selam herkese...
sancux çok geçmiş olsun babaannene... utkum senin yakınlarına da geçmiş olsun... ikinizde bir süre etrafınızdaki kötü haberleri çok büyütmeyin ltf. elinizden bir şey gelmediği sürece bebişlerinizi üzmenin kimseye bir faydası yok...
mystryy senden de güzel haberler bekliyoruz. bu grupta haberler çifter çifter ona göre :)
bu arada bir şey soracağım, yumurta toplama ile transfer arasında kaç gün geçiyor kızlar?
Selamlar
Hepinze öncelikle teşekkür ederim.Bu süreçte mesajlarınızı takip ettim ve bana çoook yararı oldu.SANCUX UTKUM Tebrikler.Herkezin dileğinin gerçekleşmesini diliyorum.Benim transferim bitti bekleme dönemindeyim.Hepinize selamlar.
Merhaba Nilsu aramıza hoşgeldin inşallah heyecanlı bekleyişin olumlu sonuçlanıcak ve birlikte paylaşıcaz:). Sancux babanen nasıl oldu umarım iyi geçmiştir ameliyat.
Kızlar birşey sorucam benim kuzenimde tüp bebek tedavisi gördü şu an çoook şükür 4 aylık oldu bebişi onun kolundan vurulan iğnerei 3 ayı bitene kadar devam etti şu anda da kalçadan iğneleri devam ediyor. Sizde de böyle mi oldu merak ettim iğneler ne kadar süre kullanılacak?
Canım biz hiç koldan iğne olmadık. Yumurta toplamadan itibaren kalçadan iğne olduk tahlil tarihinden 2 hafta sonra ilk kontrole gittiğimde iğne yerine fitil verdi onu da 2 hafta kullandım.Şu an birşey kullanmıyorum.
yani kalçadan vurulduğun iğneler tahlilden 2 hafta sonraya kadar devam etti sadece peki ayyy çook sordum amaaa yumurta toplamadan öncede iğne oluyordun değil mi onlar nasıl iğnelerdi?
Tedaviye adetinin 2. günü başlıyorsun. Karından iğne oluyorsun hergün yumurta toplamadan 1 gün öncesine kadar. Karından olunan iğneler fsh formonu, yumurtaların gelişmesine yardımcı. Yumurta toplamadan sonra kalçadan iğne oluyorsun hergün.Bu iğnelerde progesteron hormonu içeriyor. Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş rahim için.
İstediğin kadar soru sorabilirsin canım çekinme:)
teşekkür ederim canım.ben iğneden hiiiç korkmam normalde ama karından iğne olmak nedense çok tedirgin etti beni.
Merhaba Nilsu aramıza hoşgeldin inşallah heyecanlı bekleyişin olumlu sonuçlanıcak ve birlikte paylaşıcaz:). Sancux babanen nasıl oldu umarım iyi geçmiştir ameliyat.
Kızlar birşey sorucam benim kuzenimde tüp bebek tedavisi gördü şu an çoook şükür 4 aylık oldu bebişi onun kolundan vurulan iğnerei 3 ayı bitene kadar devam etti şu anda da kalçadan iğneleri devam ediyor. Sizde de böyle mi oldu merak ettim iğneler ne kadar süre kullanılacak?
Teşekkürler mystryy ve diğer arkadaşlar.Test 10 nisanda bakalım kısmet.Bende koldan hiç iğne olmadım. Kalçadan iğenyi hala kullanıyorum ve daha epey kullanacak gibi gözüküyorum. Yani transfer sonrası iğne gebelik testine kadar yaklaşık 15 tane.Gebelik testi olumlu çıkarsa iki hafa daha sanırsam...İyi geceler bayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?