Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ladybird;canım küçük birer kız çocuguyken elimizde salladıgımız ve oynadıgımız bütün bebeklerin kız olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama bütün bayanların gönlünden kız çocuklarına karşı faklı duygular akıkaydirigubbakcemile5yor kız olursa ismi bile hazırdı hatunun "Rana Vuslat" ama erkek olma ihtimalinde ve ikizlik işin içine girince durumlar biraz karıstı:) erkek olursa birinin ismi "Utku" olabilir aslında "Vuslat" ismiyle yakın anlamlı ne de olsa:) Şu anda sadece yeterki sağlıklı olsunlar diyorum cinsiyet gerçekten hiç önemli degil Allah hepimize hayırlısıyle bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin diyorum..geçen sayfalarda söyledigin gibi insan sevinmeye bile korkuyor..

haklısınız kızlar rahim filmi onemliymis ama ben bunu olumsuz sonuc aldıktan sonra ogrenebildim malesef 2.denemede bu tur hatalar yapmak istemiyorum size daha komik bisey anlatayım: ben pco sendromu tedavisi gordum 1,5 yıl tedavi sonunda ilacları kestim ve artık cocuk istiyoruz diye karar aldıgımız noktada esimde sperm sayısı problemi oldugunu ogrendik ve tup bebek merkezine basvurduk bana dediler ki sen pco sendromu hastası degilsin sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim yani 1,5 yıl bosuna ilac kullandım anlayacagınız (
ladyybird cok tesekkur ederim canım guzel dileklerin icin 1.deneme sonrası 2gun oncesine kadar bi sıkıntım yoktu adet donemim biraz agrılıyfı okadar ama 2 gundur kasıklarımda cok siddetli bi agrı var gerci bugun biraz hafifledi acaba bi problem mi oldu diye emin olmak icin ultrason muayenesine gittim cok sukur bi problem gorunmuyor sanırım usuttum
rahim rontgeni ile ilgili biraz deneyimlerinizi anlatırmısınız arkadaslar? histereskopi ile arasındaki fark ne? ağrılımı oluyor?...sanırım aydın beye gidecegim rahim filmi icin

rahim filmimi ben anestezi ile olmustum o yüzden pek bişey hatırlamıyorum ama sonrasında agrım ve hafif kanamam olmustu birde rahime tampon yerşeştirmişlerdi onu cıkarana kadar epey sıkıntı cekmiştim...

inş. önemli bişey cıkmaz ve biran önce tedavine baslarsın...umut senin yaş kaçtı?ilk tedavini nerde yaptırdın?

umutcum, sen ilk denemeni daha cok yeni yaptın galiba. ben üzerinden geçti sanıyordum.
yaşadıkların gerçekten trajikomik. neyse bundan sonra güvenli ellerde olacaksın.

canım benimde rahim filmi çektirme tecrübem pek hoş olmamıştı. kendi doktorum yoktu bende acelecilik edip biran önce yapılsın istedim. hiç bilmediğim bir adam yaptı. ve problem olmamasına rağmen çok acı bir tecrübe oldu benim için. çıktığımda ağlıyordum ve direkt eşimi arayıp gel beni al dedim, araba falan kullanamadım. bence bildiğin güvendiğin kendi doktorunla bu işlemi yap. ben işlemin ne olduğunu bile bilmeden gidip yaptırma gafletinde bulundum. sonra çok pişman oldum tabi.

deniko geçen ay aydın beyde yaptı bu işlemi, ve onda biraz yapışıklık da vardı ama sakin ve rahat geçirmişti.

utkumm benimde düşündüğüm erkek isimleri arasında utku, onur, oğuz ve aydın vardı :)
eşimin ismi uğur, ona da uysun biraz diye hemde anlamı dolayısıyla utku'yu seviyorum :)
artık hayırlısı, önce bi geleceği kesinleşsin (benim için diyorum) seninki kesin sonra isim nasıl olsa konulur..

bak kız için iki isim belirlemişsin, ikiz olduğundan başka düşünmene gerek kalmadı heheh :)))) erkek olursa düşünürsün..

canım ya çok öpüyorum seni... görüşürüz.

selam kızlar... ben rahim filmini 2 yıl önce çektirmiştim. histereskopi ile aynı şey diye biliyorum umut. ciddi ağrılı olmuştu benim işlemim. sonrasında da ağrı yüzünden 1 saat kadar daha hastanede kalmıştım. herkeste değişiyormuş durum. dilerim seninki kolay olur. bu arada bu film sonrası hamile kalan çok oluyormuş. bunu doktorum söylemiş, film sonrası hadi bakalım diye uğurlamıştı beni. o sebeple film sonrasındaki ay kendine bir şans daha ver derim.

Günaydın güzel insanlar:)
gününüz aydınlık olsun,
işleriniz tıkırında gitsin..
güzel bir hafta sonuna geçiş için harika bir gün olsun...
GüLüMsEyın HaYaTa!!!!!!!!
ÖPÜYORUM SıZLERı...

inş. önemli bişey cıkmaz ve biran önce tedavine baslarsın...umut senin yaş kaçtı?ilk tedavini nerde yaptırdın?

günaydın kızlar :))
allah mutlulugunu daim etsin insallah utkumm guzel dilekler icin tesekkurler bu arada umarım bundan sonra havalar kotu gitmezde hep boyle cıvıl cıvıl oluruz
canım ben 30 yasındayım ilk denememi de kocaeli universitesinde yaptırdım laddycim 23 subatta test sonucumu aldım daha 1 ay olmadı yani

canım ben de histeroskopiyle rahim filmi aynı sanıyordum ama degilmis ben de aynı diye bu gune kadar hep histeroskopiyi arastırmıstım ama dunku gittigim doktor (ilk denememi yaptırfıgım yere gittim dun yani kocaeli universitesine) ikisinin aynı sey olmadıgını soyledi seni 1 saat hastanede yatmaya mahkum bırakan o agrıdan korkuyorum bende sanırım biraz agrı esigim de dusuk

insallah canım gecmis gecmiste kaldı ondan ders cıkarıp aynı hataları yapmadan onumuze bakmaya calısıyoruz iste ilerde cocugum olursa fıkra niyetine anlatırım artık

umut ileride çocuğun olucak hepimizin olucak buna lütfen inanalım.Benim rahim filmi maceram da korkutmak istemiyorum ama biraz sancılı geçti.ASM'de Nuri bey benim doktorum zaten Aydın Bey'e de o yönlendirdi.Nuri Bey çekmişti filmimi bana biraz acıyabilir demişti korkutmamak için öyle söylemiş meğer malesef bayaa canım yanmıştı ama belkide yapışıklık vardı o yüzden sonrasında biraz ağrı biraz da kanamam oldu.Eğer tedirgin oluyosan anesteziyle yaptır ben basit bişi sanıyordum aynı gün muayeneye gitmiştim o gün de çekildi yani araştırmamıştım.

canım bende rahim filmi çektirdim bende dayanılmaz bir ağrı olmadı rahat geçti hatta hemen ayaga kalktım.
yapışıklık varsa ağrı oluyormuş bence düşünme fazla, hepimiz bu yolda neler çektik bu neyki?

Benimde Aydın beyden önce doktorumdu Nuri bey.
Benim rahim filmimi, bütün tetkitlerimi o yaptı.
1,5 sene ona gittim.

kızlar bu arada hep bizleri konuşuyoruz eşlerinizin psikolojisi nasıl?

benim eşim varikosal ameliyatından sonraki tahlillerinde spem sayısı sıfırlandı, canımın içi öyle bir sıkıntıya girdi ki anlatamam çok üzüldü...
ben hep ona destek oldum öncelik senin saglıklı olman dedim gerisi önemli degil benim için eger bizim bu dünyadaki sınavımız evlatsız yaşamaksa asla isyankar olmamalıyız dedim... beraber ağladık... zor günler yaşadık..Eşim duygusaldır baya yıprandı , inşallah sizde en kısa sürede güzel haberlerle sevinirsiniz...ne olursa olsun önceliginiz eşinizin ve sizin sağlıklı olması canınızın sağ olması..geriye kalanlar teferruat...
Allah hepimizin hakkında en iyisini ve hayırlısını bilir hepimizin yavrularını en güzel zamanda gönderecektir buna inanın

Benimde Aydın beyden önce doktorumdu Nuri bey.
Benim rahim filmimi, bütün tetkitlerimi o yaptı.
1,5 sene ona gittim.

Bizim Nuri beyle senin gibi uzun süreli geçmişimiz olduğu için iyi bir diyoloğumuz oluştu inşallah hamile kalırsam onunla devam etmeyi planlıyorum.sen ne düşünüyorsun?

ödeme yumurta toplama işlemi yapılsığında 2400 tl, transferde 1200 tl şeklinde alınıyor. bir de dondurma işlemi yaparsan onun da kararını transfer günü verdiğinden o zaman yapıyorsun.
merak etme vakti gelince parasını isterler :)

kızlar, herkese selamlar,
dün galiba sitede bir problem vardı bende açılmadı.
neyse dün aydın beyle görüştük, muayene etti ve rahim içinde kalan ve kanamayla atılması gereken az birşey kaldığını söyledi. ara ara kanama olmasın diye bir ilaç verdi, onu kullanıyorum dünden beri.
bu ay böyle geçecek, regl olunca 3. gün d.kontrol hapına başlıyoorum, regl bittikten sonra da tekrar kontrole gideceğim.
dondurulmuşlarla mı yenisiylemi devam ederiz konusunda karar bana kalıyormuş.
düşük konusunda şu aşamda incelemeye girmek için erken dedi. normalde bir inceleme yapsak kromozomlarınızda büyük ihtimalle hiç bir sorun çıkmayacak dedi. normalde toplanan 10 yumurtadan sadece 3 tanesi gen olarak sağlam olurmuş. erkeklerinde spermlerinin %97sinde problem olurmuş. sonuç olarak düşük sık karşılaşılan bir problem olduğundan üst üste 3 düşük olursa incelemelere gidiliyormuş. bu arada inceleme sadece kromozom-genetik faktörleri kapsamıyor. histeroskopi falanda yapılmalıymış. neyse işte şimdilik gerek yok diye arka plana attık durumu.
bu arada yönetmeliğe girmiş yasa. bir sonraki transfer tek embriyoyla olacakmış. sanırım en önemli kısım bu. yaş 35'in altındaysa eğer 2 denemeden sonra 2 embriyo transfer edilecekmiş bundan sonra. neyse bir deneme bitti, bir denemeyi mevcutlardan seçerek yaparız. olmazsa gene, bundan sonra embriyo sınırlaması bana işlemeyecek zaten hehehhh herşeyin iyi yönüne baka baka polyana yanımızda sönük kaldı
:))))
neyse kızlar, görüşürüz, kendinize iyi bakınız..
sağlıkla ve sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…