merhaba nilsu inşallh olumlu sonuçlar alıcaksın:)ayyy ne heyecanlıdır beklemek ...1 embriyo mu 2 embriyo mu transfer edildi sana?
canım hayırlısı olsun inş. pozitif sonuclanır hakkımzda hayırlısı, ne yapıyorsun şimdi çalışıyormusun evde dinlenmede misin?
ıki mebiryo transfer edildi.Diğer kardeşlerini dondurdular.Umarım hayırlısı olur.
canım doktorlara kalırsa ertesi gün baslayın diyor, ama ben 12 gün rapor aldım test günüme kadar, dayanamadan 10. gün test yaptım bhcg 36 çıktı, 12.gün 87 çıktı işe moralle başladım...kızlar transferden sonra doktor ne kadar süre evde dinlenmeyi öneriyor.işe kaçıncı günde başlayabiliyorsunuz?
canım doktorlara kalırsa ertesi gün baslayın diyor, ama ben 12 gün rapor aldım test günüme kadar, dayanamadan 10. gün test yaptım bhcg 36 çıktı, 12.gün 87 çıktı işe moralle başladım...
dinlenme sürecimde bol bol uyudum, ilk 4 gün yemek bile yapmadım.. ananas yenilmesi tavsiye ediliyor bir de kabızlık probleminiz varsa çok tehlikeli ben transfer öncesi lavman yaptım o derece kötüydü, sonrasında da dupalak isimli ilaçtan kullandım bol bol sıvı tükettim, 1 hafta duş almadım, ılık duş aldım , kendimi yormadım ara ara kalkıp evin içinde dolaştım... ani hareketlerden kaçındım, namazlarımı bile yatarak kıldım, bol bol Kuran'ı Kerim okudum dua ettim, kitap okudum...dinlenme sürecimi böyle geçirdim...
ama 10. gün markete gittik eşimle dönüşte kanamam oldu ve çok üzüldüm ağladım ama sonra moralimi düzelttim çünkü 3 embriyo yerleştirilmişti ötekiler zarar görmesin dedim...Moralimi yüksek tuttum...bunlar benden nacizane tavsiyeler...
Allah'ım hepinizin önce göbişlerini sonra da kucaklarını doldursunaklinialirimsmile
aaa süper kanun uygulanmıyor mu?2 tane tranfer edilebiliyor mu?
Kanun tabiki uygulanıyot ama ben 35 yaştan yarrlandım.O zaman iki embiryo transferi olabiliyor.Sen yenimi başlıyorsun işlemlere ?
Merhaba Arkadaşlar;
Bir kaç gündür kimi zaman gözyaşlarıyla, kimi zaman kahkahalarla, heyecan ve merakla yazdıklarınızı okudum..
Geçen ay bende ASM'de Aydın Bey ile tanıştım. Eşim de ben de kendisini çooook sevdik. Eylül sonunda evlendik, ben 37 eşim 42 yaşında. Aralık ayından bu yana normal yoldan gebe kalmaya çalıştım, olmadı.. Geçen ay sperm testi yaptırdık, eşimin spermleri yeter sayıda ancak tam sınırda. Geçen hafta ASM'de rahim filmi çekildi. Tüplerim açıkmış. Bir kaç detay var tabii. Aydın Bey yüzde 20 şansınız var 6 ay siz deneyin dedi. Ancak çabucak bebeğimize sahip olmak istediğimiz için vakit kaybetmek istemiyoruz. Aydın Bey aşılama ve tüp bebek olabilir dedi. Ancak görüşmemizde nedense ben gözyaşlarına boğulduğum için aşılamanın beni hırpalayacağını tüp bebek yapmamızın daha uygun olduğuna karar verdi. Eğer 15 Nisanda regli olursam yani bu ay da hamile değilsem hemen tüp bebek tedavisine başlayacağız. Karmakarışığım. Anlarsınız
Böyle bir siteden ve sizlerden haberim yoktu.. Aydın Bey ile ilgili araştırma yaparken keşfettim yazdıklarınızı. Hemen üye oldum ve şimdi sizlere merhaba demek istedim.
Sizlerin benden haberi bile yok ama ben herbirinizi arkadaşım, kızkardeşim, canım gibi çok sevdim.
İyi ki yazmışsınız, iyi ki varsınız..
Lütfen beni de aranıza alırmısınız
evet canım yarın gidicem doktora bakalım hayırlısı uygunsam olucak bu ay.doğum kontrol hapı kullandım haplarım bitti yarın 2. günüm gidicem ama Aydın bey yarın amerikaya gidicekmiş bugün pazar olduğundan öğrenemedim yarın beni kim muayene edicek bilmiyorum ebru hanım doğum iznine çıkmıştır herhalde...
hoşgeldiiiinnn aramıza:) inşallah bu ay hamile kalırsın ve hiiç gerek kalmaz tedaviye.ama vakit kaybetmek istememekte haklısın bu ay olmazsa başla bencede al biran önce güzel haberleri.
Merhaba Arkadaşlar;
Bir kaç gündür kimi zaman gözyaşlarıyla, kimi zaman kahkahalarla, heyecan ve merakla yazdıklarınızı okudum..
Geçen ay bende ASM'de Aydın Bey ile tanıştım. Eşim de ben de kendisini çooook sevdik. Eylül sonunda evlendik, ben 37 eşim 42 yaşında. Aralık ayından bu yana normal yoldan gebe kalmaya çalıştım, olmadı.. Geçen ay sperm testi yaptırdık, eşimin spermleri yeter sayıda ancak tam sınırda. Geçen hafta ASM'de rahim filmi çekildi. Tüplerim açıkmış. Bir kaç detay var tabii. Aydın Bey yüzde 20 şansınız var 6 ay siz deneyin dedi. Ancak çabucak bebeğimize sahip olmak istediğimiz için vakit kaybetmek istemiyoruz. Aydın Bey aşılama ve tüp bebek olabilir dedi. Ancak görüşmemizde nedense ben gözyaşlarına boğulduğum için aşılamanın beni hırpalayacağını tüp bebek yapmamızın daha uygun olduğuna karar verdi. Eğer 15 Nisanda regli olursam yani bu ay da hamile değilsem hemen tüp bebek tedavisine başlayacağız. Karmakarışığım. Anlarsınız
Böyle bir siteden ve sizlerden haberim yoktu.. Aydın Bey ile ilgili araştırma yaparken keşfettim yazdıklarınızı. Hemen üye oldum ve şimdi sizlere merhaba demek istedim.
Sizlerin benden haberi bile yok ama ben herbirinizi arkadaşım, kızkardeşim, canım gibi çok sevdim.
İyi ki yazmışsınız, iyi ki varsınız..
Lütfen beni de aranıza alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?