Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın hihoyyyt önünde yeni bir sayfa açılıyor inşallah bu sefer sorunsuz ve rahat geçer veee mutlu son olur.Dondurulmuşları kullanmanın senin seçimin olduğunu söylemiş Aydın Bey peki kullarnırsan şansın neymiş dondurulmuş ve tek embriyo ile ve onun fikri ne?

Dondurma işeleminin ücretini hatırlıyormusun? Bidee dondurulanları kullanmak için iğne veya ilaç falan kullanmak gerekmiyor herhalde değil mi?

gunaydin mystry,
Dondurma islemine 600tl vermistik 5 sene saklanabiliyor embriyolar. Sadece iyi kalite olanlar donduruluyor. Bunlari kullanmaya karar verdiginde igne kullanmiyorsun. Yani ilac ve toplama ucreti kismini odemiyorsun. Transfer icin para veriyorsun. Birde bazi yerlerde cozme islemine de para veriliyor diye okudum. ASM de de para isterler sanirim ama ne kadar bilmiyorum.
Tek embriyoya verilen sans %30 iki embriyoya %65 idi.
Dondurulmuslarla hamile kalanlarda ilk denemesi basarisiz olanlarin %40'i imis. (embriyolog soylemisti) sonucta su an %25 gibi bi ihtimal var. Yeni yada dondurulmus farketmiyor gibi.
Dondurulmusun avantaji yumurtaliklarin islemden gecmiyor. Rahat oluyorlar. Dezavantaji cozunurken kalitesi azalabilir. Benim 3 tane var. Bir tane yerlescek. Artik arasindan iyi gozukeni secerler.

Bu arada insallah temennilerimiiz gerceklesir ve saglikli hamileler grubuna katiliriz.

Ladybird canim bende 2 gundur giremiyordum siteye seni de cok merak ettim.
Bencede dondurulmuslarla dene cnm.
Hic belli olmaz belki tek embriyo tutacak hayirlisi.
Adetine ne kadar kaldi? Nisan sonu mayis basi gibi olur herhalde transferin.

Bizim Nuri beyle senin gibi uzun süreli geçmişimiz olduğu için iyi bir diyoloğumuz oluştu inşallah hamile kalırsam onunla devam etmeyi planlıyorum.sen ne düşünüyorsun?

Ben Aydin bey ile devam etmek istiyorum Allah kismet ederse de dogumu da ona yaptirmayi dusunuyorum.

Ladybird canim bende 2 gundur giremiyordum siteye seni de cok merak ettim.
Bencede dondurulmuslarla dene cnm.
Hic belli olmaz belki tek embriyo tutacak hayirlisi.
Adetine ne kadar kaldi? Nisan sonu mayis basi gibi olur herhalde transferin.

muhtemelen mayis sonunda olacak transfer. Hayirlisi diyorum.

merhabalar dün ve bu sabah birkaç kez denedim site çılmadı, ladybird seni merak ettim, neyseki herşey yolunda...
beni sorarsanız hastayım, evde yatıyorum ilaçları aldım dinleniyorum geçen haftadan beri bogazım agrıyordu, geçer dedim ama geçmedi tek şart dinlenmek galiba...
hadi bakalım sancux canım inş bebişler daha da büyümüş bir şekilde karsına çıkacaklar,kalp atıslarını da duyarsın inşallah sen gecen kontrolunde nereye gitmiştin gebze mi?suadiye mi?
benimde cumaya kontrolum var...
arkadaslar ben çider'e üye olmutum, 150TL üyelik için ödeniyor 3600TL olan IVF ücreti 3000TL'ye iniyor yani yaklasık 450TL indirim uygulanıyor... ama zaten o indirimde sonradan takviye etmem gereken gonal-f 300 ilacını karsılamıstı... biz 3000TL'nin tamamını yumurta toplama günü ödemiştik
sancux bende bir türü karar veremedim hangi doktora devam etmem konusunda, ASM güzel ama dogum epey yüklü olacak bu aralar eşimin vergi dairesi ile ilgili sorunları çıktı bütçemize dokunur mu dokunmaz mı karar veremedim dogum olmasa bile kontrollerimde Aydın Beye gitmekten yanayım..bakalım herşeyin hayırlısı... rutin hamilelik kontrolleri ne kadarmış Aydın Beyin sen sorabildin mi?

kızlar hepinize merhaba a.s.
gecmiş olsun utkumm, umarım kısa surede iyilesirsin
sancux guzel gelismeleri takip edecegiz insallah

selam kızlar...

geçmiş olsun utkum, dinlenmek iyi gelir, kısa sürede iyileşirsin umarım. ben de sitesinden çidere üye oldum. ama benden henüz para falan isteyen olmadı :) bir telefon gelmişti oradan iş yerinde konuşamamıştım. bir arayayım bakalım bir ara...

sancux senden de pıt pıt, güzel haberler bekliyoruz merakla...

ladybird iyi olmana sevindim. ben kanaman yüzünden endişeliydim senin adına. neyse geçti geçiyor... sadece yumurtalarını değil zamanı da dondurmuş gibisin çok iyi anlıyorum seni. çünkü ben de bir heyecan mayısı bekliyorum...

dilerim hepimiz için her şey yolunda gider... :CüvCüv:

günaydıın kızlaarr:)) utkumm çok geçmiş olsun umarım bugün biraz daha iyi hissediyorsundur.Sancux bizi güzel gelişmlerinden haberdar et lütfen.

teşekkürler canım, dinleniyorum ama pek bir degişiklik yok inş biran önce toparlanırım, rsmen hapsurma krizi geçiriyorum

sancux canım bugun kalbimiz senin yanında atıyor bakalım yumurcaklar ne durumdalar inşallah herşey gayet iyi durumdadır... bakalım kaç mm oldular..ay çok merak ediyorum eminim sende de heycan doruktadır şu sıralar çünkü çok azz vakit kaldı...

bende de bulantılar devam ediyor ama canım yemek istediginde gözüm hiçbirşey görmüyor aslında biraz kısıtlamak istiyorum kendimi ama beceremiyorum çorbalara karsı aşırı bir düşkünlük var şu sıralar bende, bir de portakal suyunu çok severek içiyorum... sende sevdigin şeylerden yemeye çalış bünyen zayıf düşmesin...
benim akşamları erkenden uykum geliyor 21-22 gidi uyuyorum sabah 07 diyince ayaktayım, dün ekstradan 2 saat uyumusum öğlenleyin epey iyi geldi bana:)

canım buraya herşeyi yaz bakalım Dr.Aydın Amcaları onlar hakkında neler söyleyecek

uyu canım bool bol uyu bende hamileyken devamlı uyurdum özellikle 3 ay bitene kadar:)eğer kilon hamileliğini etkileyecek kadar fazla değilse ye bol bol bir daha ne zaman kendini bu kadar rahat hissediceksin ki ama sadece tatlılara dikkat hamilelik şekeri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…