kızlar, herkese selamlar,
dün galiba sitede bir problem vardı bende açılmadı.
neyse dün aydın beyle görüştük, muayene etti ve rahim içinde kalan ve kanamayla atılması gereken az birşey kaldığını söyledi. ara ara kanama olmasın diye bir ilaç verdi, onu kullanıyorum dünden beri.
bu ay böyle geçecek, regl olunca 3. gün d.kontrol hapına başlıyoorum, regl bittikten sonra da tekrar kontrole gideceğim.
dondurulmuşlarla mı yenisiylemi devam ederiz konusunda karar bana kalıyormuş.
düşük konusunda şu aşamda incelemeye girmek için erken dedi. normalde bir inceleme yapsak kromozomlarınızda büyük ihtimalle hiç bir sorun çıkmayacak dedi. normalde toplanan 10 yumurtadan sadece 3 tanesi gen olarak sağlam olurmuş. erkeklerinde spermlerinin %97sinde problem olurmuş. sonuç olarak düşük sık karşılaşılan bir problem olduğundan üst üste 3 düşük olursa incelemelere gidiliyormuş. bu arada inceleme sadece kromozom-genetik faktörleri kapsamıyor. histeroskopi falanda yapılmalıymış. neyse işte şimdilik gerek yok diye arka plana attık durumu.
bu arada yönetmeliğe girmiş yasa. bir sonraki transfer tek embriyoyla olacakmış. sanırım en önemli kısım bu. yaş 35'in altındaysa eğer 2 denemeden sonra 2 embriyo transfer edilecekmiş bundan sonra. neyse bir deneme bitti, bir denemeyi mevcutlardan seçerek yaparız. olmazsa gene, bundan sonra embriyo sınırlaması bana işlemeyecek zatenhehehhh herşeyin iyi yönüne baka baka polyana yanımızda sönük kaldı
:))))
neyse kızlar, görüşürüz, kendinize iyi bakınız..
sağlıkla ve sevgiyle kalın...
ödeme yumurta toplama işlemi yapılsığında 2400 tl, transferde 1200 tl şeklinde alınıyor. bir de dondurma işlemi yaparsan onun da kararını transfer günü verdiğinden o zaman yapıyorsun.
merak etme vakti gelince parasını isterler :)
Bizim Nuri beyle senin gibi uzun süreli geçmişimiz olduğu için iyi bir diyoloğumuz oluştu inşallah hamile kalırsam onunla devam etmeyi planlıyorum.sen ne düşünüyorsun?
Ladybird canim bende 2 gundur giremiyordum siteye seni de cok merak ettim.
Bencede dondurulmuslarla dene cnm.
Hic belli olmaz belki tek embriyo tutacak hayirlisi.
Adetine ne kadar kaldi? Nisan sonu mayis basi gibi olur herhalde transferin.
Kizlar yarinda benim randevum var Aydin beye.
Bakalim neler diyecek heyecanliyim yine
kızlar hepinize merhaba a.s.
gecmiş olsun utkumm, umarım kısa surede iyilesirsin
sancux guzel gelismeleri takip edecegiz insallah
selam kızlar...
geçmiş olsun utkum, dinlenmek iyi gelir, kısa sürede iyileşirsin umarım. ben de sitesinden çidere üye oldum. ama benden henüz para falan isteyen olmadı :) bir telefon gelmişti oradan iş yerinde konuşamamıştım. bir arayayım bakalım bir ara...
sancux senden de pıt pıt, güzel haberler bekliyoruz merakla...
ladybird iyi olmana sevindim. ben kanaman yüzünden endişeliydim senin adına. neyse geçti geçiyor... sadece yumurtalarını değil zamanı da dondurmuş gibisin çok iyi anlıyorum seni. çünkü ben de bir heyecan mayısı bekliyorum...
dilerim hepimiz için her şey yolunda gider... :CüvCüv:
hepinize çok teşekkür ederim...günaydıın kızlaarr:)) utkumm çok geçmiş olsun umarım bugün biraz daha iyi hissediyorsundur.Sancux bizi güzel gelişmlerinden haberdar et lütfen.
sancux canım bugun kalbimiz senin yanında atıyor bakalım yumurcaklar ne durumdalar inşallah herşey gayet iyi durumdadır... bakalım kaç mm oldular..ay çok merak ediyorum eminim sende de heycan doruktadır şu sıralar çünkü çok azz vakit kaldı...
bende de bulantılar devam ediyor ama canım yemek istediginde gözüm hiçbirşey görmüyor aslında biraz kısıtlamak istiyorum kendimi ama beceremiyorum çorbalara karsı aşırı bir düşkünlük var şu sıralar bende, bir de portakal suyunu çok severek içiyorum... sende sevdigin şeylerden yemeye çalış bünyen zayıf düşmesin...
benim akşamları erkenden uykum geliyor 21-22 gidi uyuyorum sabah 07 diyince ayaktayım, dün ekstradan 2 saat uyumusum öğlenleyin epey iyi geldi bana:)
canım buraya herşeyi yaz bakalım Dr.Aydın Amcaları onlar hakkında neler söyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?