydi 2 günün sonunda kaçtım ordan hemen ve nuri bey'e gittim.

Masallah masallah ikisine de. Hep boyle iyi devam etsinler. :))
9 haftaliklar demi simdi? 12 olduktan sonra rahat rahat nefes alirsin. Ilk trimester bitmis olacak. Eski ve guvendigin dr.una donmen de iyi olmus. Aydin Bey cok yogun nede olsa. Hayirlisi olsun canim.

Günaydın kızlar:) Bir şeyi merak ettim uzun protokol ne demek kısa protokol ne demek?

günaydııın :)
bildigim kadarıyla; kısa protokol adetin 2.gununde baslanıyor mevcut yumurtaların baskılanarak buyumesi saglanıyor 17 mm geçince toplanıyor
uzun prokoldeyse adetin 21.günü baslanıyor yumurtalar uyarılarak daha fazla yumurta elde edilmesi sağlanıyor (onun ilacları farklı) 7 gun sonra adet oluyorsun ya 2.adetinin
2.gununde olusan yumurtalar baskılanarak buyumesi saglanıyor
benim ilk denemem kısa protokol oldu 8 yumurta toplandı 5 tanesi işleme alındı 1 tanesi döllendi 2.denemede bunu tekrar yasamamak icin uzun protokol onerdi doktor

o zaman bizimkiler hep kısa protokoldü degil mi ladybird?sancuk?
bu arada herkese güzel bir gün diliyorum..
ben hala kendimi toparlayamadım inş. ptsine kadar iyileşirim..

Bu durumda galiba ilk kez deneyenlere genelde ne olup bittiğini görmek için kısa protokol yapıyorlar allahım terimlere bak yaa bazen çok saçma gelmiyormu sizede herşeykaydirigubbakcemile3

evet haklısın malesef cok sacma sapan olaylar var forumlardan okudugum kadarıyla doktorların ellerine dustuk bikere benim ilk denemem tam bi fiyasko bu tüp bebek olayında doktorun sana bakıs acısı cok onemli (seni $ olarak mı goruyor, hasta olarakmı yoksa deneme tahtası olarakmı?) alahım hakkımızda hayırlısını versin

kesinlikle dedikleriniz çok önemli ve bizler o kadar cok kötü olaya seyirci kala kala artık herşeyden şüphelenir hale geliyoruz, Allah herzaman iyilerle karsılastırsın

Bu durumda galiba ilk kez deneyenlere genelde ne olup bittiğini görmek için kısa protokol yapıyorlar allahım terimlere bak yaa bazen çok saçma gelmiyormu sizede herşeykaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle bazen çok saçma, bazen çok karışık... hepimiz ne olup bittiğini anlamaya çalışıyoruz. ben şu saat oturmuş gelecek 2 adet tarihimi hesaplamaya, buna göre hangi işlemin hangi tarihte yapılacağını çözmeye ve dahası işlerimi ve seyahetlerimi buna göre ayaralamaya çalışıyorum. offf ya...

neyse ki gözümüzün önünde sancux ve utkum gibi güzel örnekler de var. ama ben artık sık sık kendimi çok yorgun hissediyorum...

sorma bende 23 nisan'a tatil ayarlamıştım aylaaar öncesinden ama galiba yalan olucak hayırlısı olsun tabi herşey yolunda gitsin tedavime başlayalım nisanda da boşvereyim tatili falan.

Günaydın kızlar............
Utkumm canm seninde yarındı değil mi randevun bakalım senin minikler neler yapıyor.Kaçta gideceksin?
Benim miniklerden biri düz diğeri de ters kafa altta popo üstte olacak şekilde duruyordu:)
Resimlerini istemeyi unutma sakın saklarsın hatıra.

Ya kızlar ben haziran başında tatile gitmek istiyorum ama Aydın beye sormak aklıma gelmedi.
Acaba bir sakıncası olur mu kafama takıldı?
Sormak lazım Aydın beye mi Nuri beye mi sorsam karar veremedim.

bence gidebilirsin sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede sor tabii artık nuri bey olduğuna göre doktorun galiba ona sorman daha iyi olur:)nereye gidiceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…