Tesekkur ederim. Youtube'dan dinledim. Bugun icim kipir kipir nese dolu, aman bozulmasin. Bahar geliyor gercekten.
Utkumm kiz mi erkek mi diye sormak istiyorum sana. Ben sana kiz cocugu cok yakistiriyorum. Tabiki saglikli ve hayirli olsun gerisi muhim degil. Yinede her kadinin bir kizi olmali. 2. Cocuk onemli degil kiz yada erkek ama mutlaka bir kiz evlat.
Hani bir ara Benimde umitli oldugum bir donem vardi ya, o zaman bahar geliyor gelecek diye geciriyordum. Belki adini bahar koyardim. Bilmiyorum. Insallah senin baharlarin saglikla gelecekler. Bende onlari sevecegim)
inş. önemli bişey cıkmaz ve biran önce tedavine baslarsın...umut senin yaş kaçtı?ilk tedavini nerde yaptırdın?
selam kızlar... ben rahim filmini 2 yıl önce çektirmiştim. histereskopi ile aynı şey diye biliyorum umut. ciddi ağrılı olmuştu benim işlemim. sonrasında da ağrı yüzünden 1 saat kadar daha hastanede kalmıştım. herkeste değişiyormuş durum. dilerim seninki kolay olur. bu arada bu film sonrası hamile kalan çok oluyormuş. bunu doktorum söylemiş, film sonrası hadi bakalım diye uğurlamıştı beni. o sebeple film sonrasındaki ay kendine bir şans daha ver derim.
umutcum, sen ilk denemeni daha cok yeni yaptın galiba. ben üzerinden geçti sanıyordum.
yaşadıkların gerçekten trajikomik. neyse bundan sonra güvenli ellerde olacaksın.
canım benimde rahim filmi çektirme tecrübem pek hoş olmamıştı. kendi doktorum yoktu bende acelecilik edip biran önce yapılsın istedim. hiç bilmediğim bir adam yaptı. ve problem olmamasına rağmen çok acı bir tecrübe oldu benim için. çıktığımda ağlıyordum ve direkt eşimi arayıp gel beni al dedim, araba falan kullanamadım. bence bildiğin güvendiğin kendi doktorunla bu işlemi yap. ben işlemin ne olduğunu bile bilmeden gidip yaptırma gafletinde bulundum. sonra çok pişman oldum tabi.
deniko geçen ay aydın beyde yaptı bu işlemi, ve onda biraz yapışıklık da vardı ama sakin ve rahat geçirmişti.
canım ben de histeroskopiyle rahim filmi aynı sanıyordum ama degilmis ben de aynı diye bu gune kadar hep histeroskopiyi arastırmıstım ama dunku gittigim doktor (ilk denememi yaptırfıgım yere gittim dun yani kocaeli universitesine) ikisinin aynı sey olmadıgını soyledi seni 1 saat hastanede yatmaya mahkum bırakan o agrıdan korkuyorum bende sanırım biraz agrı esigim de dusuk
umut ileride çocuğun olucak hepimizin olucak buna lütfen inanalım.Benim rahim filmi maceram da korkutmak istemiyorum ama biraz sancılı geçti.ASM'de Nuri bey benim doktorum zaten Aydın Bey'e de o yönlendirdi.Nuri Bey çekmişti filmimi bana biraz acıyabilir demişti korkutmamak için öyle söylemiş meğer malesef bayaa canım yanmıştı ama belkide yapışıklık vardı o yüzden sonrasında biraz ağrı biraz da kanamam oldu.Eğer tedirgin oluyosan anesteziyle yaptır ben basit bişi sanıyordum aynı gün muayeneye gitmiştim o gün de çekildi yani araştırmamıştım.
kızlar bu arada hep bizleri konuşuyoruz eşlerinizin psikolojisi nasıl?
Benimde Aydın beyden önce doktorumdu Nuri bey.
Benim rahim filmimi, bütün tetkitlerimi o yaptı.
1,5 sene ona gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?